20

а

преди 4 години

Кмета наистина е дърт комунист,но по опасно е това "демократче"Емил Цанков-автора на разкритието.Докато той беше кмет общината фалира и имаше милиони задължения.Очевидно, той самия е свършил парити и пак му се е докметствало.Да пази господ!!!!!Аман от п.......си!!!!

19

До19

преди 4 години

Не питай пич, първо трябва да дадеш молба до кмета , предварителен проек/ в твоя случай видео/ планово задание, после съгласувал, ВиК, Енерго, Пожарна, КАТ, РИОС, ХЕИ, Земеделска служба, ПОливни системи, а щом става дума за кекс, Светия синод, Хелзински комитет, организацията на ЛГБТ , Партията на жените, ЖЕНИ ГЕРБ, Жени БСП....не искам да те плаша успех....

18

Анонимен

преди 4 години

Айде сега глупости....нямало проект, ами за да има проект, трябва да има промяна на предназначение, съгласуване със който ти дойде наум , само не и с този с който разбира.... Веждичката и някой местен герберски велможа са ги прескочили с хонорар за консултации и....воала...нарушение , да живей България и туризъмът/културния/ в България

17

Анонимен

преди 4 години

Кметът май не е гербер, той е бояджия! Дерибейства в градчето, окръжен е от заместник-кмет, който си разрешил да наказва село, защото не гласували за кмета - изтеглил багер, който работел по местен път! Щетоводителка, мъжът на която е крал бордюри от едно село за вилата си в друго село. А господичото бил офицер от гранични войски! Наистина Бог високо, цар - далеко, но Белоградчик е един от най-драстичните примери за странна политическа структура в Територията - феодализъм с демократична пудра!

16

Само питам

преди 4 години

Като правя кекс с жената на осветление трябва ли ми разрешително и ако да от кое министерство ?

15

До бай х

преди 4 години

Еми трябва. Трябва да се спазва закона и там пише, че за това трябва съгласуване и проект.Сега да си понесе последствията.

14

бай х

преди 4 години

трябва ли за 11 лампи да се прави проект и да се иска разрешение от 2 министерства ...помислете колко чиновници се занимават с глупости .......

13

Наблюдател

преди 4 години

Трябва да сме благодарни на монтиралите осветлението, че са спестили на данъкоплатеца разхода за проект. Ето, че тещата могат да станат на тънката лайсна без да се точи бюджета с безумни разходи.

12

Totenkopf

преди 4 години

Това не е инициатива, а престъпление, защо кмета и тоя другия овчар селянин *** чесън не са в ареста? Продажници ***.

11

Анонимен

преди 4 години

Ами редно е да се санкционира самоинициативата. Утре могат да решат да ги боядисат.

10

Съвет

преди 4 години

Занеси им баце, суджук. Занеси баце и филе Елена. И ще се оправи работата. И разрешителни ще има, и ще ти дойдат на откриването лента ще ти режат, и ще те хвалят пред медиите какъв си "инвеститор" само и "почетен бизнесмен" и примерен гражданин! Така не се прави като теб. "За да получиш - трябва първо да дадеш" се казваше в един стар БГ филм (Маргарит и Маргарита, героя Неризанов го казваше това.....гледай, шсе сетиш! :=))

9

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли колко струва един проект? За един подпис/архитетките дори си спестяват усилието да се поразходят до обекта/ тарифата на фирмите е над 4-5 хиляди лева. Освен това списъкът с изпълнители, които могат да извършват дадената дейност е сведен до "наши хора". Масова практика е да се разчита на добрата съвест и кадърната работа на местните майстори под покровителството на кметовете, с всички плюсове и минуси на това нарушение. Сигналите се внасят и когато трябва, и когато не трябва.

8

Анонимен

преди 4 години

Големо важно пробили няколко дупки в скали!Що не пишете Герберски в кмет на Видин какви ги върши!Изсече десетина 50-60годишни липи +още 20 други дървета в центъра на Видин ,и за това никой не пише!

7

Анонимен

преди 4 години

Кмета се бара социал-демократ,подкрепен от левите,прогресивни и здрави сили!Демек комунистическата мафия.

6

Анонимен

преди 4 години

Кмета е дърт комунист

5

Анонимен

преди 4 години

Като цяло хората в България и особено политиците са малки главички с малки мечтички. Вместо да погледнат добри практики от други места, те са го накичили това место безразборно...

4

zeus

преди 4 години

Важното е, че ОПГ ГЕРБ са усвоили парите по трасето. Проблем ще има само ако до Баце не е стигнал суджук ;)

3

истина е

преди 4 години

Oт министерството реват ,защото е нямало обществена поръчки ,и нищо не са могли да откраднат !!

2

Анонимен

преди 4 години

Поредната некачествена и неадекватна половинчато свършена самоволна работа от герб. Не разбрахте ли, че тия няма да ни оправят държавата а само ще се правят, че правят нещо.

1

Анонимен

преди 4 години

Кмета гербер ли е?