15

Шефа

преди 4 години

Тоя мишок пак не позна!Избраха я!

14

Панталеев

преди 4 години

Гнидата се обади.

13

Анонимен

преди 4 години

Злия гном с отговаряща на крадливата му същност фамилия и смесен небългарски пройзход пак се е разкрещял като *** мъжка г.ей жрица от околовръстното.Кво стана бе клиантелата ли намаля че пак е свършил парите.Пък и за Макрон говори а той самия му подкрепи мерките на вота.Мизерно подобие на Кириак Стефчов чакам го да стане с още трима човека и да каже тук се разпостраняват революционни идеи против правителството на негово превъзходителство американския фюрер.Ши.бан *** клоун.

12

Анонимен

преди 4 години

Съставили някакви институции как ЕП,ЕК,ЕС съответстващи на властите-парламент,изпълнителна,президентска как съвет,а не могат да определят модела коя от тях ще е начело,по кой модел конституционален-парламентарен/президентски на назначение на изпълнителната власт общо или демократи/републиканци в борба по върхове но двете са за президенти и за туй имат съвет,но тъй като властите са избираеми публично чрез избори,освен съдебната особена за всички,а отделно изпълнителните се назначават различно от

11

Анонимен

преди 4 години

Кога ще се освободим от немско робство?

10

Евара му правя

преди 4 години

Вчера на празненствата в Париж замеряха Макрон с домати , а той завалията тръгнал Евроха да оправя

9

Анонимен

преди 4 години

Джамбазки е повечето време в България и обикаля по телевизиите, да не би пак да няма квартира и да спи в европарламента ?

8

Анонимен

преди 4 години

Нечистоплътност има първо в настройката на да се санкционират страни от Източна Европа. А страни от т. нар. Западна, като Малта, Люксембург , могат да си имат финансова политика, която да подкопава общия правов ред. В западните страни има скри държавен протекционизъм, на изток - не може. Дали наистина властта на Меркел е по-малка отколкото на Орбан? В западните сайтове също се заличават мнения,в Германия открито се говори за забрана на парламентарно представена партия....

7

Анонимен

преди 4 години

Той май си скубе веждите ?!

6

Анонимен

преди 4 години

Джамби е като Бибето,врещи и лъженапосоки,чакайки заплата(фондове).Още повече от него нищо независи.Тойни предаде за тираджиите,макар товада си е съвсем резонно гласуване,нопреди това пееше,че ще се бори да немине пакета на макрон.Гласува пакета.Който го е изпратил ,да си годоведе.

5

Анонимен

преди 4 години

Макрон си защитава държавата и културата. Немците - не. Френският език е признат за международен и международен финансов. Немският - не. Особено, ако Великобритания напусне, ще е позорно основен език в общността да някой външен, какъвто е английският. Нито Манфред Вебер,нито Сергей Станишев,нито Кристалина Георгиева знаят френски, за да бъдат подходящи за най-високите постове.Крайните позиции на който и да е кандидат за непартиен пост показват неумение за диалогичност. Немци ще гласуват на инат

4

Хахахааааа.

преди 4 години

ДЖАМБАЗЧЕТО Е НАЙ--ОБИКНОВЕН ПОЛИТ-ШАРЛАТАНИН.ЛЪЖЕ ВИ С РАЗНИ " ПАКЕТИ"..... И СИ ПРИБИРА ПАРИТЕ.А, ВИЕ БАЛАМУРНИЦИТЕ МУ ВЕРВАЙТЕ.....!

3

Анонимен

преди 4 години

Мен ме интересува защо от българските евродепутати НИКОЙ не е в комисията по земеделие. Страната ни има огромен потенциал в земеделието, особено в биологичното земеделие. При Меглена Кунева са били договорени условия, които силно изкривяват сектора. Кога представителите на страната ни ще разберат, че плодородната земя е неотменимо вечно богатство? Когато ни изкупят ли? Когато тук дойдат саудитци, катарци, китайци и от сорта?

2

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Изборите в ЕС са без значение, важното е, че Макрон е човекът на Богоизбраната Раса - те винаги са на власт!!

1

Анонимен

преди 4 години

Само българите не са разбрали още, че и в ЕС е разграден двор.Както при нас има корупция и на запад има, просто сумите са по-високи. Както при нас ги е страх да влизат в Столипиново, така и на запад има места където полицията не влиза и където държава няма. Както при нас в скъпите БМВ-та се возят мутри и мафиоти, така и на запад. А Урсула я избраха защото трябваше да се избере жена. Защото на запад не се избира по способностите, а по квоти.