12

Анонимен

преди 4 години

Ай,стига вече де!Запрете се малко с тия провокации и внушения!То не бяха урагани,порои,дъждове,градушки,земетресения,бури,катаклизми...въобще...Ада се отвори над Гърция,откакто се изнесохме всички там на почивка и хич,ама хич не ни е кеф да си трошим парите на простакеското,мутренско,крадливо и затлачено Бг-море!!!Е,па нема!!Нема да си ги харчим в Бг,щото сте хем крадливи,хем прости и нагли и стойте'ся и се перчете сами помежду си колко сте велики и крадете призраци...!!Щото ний няма да дойдем!

11

Анонимен

преди 4 години

Тези новини касаят стличаните.Да живея на 80 км от морето и да ходя в гърция на море, не благодаря.И на 200 да живеех в малакистан няма да ми стъпи е единия крак.Малакитв да си го бчижат за сол.

10

Анонимен

преди 4 години

Във този Саит само търсите да пишете нещто против Гърция.....и преди и сега елладара е шампион по всичко....вие компания с Молдова и Албания

9

Анонимен

преди 4 години

В гърция няма земетресения, няма наводнения и всичко е български лъжи.

8

Анонимен

преди 4 години

Всички към гърция, бегоооооооом МАРШ!

7

Кам

преди 4 години

От содомията, а не икономията .Извинявам се за грешката

6

Кам

преди 4 години

Антоний любникът на Марк Аврелий. От икономията какво да чакат....разрушения.

5

Ооо

преди 4 години

Ония ден бях до Бургас - паркирах на общински паркинг и пак ми надраха колата... това е някаква *** там ... не са само хотелиерите. В Гърция, където и да ида не е имало такова нещо... в Бургас - всеки път.. или прозорец ще е счупен или нещо друго, дето стърчи от колата или ще е одрана ! На почивка - никога.. отиваш да им оставиш едни пари там - те и това не искат .. да си се ритат и плюят с чужденците. Това заслужават и като отношение към тях!!!

4

смок

преди 4 години

Не бойте се деца! Ципуруто нема свърши, а на хтаподите им пука за Антиной!

3

Анонимен

преди 4 години

Няма значение!През юни бях в Гърция, през август ще съм пак там!

2

Кирил и Методий

преди 4 години

Това хубаво ли е?

1

Давайте пари за ДЕЦА

преди 4 години

нападателите съобщават че е виновен Бойко Борисов Тиранин в БЪлгария който не дава на майките пари за раждане и отглеждане на деца..Тиранина ограбва десетки милиарди от бедния народ и ги насочва само към нагло престъпни фирми за ненужни супер разоряващи БЪлгария обекти.Това с ечете от снимки и филми на пострадалите региони..Пропуска се ПОСЛЕДЕН ШАНС ВКЛ НА ВАЖНИ БОГОВЯЕ ДА СЕ РОДЯТ КАТО МОМЧЕТА БЪЛГАРО ГОВОРЯЩИ./