9

Мучо

преди 4 години

Етър е един от най-стойностните отбори в родния елит. И ако миналата година не му бяха нагло откраднати минимум 7-8 точки в мачовете с Левски (и двата), с Берое (и двата), с Лудогорец (първия), с Черно море и с Локо Пловдив за Купата, Етър щеше да е в 6-цата, а и носител на Купата...Но, у нас се робува на някакви отбори, обявени нелогично за водещи, като онези чужденци в Делиормана, говедата от Гейарена или армейците...И съдиите правят подаръци към тях за сметка на уж по-слабите отбори...

8

Анонимен

преди 4 години

До xphКак какво му е на Етър?! Поне с 3 /три/ класи по-слаб от този Етър през 90-та година! ЦСКА и той така, само че с 5 /пет/ класи по-слаб от ЦСКА през 90-та година! С тази разлика, че съотношението чужденци:българи в състава на ЦСКА е обикновено 80:20, а тогава нямаше и един чужденец и в двата отбора!

7

xph

преди 4 години

До Анонимен 2: Да "сдъвчат" отбори като Етър?! Какво му е на Етър? Би ли ни обяснил, че чак ще ги дъвчете... Има толкова по-стойностни и качествени отботи в БГ от цска, и то в провинцията... Що се отнася конкретно до Етър, спомни си 94та година какво даде Етър на националния отбори България

6

A

преди 4 години

Мaч c мaч не cи приличaт. Кой знaе кaкво щеше дa cтaне aко cъдиятa не беше дaл тaзи преcиленa дузпa още 2тa минутa. Тaкa в желaнието му дa cе нaтегне нa Гришa Гaнчев демотивирa игрaчите зa cериознa игрa

5

Анонимен

преди 4 години

До мнениеИ Соу да си ходи.....Проблемът е, че никой не играе! Който има бегъл поглед върху играта на ЦСКА от края на 80-те години до днес, следва да е забелязал, че от петилетка на петилетка качеството на игра на отбора върви неизменно в една посока - надолу! Право пропорционално на увеличаването на броя на чужденците!

4

мнение

преди 4 години

И Соу да си ходи. Само се върти като пръдлив в атака и топката нещо все му бяга....

3

ЦСКА

преди 4 години

От много отдавна Чорбаджийски е дупка в отбора. Провали сумати мочове - с Лудогорец, Левски .... Ако не изпусне някой прави дузпа или червен картон. Да ги гонят и двамата с Бодура!

2

Анонимен

преди 4 години

Интересно чужденците от най-разнообразни краища на света какъФ го играха този мач, особено "техничаря" в наказателното поле? Съгласен съм - Чорбаджийски си има кусури, но с какво бяха по-добри от него Соу, Тиаго, Миаго, разни с италиански, английски и т.н. имена? Същите трябва да имат класата буквално да "сдъвчат" отбори като Етър, независимо от качествата на родните играчи, а то точно обратното - 18 г. Митко ги вади от калта! Ами Стойлакис да дава обяснения за какво ги е докарал въпросните!

1

Анонимен

преди 4 години

Това е най-слабия защитник, който е играл някога за ЦСКА. Тромав, неориентиран, никакво позициониране, за играта му с глава няма да говорим, то просто няма такава, пас само назад и към Бодуров, дрибълът му е жалък, не знам какъв футболен аргумент има в играта му, все още да е в отбора.