17

БББ

преди 4 години

Магистрали трябва да има само и единствено в Южна България!

16

asdf

преди 4 години

Абе на вас все някой ви е виновен, ама като трябв анещо да свършите сами, само го замазвате. Иполицаите хич не го хващат мамалигарите, дето карат като ***. Ама ако е като е гърцоя да видим дали така ще карат.

15

ogin

преди 4 години

Избихте се бе гадове

14

Щирлиц

преди 4 години

До 11Кой да го реши?Бившият гавазин на Тодор Живков!?

13

11

преди 4 години

Между Русе и Бяла си е eбало мамaта от румънци. Днеска 10 подобни *** направиха рискови ситуации. Мамалигарите ни прескачат по пътя за Гърция, ама не мога да разбера как за българи при тях има строги санкции, включително и отнемане на частна собственост, а при нас на държавно ниво нищо не се решава за отнемане на автомобили, номера, документи и затвор?

12

Крайно ...

преди 4 години

...наложително е да построим отделни пътища за румънци, наистина по-диви шофьори от тях в Европа няма!Жалко за загиналите, мир на праха им!

11

до Бобчо

преди 4 години

може да е и пиян и без книжка

10

Бобчо

преди 4 години

Виждал съм автобус с румънска регистрация, предполагам водача е румънец, та в населено място кара с около 100км/ч, изпреварва на непрекъсната линия докато говори по телефона, беше без колан и не си беше пуснал фаровете. Еми, честно не мога да се сетя какво повече като нарушение можеше да извърши тоя в момента.

9

kk

преди 4 години

Румънците щофират по-рисково и по-безрасъдно и от най-големите български комплексари. Всеки път когато шофирам София - Варна, най-малко 5 коли с румънска регистрация ме изпреварват неправилно, без видимост и на места, забранени за изпреварване. Не знам КАТ глобяват ли ги или само ги рекетират, но определено са опасни за всички по пътищата. Лека пръст на умрелите и дано това да е за урок на всички.

8

Анонимен

преди 4 години

Румънците са много по-добри шофьори от българите.Ганчовците ги знае цяла Европа и никой не иска да е с тях на пътя.

7

Анонимен

преди 4 години

Румънците карат като за последно. Имал съм вземане даване с тях. Единия път излязох от пътя, за да направя място на един изпреварващ ме в завой без никаква видимост, за да се прибере!

6

Анонимен

преди 4 години

Румънците карат ужасно, Като нас.. Смао дето са 20+ милиона. Замогнаха се скочиха на колите и не знаят, какво правят. Изпреварват рисково, нямат преценка и правят много катастрофи.

5

Иван

преди 4 години

Шофьорът от Търговище Мехмед ли се казва?

4

Анонимен

преди 4 години

БОЙКО няма да оправи държавата. Само ще замазва положението докато не я докара до съсипия. Но това трябва да се случи, за жалост по този начин по - бавно. Ако се забърза съсипването на държавата по - бързо хората ще се събудят и ще оправят тази мизерия. БОЙКО приспива народа, кара го да мисли, че всичко е наред докато отвътре държавата гние. Това е като сграда построена накриво. Не може да се оправи без да се срине. За да се изгради нещо първо трябва да се разруши това на неговото място.

3

Анонимен

преди 4 години

Повече магистрали трябват

2

Я па ти..

преди 4 години

До Фалшива новина 1 Благодарим за пояснението. Страшен си.

1

Фалшива новина

преди 4 години

Товарният камион не е тир в българското му значение, а влекач с ремарке.