17

Анонимен

преди 4 години

бсп показа, през цялото си съществуване, - колко е лесно да си предател в България.

16

Анонимен

преди 4 години

Българите отдавна вече не се интересуват от местната политика.Българите се интереусват предимно от МЕСната политика. КИбапченца, КИфтенца, ПРжолки, наденички и плескавици. Ако има и прилични количества охладена бира, значи всичко в държавата е ОК.

15

Г-жа Лъжа

преди 4 години

*** Нинова защити по безспорен начин името си г-жа Лъжа. Излъга партията и българския народ, че ще подаде оставка поради тежко загубените избори от Герб, а след това се отметна и каза, че няма да подаде оставка. Има ли някой, който да вярва още на *** ? Смях...

14

анонимен

преди 4 години

Аз лично съм фен на Корнелия Нинова Лично аз ще я подрепя за престоящи избори защотото винаги като излезе на трибуната на Народното събрание казва истините

13

Анонимен

преди 4 години

Не съм фен на ГЕРБ. Дори напротив. Обаче тия БСП по много просташки начин за пореден път се окепазиха. Огледало са едни на други - еднакво прости и в двете най големи партии

12

Анонимен

преди 4 години

Много искат!Ние искахме от тях само една оставка,но и нея не дочакахме...

11

ШМАТКА

преди 4 години

Какви разговори, какви пет лева и те с кого ще ги провеждате? С тези, които докараха България до дъното и я опоскаха като гол скелет? Всички общини и малки населени места са грозната проекция на просташкото и алчно управление на държавата.Навсякъде цари корупция и масово нарушаване на Конституция и закони.

10

Анонимен

преди 4 години

"Ще предложим две или три общини да могат да се обединяват,.......добре де, защо не го направихте това, и всичко което предлагате сега (от както не сте на власт), до като бяхте на власт, бе другарко? чудите се как да съберете гласове за избори, само това ви интересува!

9

Милко

преди 4 години

В средата на юли БСП ще се събират във Варна?! Защо не вТърговище или Попово??Защото има море ли другари?

8

Анонимен

преди 4 години

Радвайте се и се веселете - ще гласувате мажоритарно. Ще гласувате за личности. Хората ще изберат личности сега, не някакви партийни номенклатури. Вервайте, ще ги изберете! Най-весел ще бъде съставът на Шоуто на Слави, сценаристите и техният Баба.

7

Шопо

преди 4 години

Нема дръжава ! България умре!

6

Анонимен

преди 4 години

Цветанов как купи апартаментите?Доган как купи ТЕЦ Варна?Кой даде на Гергов 24 милиона?Кой даде студен резерв за десетки милиони на Доган?

5

Анонимен

преди 4 години

На мажоритарните избори за местна власт ще спечелят ГЕРБ и ДПС. Мажоритарни избори за парламент ще доведат до тирания и на републиканско ниво.

4

Техното курнела

преди 4 години

Как купи техното импекса бре?!? Какви общини бре?!? Предложи нещо смислено вместо да плюеш!!!

3

House M.D.

преди 4 години

Другарката Пениснелия обясни ли вече защо по времето на луканката имаше режим на тока 3:1?

2

Въпрос към Курнелия?

преди 4 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

1

Лошо

преди 4 години

Машините кибабчета не ядът,премахването им показва че се задава поредната измама.