389

муспи

преди 4 години

Натаняху е казал в Ксенета, че нашите планове за тази територия се изпълняват ударно. Черноморието вече е наше, уредили сме да идват докато завърши процеса разни румънци и узбекистанци и изобилие от роми. После, като се заемем с останалата територия, Черноморието ще бъде очистено от всякакви гои, защото там ще ни е Командния център, - спомняте си как от Бургас сме ръководили турското нашествие преди 600 години.

388

englishmaninbg

преди 4 години

моето западно наблюдение на българския капитализъм е, че все още е в инфантилния незабележим етап на развитие, разбираме вземането на пари, но не и предоставянето на услуга, която върви с нея; не е достатъчно добър, за да ми даде чиния с храна, искам я с усмивка, с случайно предлагане на повече напитки, без да извиквам някой далеч от телефона им, дали това не е твърде много, за да попитам дали плащам пари, за да остана хотел или да се хранят в затвора, малко лично обслужване

387

englishmaninbg

преди 4 години

с капитализма идва и терминът - служба, нечувано в моя 11-годишен опит в живота на бг! Вземането на парите за почивката е едно нещо, което следва, предоставянето на услугата, в момента, в който хотелът е бил платен предварително на гостите, пристигнали по-рано, те трябва да са възприели световния индустриален стандарт - "безплатни напитки", докато не научим този елемент на обслужване, туристите ще дойдат за 1 година и никога няма да се върнат

386

ХХХ

преди 4 години

Евреите може да са искали да отседнат безплатно ....дори да им се плати ако може !

385

Държавата Лайнярия

преди 4 години

До Анонимен 403Ритниците са заслужени, но крайно недостатъчни...........Особено когато "враговете" са две жени с две деца! Какъв "мъжага"!

384

Държавата Лайнярия

преди 4 години

До Анонимен 389Може би мислят ,че в БГ няма ред.......................НЯМА РЕД И Е ОЧЕВАДНО!

383

Анонимен

преди 4 години

Ритниците са заслужени, но крайно недостатъчни.

382

Анонимен

преди 4 години

И БИЕ който не го кефи

381

Анонимен

преди 4 години

Аз като съм недоволна българка...и аз ли да чакам Хитлер да се прероди... Майка ви селянска, само за пари мисли и без, който не го кефи... Че те и маймуните нямат дар слово ама някои са по-възпитани ...

380

Анонимен

преди 4 години

Този хотелиер има късмет, че не са български майки...нямаше само да захождат към него и да се карат...верно щяха да го и набият...

379

Анонимен

преди 4 години

няма видео. Но има видео от секюрити камера как жените го нападат зад колоната...Ами рецепцията се вижда много добре на камерата, когато подава документите...защо не покажат и видеото как са плюли и били рецепционистите. Ако имат.И защо са го "нападнали" жените,след като по негови думи вече е бил дошъл представител на туроператора за пакета им и им е обяснил всичко на техен роден език.Явно обяснението ще ви дадем друга стая и си плащайте олинклузив всичко, не им е харесало много на туристите

378

Анонимен

преди 4 години

Недопустимо е да се саморазправяш с клиенти по такъв грозен нелеп начин, особено майки с деца. Пред децата.Доколкото разбрах от видеото (на Нова мисля), където хотелиера със СОБСТВЕНИ думи проблема и обяснява поведението си:1) Жените са били ол-инклузив с резервация за екзекуютив суит.2) Казали са им, че докато чакат трябва да си заплатят напитките (те са олинклузив), защо?3) Предложили са им стая с три легла, друга (те са 4 с децата).4) Били са плюли и нападнали рецепция. Няма видео..

377

Българин

преди 4 години

Истината е, драги Българи, че без този и без предишния инцидент, всеки, който е бил на Ла.йноморието, е наясно какъв е проблемът. Наглите сел.яци, псевдо-бизнесмени и крупни собственици на капанчета и колиби, които са способнинда съсипят настроение и почивка и на най-добронамерения турист. Фалит и глад за всички такива!

376

Анонимен

преди 4 години

По българското черноморие се забелязва един голям "отлив" от туристи, познайте защо ? Пристигат само пия'нки и пропаднали персони от Запада,крадливи румънци и заблудени руски новобогаташчета и за всичко това обяснението е едно "скъпотия и престъпност" ! Държава е безсилна да се пребори с корупцията вътре в "себе си", какво остава да съумее да спечели от туризмът който храни цели държави с УМНИ управляващи ! На пр'ост *** народ, прости и крадливи управляващи !

375

Анонимен

преди 4 години

Ако хотелиерът не беше пр'ост бандюга,а умен и интелигентен представител на тази гилдия,би се разбрал човешки и интелигентно с клиентите си които са в правото си да имат претенции и капризи!Има една поговорка която гласи,че"клиентът винаги има право"ако искаш да печелиш и да се радваш на бизнесът си!Плажната ивица на Б-я е окупирана от пр'ости до костите бандити и престъпници които смятат,че всичко зависи от уличните им бойни умения!Какво да се очаква в държава която се управлява от бивш бандит?

374

Анонимен

преди 4 години

Трябвало е да се извика полиция, която да ги изведе от хотела и най добре да ги върне на летището.

373

Анонимен

преди 4 години

Хотелите разчитат на резервации и туристи. А когато има агресивни гости на хотела се вика полиция - не се демонстрират каратистки умения.

372

Анонимен

преди 4 години

В БЪЛГАРИЯ ПОЛИЦИЯ НЯМА И ЗА ТОВА СЕ СТИГА ДО САМОРАЗПРАВА И ЕКСЦЕСИИПОЛИЦИЯ НЯМАСЪД НЯМА ПРОКУРАТУРА НЯМА И ВИНОВНИ НЯМАИ ДЪРЖАВА НЯМА

371

Анонимен

преди 4 години

Може би мислят ,че в БГ няма ред и кой когато дойде трябва да го настанят ,най вече по висшата класа израелци ,та тук аборигените трябва да ги носят на ръце,а те да вдигат скандали както им изнася!Публикуването на видеото също е тенденциозно ,за подсилят натиска!Настанили са ги в петзведен хотел,но чувствали омраза на етническа основа,а те едни "добри,интелигентни,възпитани"!Написали да си сценария как да провокират,но няма да стане,а и не трябва да им минава номера,защото ще стимулират и други!

370

Анонимен

преди 4 години

Това е върха на нахалството!Навсякъде настаняването е след 14 ч.Да обиждат ,да плюят,да се напиват в бара без да плашат,да провокират управителя е каква е тази култура ,но трябва да получат добро " отношение" ,ако не ,били " мразени" защото са евреи!Старата мантра за набиране на дивиденти!Дори са съборили хотелиера или се беше подхлъзнал и паднал по гръб!Но,че са бити,е несериозно!А трети човек снима ,докато върви театъра,но само което им изнася!Това е умишлено,за да изкарат почивка без пари!