43

Правилно!

преди 4 години

Кастрация!

42

Анонимен

преди 4 години

Един трезво мислещ политик (ругият е Орбан), който не желае морално разложение и содомия, бива оплют от толерасти и сатанисти.

41

Анонимен

преди 4 години

40,Винаги е имало примерно 1-2% от хората с гени/хормони, които ги карат да търсят своя пол. Тези хора не са виновни с нищо, не са лоши и т.н. Просто са си родени гейове. Проблем става, когато се налага идея, че е нормално да пробваш, даже да не те влече. От идеята, че е модно, в училище те учат, че трябва да пробваш всичко спрямо настроевието днес(Днес си момче, ама утре си момиче.), в момента има бум заради самата мода. А тийновете, особено, го приемат това като дългата коса на металите.

40

Анонимен

преди 4 години

Какъв е смисълът да се занимаваме с това дали има гейове, вместо да се занимаваме с това, че няма истински мъже? Кой има поне три деца и ги издържа? Кой? Кой е взел една пушка и е отишъл да наказва душманите както са били революционерите по турско време? Само дето душманите сега са продажни съдии, нотариуси, полицаи и престъпници. Кой? То няма мъже, пък ги мислим гейовете.

39

ГеИ

преди 4 години

До Анонимен 43"Евреите" не са скочили на ЛГБТ, а просто един човек си е изказал мнението. Други евреи включително Премиера , не споделят мнението му. А други може и да го споделят. Това е демокрация и свобода на словото. Ето и моето мнение. Хомосексуализма е психично отклонение. Някои деца се раждат определено такива. И там терапии не вървят. Но има такива на кантар, и само средата ги насочва в една или друга посока.

38

Анонимен

преди 4 години

Евреите скочиха на ЛГБТ... работата е сериозна, вземам си пуканките и ще следя с интерес! :)))

37

Обективно

преди 4 години

Това е чудесна идея, г-н Перец!

36

До 36

преди 4 години

Една сурия големи мъжкари като Мик Джагър и дори Марлон Брандо са пробвали и мъже. Но това са сексуално разкрепостени бисексуални. Не хомосексуалисти. А обратни е имало винаги в човешката история

35

До 37

преди 4 години

Би ли споделил каква пропаганда на хомосексуализма е имала да речем през 19 в. та е превърнала Оскар Уайлд. Пък ако щеш и споменавания Тюринг, който в средата на 20 век е съден за хомосексуализъм? Или пък Парцалев, Васил Найденов в България. И тук ли е имало гей пропаганда. Пък и да тв питам значи ли, че ако те затворят в една стая и ти пускат гей пропаганда изведнъж ще захаресваш мъже

34

1234

преди 4 години

а в България евреите провеждат др политика! лицемери

33

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че може. Стига да няма обществено налагане на идеята, че не може. Случило се е масово по време на хипи движението по целия евроатлантически свят. С десетки хиляди са се върнали към нормалното, натурално отношение към секса. Обаче в момента едни жени с претенциите за повече права и власт саботират този оздравителен процес изключително агресивно. И това трябва да се наказва закон. Понеже пречат на психично болни хора да озрдавеят, разпространявайки заблуди. Умишлена вреда нанасят.

32

Анонимен

преди 4 години

И пак да попитам, какви терапии за лечение на хомосексуализъм има? И какви резултати има от тях? Нали в Чечения ги прибраха всичкитв уж по психиатрии. Ето прекрасно място където да се приложат всякакви терапии. Да е излязал Кадиров да покаже изправени хомосексуалисти?Реално отдавна са закопани някъде

31

До 31

преди 4 години

Отворко я си провери кога са живели хората, които споменаваш. И каква е историята на психотерапияьта и психоанализата в частност. И Юнг и Фройд вече са излоцили теориите си още преди Тюринг да е роден( 1912г). Тюринг се самоубива 1954. Не е имало псибиатрия тогава ли? Само да напомня, че десетилетия преди това психиатрията си съществува на научна база като медицинска специалност. А за психолога Ницше мога само да се смея

30

Бобчо

преди 4 години

Много хомо коментиращи тука. Ама от време на време се намира един острый перец да ви го постави отзад и да ви припари на изходящите тръби и да ви напомни, че сте отклонение, дефект, аномалия, нещо което естествения подбор при други условия би отстранил, ако живеехме в по-нормални условия.

29

муспи

преди 4 години

Какво е това "психични заболявания" след като огромното болшинство хора нямат души, а евреите всичките? Тука е свят на мъртвите - "оставете мъртъвците да погребват своите мъртъвци, ела за да получиш вечен живот". Изхода от света е като се отхвърли напълно, а съществуването на хомосексуалисти е допуснато с благата цел да отблъсква разколебалите се избрани навън.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29Многознайко си ти бе.Тюринг е живял в началото на века - или точно когато е създавана първата в света психологична лаборатория. Това означава, че до тогава умът не е изследван научно ИЗОБЩО и НИТО ЕДНО ПСИХИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ НЕ Е ТРЕТИРАНО ПО НИКАКЪВ НАЧИН (освен с инквизиционни методи и брутални експерименти.Говориш за времена, в които велики психолози като Карл Юнг, Зигмунд Фройд и Фридрих Ницше тепърва са изложили тезите си - тези, които обществото ще асимилира ЦЯЛ ВЕК!!

27

Анонимен

преди 4 години

Пази боже да не поиска кастрация за педофилите,що по цял свят мъжете във правителствата ще станат евнуси

26

Анонимен

преди 4 години

Многознайковците отдолу, които покрай футбола и политиката разбират и от психотерапия да вземат да намерят случаи, в които гей да се е излекувал. Все пак векове наред е било болест. Опити за лечение бол. Алан Тюринг, който за краткия си живот е направил 100 пъти повече отколкото всичките анонимници отдолу взети заедно са го "лекували" с химическа кастрация. Ама не в някой сайт някой нещо написал. А в резултати от научни изследвания.

25

До 24

преди 4 години

Верно ли толкова лесно ставало "изправянето". Щото анонимник от нета казал.Хормоналната терапия всъщност си е химическа кастрация.Прекратява сексуалното желание, а не прави хомосексуалиста хетеро.В някои държави се използва при педофили.

24

човек

преди 4 години

До: 24Всички опити за хормонално лечение на хомосексуални са завършили с провал.Факт!