30

Анонимен

преди 4 години

тия неща ги измислят програмистите - първо как да крадат ,после защитите.за това програмистите са толкова богати , хитри са и крадат и продават разни неща.българските програмисти и те.

29

Анонимен

преди 4 години

До Тотьо Геновот Практикер

28

Анонимен

преди 4 години

Банките са единствените, които източват картите, като по разпореждане от ЕС- еднократно "източени" суми до 300 лв не могат да се обжалват!

27

Ким-Чен Ун

преди 4 години

До ...трансакция е

26

Анонимен

преди 4 години

екраниращо (алуминиево) фолио (за без пари) поставено от външната страна на портфейла, така че да се пада м/у картата и евентуалния четец в метрото, също ще свърши работа.

25

Пълни глупости

преди 4 години

Този си рекламира стоката. Просто си сложете готварска фолио в отделението за картата и няма как да ви източат пари.

24

Анонимен

преди 4 години

банковите карти са RFID, за да сработи прочитането трябва в един момент от време само една карта да е в обсега на четеца. При повече от една банкова карта в портфейла почват взаймно да си пречат и реално устройството не може да ги прочете. Т.е. няма опасност. Карта за офис/къща, която работи в същият честотен диапазон, също може да пречи.Ако не вярвате, пробвайте на ПОС терминал или ATM да платите като долепите две карти една до друга. Четецът в метрото работи на същия принцип.

23

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНДа, а като шапка на главата, ще пречи и на извънземните да ни четат мислите!Всички материали могат да блокират/защитават срещу проникваща радиация, въпрос на дебелина и плътност, но най-важното е свойството им да блокират (абсорбират) неутроните. Свойство, което няма нищо общо с дебелината. Да, алуминият спира потоци от алфа и бета частици, но когато говорим за гама лъчение - пластина от бор ще е много по-ефектевна от оловна плоча, а тя - от алуминиева.

22

Стратег

преди 4 години

Бахур Бахар не се справя. Евреите го направиха мин. председател, за да им пази парите в България, да ги пази от лошите българи, от които те са ги откраднали по един или друг начин. По принцип, евреите смятат, че златото и парите са тяхно изконно притежание и право.

21

Анонимен

преди 4 години

ПРЕДИ СИ ВЗИМАХ ЗАПЛАТАТА КЕШ И СИ БЯХ ДОВОЛЕН!- За такива като тебе най-добре в натура... Една торба гайки и болтове или потъпване по рамото от партийния секретар

20

Анонимен

преди 4 години

Народът ни хрантути какви ли не пълчища от милиционери,десетки, ако не и стотици хиляди лапачи, които не вършат нищо а получаватОГРОМНИ заплати за нищо! До сега не съм чул нещо да са предотвратили, да са вкарани в затвора престъпници с този и друг вид измами!За това всяка година намаляваме с близо 100000 хиляди, които имат убеждение, че в страната на мафията и престъпниците нищо не ще се промени.

19

до 14

преди 4 години

Според Официален правописен речник на българския език. С., БАН, Просвета, 2012, с. 620 правилно е да се пише "трансакция", мн.ч. "трансакциi"

18

Тотьо Генов

преди 4 години

От къде може да се закупи защитна карта????

17

Анонимен

преди 4 години

Хакерите да се движат по-близо до дупепапите,там са дебелите карти.

16

Анонимен

преди 4 години

А В МАТЕРИАЛА НЕ ПИШЕ КАРТИТЕ КАК СЕ ИЗТОЧВАТ ОТ БАНКСТЕРИТЕ- ПЛАЩАМ ТАМ НЯКВИ ТАКСИ ВЪРХУ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ ЗА ПРАВОТО ДА СИ ГИ НАБАВЯ! ПРЕДИ СИ ВЗИМАХ ЗАПЛАТАТА КЕШ И СИ БЯХ ДОВОЛЕН!

15

Анонимен

преди 4 години

С безконтактната карта се плащат сметки до 50 лв и след няколко плащания без код, задължително иска едно с въвеждане на код.Така че трябва да ходят след мене, да се отъркат шест пъти, да рискуват да се набият в очи и да ги хванат, за някакви 300 лв. А са платили 7000 за машина. Това са измишльотини.

14

...

преди 4 години

"транСакцията"???? Ама вие сериозно ли? Боряна Павлова е неграмотна. И тя си е взела дипломата със слушалки на ушите. Чудно ми е, нямате ли главен редактор и ако имате, какво прави той? Не се ли пише транЗакция???

13

Анонимен

преди 4 години

Оставаше и да кажат къде човек може да си купи тази антискимираща карта.

12

Анонимен

преди 4 години

До PenДокато не ти хакнат телефона или не го загубиш, забравиш...

11

Анонимен

преди 4 години

Това са някви глупости и легенди. Във някакви лабораторни условия ако единственото нещо в джоба ми е кредитна карта и се допрат плътно до мене, може в 50 на 100 от случаите да се получи ауторизация за трансфер и то за не повече пт 50 лв. Реално картата ми е в портфейл с още няколко други карти, които пречат на връзката, а и не знаят точно в кой джоб е.