22

Внимателно

преди 4 години

За разлика от Украйна където след години облъчване и калобиране на пси активни клипове по телевизии вкл на украински зомбираха десетки хиляид с зомби пиво тука не им върви на организаторите на масови протести..В Англия бяхме тероризирани с bad dead radio teror по 12 часа дневно с цел масови убииства. наркоманите пускащи подпрогрмаи за обсебване на работници обаче не знаят че румънските роми не са турско говорящи араби. В резултат развъдиха black death killers.

21

Анонимен

преди 4 години

Съвременият свят е смотан и пресмотан. Протестиращите не се гърмят, крадците се остават живи и здрави, не им се режат ръце и крака ... КАКВА Е Е ТАЯ ГЛУПСОТ БЕ ЕЙЙЙ! ТОЯ СЯТ ОТ 1930 НА НИКЪДЕ НЕ ВЪРВИ!!!

20

Анонимен

преди 4 години

*** малчи там и си зимай заплатата от 270 лева или колкото е минималната...

19

Анонимен

преди 4 години

Изпозастреляите ги и да се свършва... пУУУУ толкоз ли е трудно. Няма го човека, няма го проблема е казал дон Корлеоне.Не знам, аз на 15 се сещам какво трябва да се направи, а те"мърдите" управители не се сещат. Пууу уа!

18

Хм!

преди 4 години

Дай на търтея права и ще ти събори държавата.Който не работи, не трябва да яде. Точка по въпроса. Тия не са недъгави, че да им даваме помощи! Здрави и прави мъже! Значи да трошат чуждото имущество могат, а да се хванат на работа не могат!Не сълзотворен газ, а здрав кьотек им трябва на тия, да им държи влага доживот, за назидание и на останалите търтеи.

17

Анонимен

преди 4 години

В Отава Канада,бяха разбити жълтите жилетки за минутиВ Северна Америка,комунистите бягаха като дявол от тамян.Макрон горкия,комунистите ще му запалят Франция

16

Анонимен

преди 4 години

То е ясно,че са червени,но и жълтото им приляга заради психичните им отклонения

15

Наблюдател до 13

преди 4 години

Не протестирам и нямам нужда от успокояване. Но ти ми се струваш напрегнат.

14

Е, сега!

преди 4 години

Разбирам, че френските търтеи искат повече социални помощи и желаят да бъдат чути, но и полицията иска да бъде чута, че съсипването на държавно, общинско и частно имущество е недопустимо. Щом не става со кротце и со благо, става с кьотек.

13

Е, сега!

преди 4 години

Пак леко са се оттървали вандалите с жълти жилетки. Да трошиш на хората магазините, колите прозорците и т.н. не е протест, а вандализъм. Това няма нищо общо с демокрацията и демократичното право на мнение и на протестТия трябва да са в затвора, а не на улицата.

12

Анонимен

преди 4 години

До НаблюдателТИ ЩО НЕ ПРОБВАШ ПЪРВО ОТ ПАЛКАТА ???

11

Анонимен

преди 4 години

Тия жълти жилетки не избеляха ли вече от слънцето?

10

Наблюдател

преди 4 години

Полицията да вкара по една палка в задниците на протестиращите и ще ги успокои.

9

www

преди 4 години

А ЩО .- НАЛИ НИ УЧАТ НА ДЕМОКРАЦИЯ - ТОВА ЧОВЕШКО ЛИ Е СПОРЕД ВАС - НЯМАМЕ ЛИ ПРАВО ДА СМЕ НЕДОВОЛНИ НЯМАМЕ ЛИ ПРАВО НА ПРОТЕСТ - В РОБОВЛАДЕЛСКИЯ СТРОЙ ЛИ СМЕ ???????

8

Хахахахахаха

преди 4 години

Колко хуманно и демократично бият и обгазяват мирно протестиращи граждани в ЕС.Ако беше в Русия или в Китай, щяха да изкарат властите по-черни и от дявола.Но ако насилието е заповядано от Макарон, който *** баба си, значи е хуманно и демократично.

7

Анонимен

преди 4 години

Буржоазията празнува победата, а някакви парижки пролетарии пак пречат на празненствата. Велика пролетарска френска революция няма да има.

6

ай сиктир

преди 4 години

До Анонимен 3Във Франция полицията бие и обгазява по-демократично отколкото в Китай.

5

Анонимен

преди 4 години

Свобода на словото по европейски

4

Анонимен

преди 4 години

До1. Жълтистите жилетки са макрсисти- цоцаилисти. Те обичат някой постоянно да ги подхранва. С таква тук е пълно особенно градовете. Но не протестират по две причини от мързел и нямат пари.

3

Анонимен

преди 4 години

Френската"демокрация"е по демократична от Китайската нали,писарушки гладни ненагледни!!!