22

Мафия мафия мафия

преди 4 години

В Германия 83 млн има 1440 болници, Швейцария 10 млн има под 200 болници. БЪЛГАРИЯ 7 МЛН има над 300 като една трета са частни. В Германия планират намалението им до 600! В задачката се пита имаме ли нужда повече от 100 и защо при 2.5 млн работещи са нужни здравни каси? Имаме 28 обст града и 256 обшини като половината са села! По две в областен град в голмите обшини и хеликоптери и линейки. Това е грабеж на Ананиев!

21

избирател

преди 4 години

Защо не мога да се сетя,какво стана с частните пенсионни фондове бе?!Ей остарявам и това е!Паметта ми изневерява!!!Въпреки това някак дежявю ми е тая идея със здравните такива....

20

Тангра

преди 4 години

Страшни времена идват... Ще ходим на нардни лечители

19

Анонимен

преди 4 години

предлагат нещо а пък вие все недоволни , вместо да мрънкате идете на място с вашите предложения и ги представете на министъра , на всички е ясно че сегашния модел на нзок е девета глуха , аман от хейтъри .

18

До 9

преди 4 години

Тоя кадър не е на БСП, а на ГЕРБ и е вуйчо на другия герберастките крадец Владислав Горанов.

17

Активист на БКП

преди 4 години

Мутрите завладяха застраховките,пенсиите,сега и здравно осигуряване !!!Мутроландия...

16

Анонимен

преди 4 години

Ще си направя застраховка Живот, за да ме пази от здравно-осигурителната система! Поне като ме уморят, нещо да остане за децата ми.

15

Анонимен

преди 4 години

Стига глупости! Стига търговия със здравето на хората! Превърнахте ни в ходеща стока и като измрем ще фалирате! Как никъде не се споменава ползата за пациента (не е клиент или купувач), а само се мяткат някакви суми!!!! Нито персонала е платен за труда си, нито болните получават адекватно лечение! Гнусни търгаши!

14

Бай Иван

преди 4 години

Ще работи колкото и "свободния" енергиен пазар.

13

Ф.С.В.

преди 4 години

Последният пирон в ковчега наречен Здравно осигуряване !! Размиване на отговорност между държава и частни мутренски дружества- Както е с Двойното пенсионно осигуряване - накрая дружествата фалират и по закон държавата поема САМО 20% от парите на ограбените граждани!

12

Анонимен

преди 4 години

Забележете, ако фондът фалира, пациентите се връщат обратно в НЗОК без да имат осигуровки там (поне така изглежда), фондът затваря кепенци щастливо, и парите потъват в неизвестен джоб. Супер модел, а?

11

Ще работи

преди 4 години

Но за кой? Иначе защо ще го правят, някой ще има голяма полза. Разбира се, ще се разбере след много време.

10

Анонимен

преди 4 години

Демонополизацията на Здравното осигуряване е гарантиран грабеж на милиарди. Шеф на частен здравен фонд да го е грижа повече за моето здраве, отколкото за за собствената си печалба. Че даже да фалира!? Няма как да стане това в България, с българския матрял. Партия която гласува за това ще бъде изтрита от българския политически живот в рамките на 5-10 години, като дойдат резултатите! Трябва да се подобрява сегашния модел, не да се сменя!

9

Паразити

преди 4 години

Нищо измислено от юристи и икономисти, не е полезно за здравето, дори да е само организационна промяна.

8

джаич

преди 4 години

Този кадър от БКП спуснат с парашут в министерството на болестите е сенилен и крайно некомпетентен - жалка креатура в услуга на алчна клика специализирана в кражби , далавери и корупция . Съучастник , поставено лице , морално и ментално принизена личност с огромно самочувствие основано на неговото безчестие .

7

Анонимен

преди 4 години

Да, ще проработи, ама на кукуво лято! Аз не помня в последните години нещо да е проработило от раз, без значение кои са на власт! Какъв е извода, ами много просто, избираме си и ни натрисат крадци и некадърници! Този ще го запомня като уйчата на кръглоглавчо с честните сини очи, възпитаника адамов на ПУЦа за селскостопански счетита!

6

20 лева на месец

преди 4 години

За 20 лева здравна осигуровка на месец ,може ли да се лекувам в Германия или Франция.

5

Този модел

преди 4 години

ще работи отлично както и досегашния за спасяването на пенсионния фонд от фалит. Все по-малко българи ще доживяват до пенсия.

4

Анонимен

преди 4 години

Ооо, крадливия вуйчо на бездомните Владиславчо Горанов.Чакайте да работи модела...

3

Анонимен

преди 4 години

Няма да проработи, то е ясно.............като всичко на територията!