23

Анонимен

преди 4 години

Добре, "обилни дъждове" не ли казано достатъчно, ами трябва и "оранжев код" да с вмъква?! Какво повече ни казва тоя код от това, че ще вали обилно? Или искате да ни направите роботи? Да не мислим, а да знаем :1)Зелената лампичка означва ДОБРЕ.2)Оанжевата -МОЖЕ ДА ИМА ПРОБЛЕМИ.3)Червената- Има ПРОБЛЕМ.Бабите ви, горките, как ли са живяли без кодове и подобни евро-атлантически тъпизми, че са ви и отгледали?!?

22

Лемур с голем...нюх

преди 4 години

Вална ви малко дъждец и се отпушихте на конспиративни теории. Навремето какви бури съм виждал, но тогава ги нямаше гербаджийските ремонти и проекти. Сега всеки дъжд е потенциална национална катастрофа.

21

Хахаха

преди 4 години

До енигмаДа,това е целта-шаш и паника да има,сеир и т.н.Патент на медиите в България!

20

ДА

преди 4 години

Какви дъждове,какви кодове,бе!?В София грее ярко слънце!

19

Анонимен

преди 4 години

Кодът е светлозелен към соросинкяв,объркали са го.

18

До Пешу

преди 4 години

Ама разбира се-и студовете са причинени от глобалното затопляне.Какъвто и да е климатът,пари ще трябва да се усвояват.Ако имаше малко акъл щеше да знаеш,че навлизаме в период на глобално застудяване,причинен от намалената активност на магнитното поле на Слънцето.За последно е било преди 400 години по време на Маундеровият минимум.

17

до 15

преди 4 години

Толкова си ***,че е най-добре да скочиш от покрива на някой висок блок.

16

Бате ПешУ

преди 4 години

"Какво стана с глобалното затопляне?15-и,16-и и 17-и юли са наречени "Горещници", заради адските жеги,а тази година ще са хладни."Точно това са последиците от глобалното затопляне!Кога на Мусала през Юли е валяло сняг?Глобалното затопляне изменя климата и там където лятото (примерно) трябва да бъде горещо и сухо става точно обратното (влажно и хладно)!Но наш *** гледа и си мисли,какво затопляне,че то студено,бре!

15

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с глобалното затопляне?15-и,16-и и 17-и юли са наречени "Горещници", заради адските жеги,а тази година ще са хладни.Това лято още не съм пускал климатика,ама май ще го пусна,само че на топъл режим,не да охлажда.

14

енигма

преди 4 години

Хайде пак , машината за кодове е включена , само че с нов цилиндър !Кодове и чудо! Толкова много кодиране едва ли е имало и през ВСВ !Не може ли информацията за градушки да се подаде на съответната агенция,която да вземе мерки ? Ама не ! ТРЕБЕ ДА ИМА ШАШ !

13

ПроСоТо

преди 4 години

защо някои хора тук негодуват?..-Ами това си е информация,при това полезна!И друго:-И по времето на "соца" имаше всякакви работи,просто никой не говореше за тях...И трето=-Няма как да се сравнява СЕГАШНАТА Природа с тази от преди 50 години!!!!!Всъщност,поне у нас,съсипването на Природата РЯЗКО се "отпуши" в края на шестдесетте и началото на седемдесетте години.От тогава Живата Природа бавно,но упорито се умъртвява."Конспирации"?..-НЕ,ФАКТ!!

12

Анонимен

преди 4 години

Аз пък искам да гледам всичките дето са на всеки километър да ги хване някое течение и дотам

11

Чепенец

преди 4 години

Айдее, искам да гледам Боко със спасителен пояс как го влачи водата към канализацията.

10

???

преди 4 години

До8Направо се чудя как сме живи още от толкова адски Жеги, Сибирски студове -15/20, а върха е иде АПОКАЛИПСИС. През 2000-та г. две баби си приказваха:едната каза на другата-знаеш ли, че след 400години река Дунав ще пресъхне, четох го във вестника. Другата и отговори :какво ще правим тогава. Явно трябва да се шашка народа да не мисли за важните неща и да е в постоянен стрес.

9

Алкохолог

преди 4 години

Всичко зависи от глобалното затопляне и захлаждане

8

Анонимен

преди 4 години

През соца нито имаше жълти,розови,червени кодове, нито "опасно" време и всичко си беше точно.Хората се оправяха. Нямаше наводнения нито драми със снеговалежите. Лили-дебелото не гонеше снежинките по магистралите но живота беше ПРЕКРАСЕН.А сега какво??Отварям медиите сутринта и ............почвам да бегам, БАТЕ!!

7

Анонимен

преди 4 години

Индианците от отсрещния хотел взеха да цепят дърва. Значи люти снегове ще заринат южното Черноморие.

6

Exodus

преди 4 години

да си говорим примерно на Марс русенки ще стъпят поне толкова електромера не отчитат енергия всеки месец да си общуваме през платформа за недвижими имоти обяви начало и за обикновен човек веднага би разбрал кои сме

5

От мястото на събити

преди 4 години

Сега цената на шезлонгите и чадърите по мутроморието още ще скочи.Ще мине сто лева. Ще се предлагат завивки тип юрган. И нагрев с кварцови ламби.

4

Питайте сеизмолози

преди 4 години

Питайте Бойко Рангелов подава негов колега починал наскоро как може да се ликвидира София ..