80

Ани

преди 4 години

Като ученичка си спомням, тези които раздаваха юмруци наляво надясно и се имаха за тартори, после в живота станаха едни свити бедни озлобени човечета.Затова не се учудвам че живота в Русия е трагедия.

79

Анонимен

преди 4 години

До JJIvanov analizatorПисмено предупредих Япония да внимава Боговете ползват Курилските острови с охрана само на Руски език. не искат Японски и други езици.Кои богове бе православния?

78

Анонимен

преди 4 години

япония не е независима държавакогато стане независима ще и ги върнатинак направо си става американска базатрябва да си луд или *** като българин за да го направиш

77

JJIvanov analizator

преди 4 години

Преди опита за ликвидация на Япония проведен чрез земетресения.манипулатори насъскваха японски политици срещу медведев.Писмено предупредих Япония да внимава Боговете ползват Курилските острови с охрана само на Руски език. не искат Японски и други езици.Подобни зони са Крим Приднестровието Руската империя..Да се спре полемиката подават от Тихия океан..

76

Анонимен

преди 4 години

Не знам как да го кажа на русомразците по - ясно, за това ще обяснявам кратко. Япония е държава с огромно население и територия колкото 3 Българии. На практика камък да хвърлиш на техен остров и все ще улучиш някого, а какво да говорим за оръжие от съвременен клас. Та, с две думи, япончетата са заложници, ситуирани на едни островчета и нямат никакъв избор и шанс за промяна на ситуацията. Който поиска и ще им нанесе такива мащабни щети, че ще го споменават столетия напред.

75

Анонимен

преди 4 години

Бойко ако беше щеше да преговаря. Костов и той. Царя нямаше да преговаря а направо да се договаря. Фактически, не се сещам за някой, който би отказал преговори, освен за тези, които направо ще сключват договори...

74

Анонимен

преди 4 години

Русия с терористи не преговаря.

73

чукча

преди 4 години

Седи чукча на брега на Охотско море, гледа на исток и проклина:- Лоши Американци! Аляска купили, а Чукотка не купили . . .

72

Русия е сама

преди 4 години

И северно корейците напускат съюза с Русия. Остава им само Куба, засега...

71

Анонимен

преди 4 години

До 80 Кой е спечелил през1903-5г. е ясно от териториалните придобивки след войната.Япония взема руска територия,а не обратно!

70

Анонимен

преди 4 години

Айдеее беее! Време е за война бе! Бъхтте са, че да са унищожите едни други!

69

Говорит Масква

преди 4 години

Ние сме си свикнали , че чуждото е наше и Южна Осетия и Абхазия и Крим и Курилските острови и Донецк и Луганск - всичко беше на съседите , но сега е наше. Ние сме най- убавата империалистическа държава.

68

Анонимен

преди 4 години

Браво. Голяма гордост. Русия ще изнася въглища. А Япония изнася, автомобили, електроника, машини..велосипеди дори. А другото как САЩ били минали на въглища? и как Япония щяла да фалира от това са някакви несвързани брътвежиА, Русия няма как да даде Курилите защото лесно могат да блокират доатъпа флота й до открито море

67

Анонимен

преди 4 години

япония пак ще моли руснаците за СУРОВИНИ.сега когато фащ се връщат на каменни въглища япония съвсем ще фалира хахахахаха.япония и фащ са бита карта,при тия дългове и гащите им не са техни.пък и някои 'японски' острови са влезли в китайското оче както и жълто море

66

Анонимен

преди 4 години

Руснаците казват, можем даживеем и без мирен договорс Япония както досега.

65

Анонимен

преди 4 години

Сега им го върнаха за руско-японската война. Островитеостават руски, това е положениетотоварищи русофоби.

64

Анонимен

преди 4 години

Руснаците и сега ,като чуят за японския кютек дето го ядоха през 1903-05,получават нервни пристъпи!Но ,тавариши това е положението ,японците ви биха като ,,маче у дерек".

63

Мишо

преди 4 години

Това някаква тъпотия ли е, написана от странно глупав и при това *** и изобретателен порицател? И понеже фантазията явно е крайно слаба и ограничена то сме се ограничили с няколко изречения. Странно, защо не написа този велик мозък нещо по-разгърнато и да изложи примерно стенограмата от проведените преговори. Невероятно!

62

антизападопоклонник

преди 4 години

До знаещ, Не, става въпрос за Шикотан и ненаселения остров Хабомай! Настроенията на руснаците са да не се правят каквито и да било отстъпки на японците.Руските власти с пенсионната реформа, отклонения законопроект за увеличаване на минималната работна заплата повече от два пъти и други масово не одобрява ни от руснаците мерки, доведоха до драстично спадане на рейтинга на руските власти. Поредното решение, не одобрявано от руснаците, може да доведе до повишаване на напрежението до критични нива

61

Анонимен

преди 4 години

До 72 Ха,ха,ха Япония не позволи в началото на 20век,тотална руска доминация в Далечния изток .Здраво нарита руснаците,като разби тихоокеанският им флот и забележете ,Балтийския флот пратен да помага,като преплува Земното кълбо и бива разбит в Японско море!Япония разбива и руската армия в Манджурия въпреки многобройното числено превъзходство на руснаците.