35

Гладен сайгонец

преди 4 години

Младо о и крехко ли е кученцето.Ако да капарирам.

34

Анонимен

преди 4 години

Явно ще се разбере по трудния начин, че тези породи кучета трябва да се отглеждат в само в контролирана среда. А депутатите упорито си правят оглушки и не гласуват 2-3 смислени закона.

33

Анонимен

преди 4 години

Все повече млади жени, са пощурели на тема "спасяване на кучета и грижи за тях", като жестоко се заблуждават, че като вземат голямо куче от приют или от улицата, ще успеят да го социализират и направят кротко и дружелюбно.Това куче е нападнало и осиновителката си и двамата си треньори, което е нормално за породата и възрастта му.Куче се възпитава с много любов и търпение още от съвсем малко кутре, а професионално възпитание се прилага след навършване на 10-12 месеца.Раждайте и отглеждайте деца!

32

Ха ха

преди 4 години

Дайте го на друг кучкар.... после на следващия... и на следващия.... и на следващия .....

31

До 31

преди 4 години

Много си наивен за да мислиш,че гледам порнография ,също за да мислиш,че жените не си го слагат с кучетата за съжаление мозък не се купува явно не си срещал такава жена но повечето са такива.Гледай си порнографията и си мисли,че всички жени са монахини ако искаш все тая.

30

Бай Иван

преди 4 години

Господа "ентелегентни", кучкари, коментирайте новината ;) !!!

29

До едно въпросче

преди 4 години

Това, че ти като един ***, ако не изсипеш налудната си продукция на тая тема, няма да можеш да заспиш довечера.

28

Олеле,

преди 4 години

така е когато искаш да разхождаш куче от порода и то каква. Ако си беше взела от улична превъзходна нямаше да има тези проблеми.

27

ГРЕШКА

преди 4 години

До До Анонимен 10 и 11Трябва да е до Анонимни 9 и 10

26

Анонимен

преди 4 години

В бояна живеят крадли

25

Ма

преди 4 години

Сега кой кучкар е наред да нахрани със себе си тази невинна душичка? Хайде, че кучо е гладен и се скита самин, уплашен и сълзи рони, че не е успял да си дояде от хората. Той е добро куче. Виждаме че не хапе. И от намордник няма нужда. Нито от каишка. Не е и имал такива, иначе кучкарката нямаше да е изядена, ведно с обучителите, ама на, тя дамата, явно друга работа си нямала.

24

До 22

преди 4 години

Да си чувал за зоофилия ако не си провери и ще видиш какво правят разни жени с кучета ,коне и тнт а после говори за родители и подсъзнание илитерат

23

Анонимен

преди 4 години

Кога ще разберете, че генно модифицирани животни имат яки отклонения. Най-вече психични! Все едно деца на кръвосмешения.

22

Анонимен

преди 4 години

много почнаха да гледат предавания по Нешанъл за възпитание....и аз гледам Питбул ама доста шутове и токати е изяло от мен и мога да кажа,че ми е под пълният контол във всяка една ситуация...а такива кифли мислят,че се възпитават само с думи и викове подобни кучета но не е така

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Стига глупости! Проблемът е,че не познаваш една порода или конкретно животно и го прибираш у дома. Това винаги крие рискове. Ако е пинчер или пудел, са по-безболезнени. Не е ясно това куче какви проблеми е имало, как тези двамата са се занимавали с него, жената откога го гледа и т.н. Може би кучето преди да бъде обучено , се е нуждаело от рехабилитация, от кинолог и специална помощ...Нужно е инфо, но факт е, че отглеждането на куче не е проста работа, колкото и да го обичаш.

20

До Анонимен 10 и 11

преди 4 години

До Анонимен 10 Не се знае ...До Анонимен 11Мръсното подсъзнание често издава извратеняците. Те мислят, че всички правят като тях и родителките им..

19

Анонимен

преди 4 години

Другият път да си отгледа крокодил. Или комодски дракон .

18

Едно въпросче

преди 4 години

Какво е общото между кучкарите, жендърите, феминистките, веганите и религиозните фанатици?

17

Пенкелер

преди 4 години

да беше взела крокодил да се грижи за него

16

Ха-ха

преди 4 години

Докато законът за кучетата не се вкара в пътя и не започне да се спазва-тия драми няма да свършат!За какво става въпрос?Най-първо пълна забрана на десетината опасни породи.После-всяко куче,намерено на улицата без повод и намордник за едрите,се прибира в приют до заплащане на глобата или осиновяване.Ако не стане до 2 седмици,следва евтаназия.Забрана за отглеждане на НЕКАСТРИРАНИ кучета и РАЗВЪЖДАНЕТО им извън нелицензирани кучкарници!Последното ще е мярката,която ще реши проблема ОКОНЧАТЕЛНО!