64

Йорданка Боровчанска

преди 4 години

Боровчанката Йорданка Фандъкова произхожда от комунистическо семейство. Родителите на Фандъкова са активни борци против фашизма и капитализма. На 29-тата година от началото на демокрацията България е разделена отново: наследниците на комунистите са тези, които единствено имат качествата да ни управляват. Останалите граждани са просто народът, който, както и да гласува, все тях избира.До "Мая Костинбродска": Написах го заради твоя пост. За да видиш колко лесно се правят подобни спекулации.

63

Мая Костинбродска

преди 4 години

Кюстендилката Мая Манолова внучка на секретаря на държавния глава Тодор Живков д-р Никола Манолов и усмихнат член на БСП, е омбудсман и се грижи за гражданските ни права пример за чудна българска демокрация. На 29-тата година от началото на демокрацията България е разделена отново: наследниците на комунистите са тези, които единствено имат качествата да ни управляват. Останалите граждани са просто народът, който, както и да гласува, все тях избира.

62

Нищо ново

преди 4 години

До Манoлова - жалка: Жалък т'рол си ти, драги. Ако поне един кмет на София е свършил за хората толкова, колкото е направила Мая Манолова като омбудсман, щяхме да сме много по-добре.Нека софиянци си избират всеки път Фандъкова. Докато поумнеят. Все някога ще стане.

61

Манoлова - жалка

преди 4 години

Няма отърваване от птеродактила Мая Манолова, няма. На всяка манджа мерудия. За жалост тя продължава да вреди на България.

60

Софиянец

преди 4 години

До 69. Ама ние ще гласуваме против Манолова и БСП не заради това, което си написал, а защото много добре помним и знаем какво значи управление на БСП - хаос и катастрофа. Доказано от историята.

59

маргарит

преди 4 години

Аз ще гласувам за синчец и нарцис.

58

Анонимен

преди 4 години

Пак против щели да гласуват тези софиянци - еми, така ще сте - против, негативни, злобни дребни и ще си умрете с антикомунистически лозунги на устите. Карайте си я така, да ви се смеят всички останали наистина столици, а не подобия на градове. Важното е другите да са зле. С това се храни българинът и столичанинът - с това останалите да са зле. Най-важното е не столицата ви да е хубава, а да няма комунисти, с това ще ви запомнят, там хвърляйте сили. И роднините да си останат в администрацията.!

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Ако, я се събуди и престани да тролиш глупости! Всички партии досега са дело на ДС и БКП-номенклатурата!!! 30-годишно целенасочено унищожаване и разграбване на България под различни абревиатури.

56

разбойник

преди 4 години

В моя град за европарламент БСП водеше с голяма преднина, дано на местните да е същото, че тези послушковци от герб ще ни изтребят до крак с данъци, такси, енергийни разходи, стратегии, СЕТА, корупция и поклони пред конака, т.е. пред американското посолство и брюксел

55

Анонимен

преди 4 години

Вальо Топлото също ще е добър кандидат,наред с тези босилеци

54

София не иска...

преди 4 години

София не иска *** и комунистка като Мая Манолова да е столичен кмет...

53

ДОЛУ ГЕРБ !

преди 4 години

Всеки друг, но не и крадливата Фандучка.

52

Анонимен

преди 4 години

Ще гласуваме за кмет който обещае да изрине всичко социалистическо и да построи на мястото на мавзолея обществена тоалетна, а сградата на БСП да бъде превърната в музея на престъпните режими - фашизъм, комунизъм и т.н.

51

Нищо ново

преди 4 години

Хайде стига с г'лупостите. Ракиено време.

50

Нищо ново

преди 4 години

До @: Бойко за кмет, а Цецо за зам. кмет по строителството. Напред към изборна победа!

49

Анонимен

преди 4 години

Братя Галеви харесват това.

48

Анонимен

преди 4 години

ДЕМОКРАТИ И ПАТРИОТИ ПОБЕДИХА КОМУНИСТИ-ИДИО.ТИ

47

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

БСП ЩЕ СЕ СЪПРОТИВЛЯВА ДО СВОЯТА МЪЧИТЕЛНА И БЕЗСЛАВНА ПОЛИТИЧЕСКА СМЪРТ!

46

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно всичко социалистическо ще бъде изринато.

45

Анонимен

преди 4 години

НА ТЕЗИ ИЗБОРИ БСП ЩЕ БЪДЕ РАЗПОРЕНО ЗАВИНАГИ