11

Анонимен

преди 4 години

Масонория стой зад сигналите за да попречът българина да посещава едно от най енергийните места в България.

10

Анонимен

преди 4 години

Истинския проблем е, че кмета не е от ГЕРБ и понеже няма за какво да го хванат, го почнаха с това. Че даже и Емил Цанков пуснаха да се исказва, дето е на всяко гърне мерудия и дето почти фалира Общината.

9

h56g

преди 4 години

Учете западни езици и емигрирайте. Забележителности в Европа има достатъчно, които да посетите. Оставете БГ изедниците тук.

8

Анонимен

преди 4 години

целият проблем на мултака Вежди и шайката около него е, че кметът на БЕлоградчик не е от "нашите". Затова се търси под вола теле, щото идват избори. Вандализъм било?! Хаха Сега ще пуснат една гербаджийска фирма да прави същото но вече не за 4 хил а за 40 хил и тогава всички ще са доволни

7

Стратег

преди 4 години

Белоградчишките скали, не са "природна забележителност", за да се прави туризъм и с него да се храни града и района;))) Те са Светилище! И като такова, единствено може да бъде посещавано, не с цел туризъм и осигуряване на мамбо на местните,а с цел поклонение, а за някои и посвещение;))) Това ПП ГЕРБ, та и повечето местни, няма да го разберат. Нема как Мултака да го разбере;))) Великият скулптор раненик на "Мултигруп", чиято дейност продължава чрез ПП ГЕРБ.

6

aaa

преди 4 години

На местните хора им писна 25 г да се обещава развитие на раьона .То не бяха "Чудеса",то не бе чудо.Инакрая нищо.Само тлъсти пачки в джобовете на обещаващите. В това число и на Вежди. И понеже от тази инициатива няма за него се загрижи.Просто завбъдеще не бива да го пропускат-него и бившия кмет Емил Цанков.И само между другото да вметна-ОБЩИНАТА НЯМА НИКАКВО УЧАСТИЕ В ИНИЦИАТИВАТА!!!!!!Но яхнаха вълната и кмета сега трупа актив!!!!

5

Възмутен

преди 4 години

Къде бяхте върли защитници на нарушената природа от 10 милиметровите дупки от "Хилти" в Белоградчишките скали, когато бетонираха морето, Банско, Пампорово и др.? Къде бяхте когато се прие закона "Лучников" за реституция на зелените площи около блоковете в големите градове, и стана така, че не остана градинка незастроена? Сега врякнахте за 20-30 дупчици

4

Анонимен

преди 4 години

Сегашния българин няма елементарна представа за естетика. Не исках да политизарам темата, но изграждането на "социалистическия човек"през 70-те години на миналия век носи сега плодовете си. Ходих и в Сицилия, и в Сърбия. Е такова нещо няма! Стълбове, жици, прожектори, КЛИМАТИЦИ. Мраморни плочки насред старинни каменни подове. "Брамаг", вместо каменни плочи на покривите. И т.н, и т.н. Пристройка с печени тухли до кирпича. А гипсокартона по "крепостите"! Остави! И подпалени тютюневи складове.

3

Нинова

преди 4 години

Смятам че Рашидов вдига шум, защото не е обявена поръчка, не е имало проект през министерството и така от реално похарчени 4 хиляди лева, да се усвои проект за 4 млн лева. Интересно ми е дали г-н мултак на Републиката е посетил мястото или действията му са по сигнал?!

2

Анонимен

преди 4 години

Ами, светнали са, щото да не е тъмно.

1

Анонимен

преди 4 години

Това не е вандализъм, а самоуправство. За съжаление в случаите на самоуправство има повече двойни стандарти, отколкото при по-явно престъпление, каквото е вандализма. Онзи телефонен разговор - "Ало, Банов съм!" беше точно за обратния случай, където легалната и законна фирма си беше свършила работата през пръсти.