29

Анонимен

преди 4 години

ИМА ПРЕВОД НА ***- ИМА ЧЕРВЕНИ И РУСКИ МАТРОСОВЦИ- НЯМА ***- НЕМОЖ ГИ ОТКРИ В САЙТА, ЗАТВЪРДЯВА СЕ МНЕНИЕТО ЧЕ ЧЕРВЕНАТА ИДЕЯ Я ИМА САМО АКО Е ПЛАТЕНА, И КАТО ЧЕРВЕНИТЕ ДЕПУТАТИ- ДО ЕДИН МИЛИОНЕРИ, АМА СОЦИАЛИСТИ.

28

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИЗПОЛЗВАШ ОПОРНАТА ТОЧКА НА РУСКИТЕ МЕДИИ- ПУСНИ ПЪРВИ КАНАЛ РУ И ЧУЙ КАК КРЕЩЯТ В ИСТЕРИЯ- УКРАЙНА Е ФАШИСТКА- ТОВА СЕ ПОВТАРЯ ВСЕКИ ДЕН, С ЧАСОВЕ- ИДЕ ТИ ЧАК ДА ПОВЯРВАШ- МАЛЕЕЕЕЕЕЕ С ТАКЪВ БРАТ НЕ ТИ ТРЯБВА ВРАГ, ПО СЪЩИЯ НАЧИН БЯХА НИ ЗАЧАЛАСТРИЛИ И НАС.

27

Анонимен

преди 4 години

Украйна се превръща във фашистка държава.

26

Аве да

преди 4 години

"Властите определиха атаката като терористичен акт"Глупости, някой само си е направил невинна улична шега.

25

Анонимен

преди 4 години

Гледайте филма на на Стоун, там всичко се вижда. Само не става ясно от къде идва оръжието униформите и заплатите. Има едни самолети с долари идващи от далечни Дарители. Никай не казва кой са абревиатурата е с три букви.

24

Adam

преди 4 години

Оливър Стоун им каза директно истината за събитията в Окрайна. *** и него го изкраха комунист като не им свири по свирката:) Добре, че поне е евреин и не могат да го изкарат анти-семит:))))))Цру отново с подлите си номера за демокрация и свобода на словото извършва терористични атаки:)

23

kireza

преди 4 години

До Анонимен"Украинският" е шопски диалект на българският език!Когато през 1962 г. слизахме от Черни връх,в Панчарево,старите хора говореха на този диалект!Естествено че в пейзанският украински има и полски думи,има и руски,има и румънски и т.н.,но основата е шопският диалект!!! Порошенко пееше песен,която си беше на чист шопски диалект!!!

22

kireza

преди 4 години

Името Украйна се появява за първи път в 1918 год. измислено от австрийските сатанисти,след окупирането на Малорусия от германската армия /име на Киевска Русь в състава на руската империя/.Цяла югоизточна Украйна е включена в руската империя от Екатерина Велика,след войните с Турция!Одеса винаги е бил руски град!Югоизточна Украйна е предадена от Ленин през 1924 г. за да се усили работническото ядро на селската Украйна!!!

21

Анонимен

преди 4 години

когато нашите двама българи които са били патриарси там и са налагали християнството и езика - никой не е чувал за украинаназванието се появява при полското владичество - покрайнината на полско литовската държава

20

Анонимен

преди 4 години

тия плещят на развален старобългарски смесен с полскии управниците им когато се откъсват от полша са хетмани - чисто полска титла

19

Анонимен

преди 4 години

украйнаизмислена държава като македонияговорят на старобългарски който им е станал държавен език покрай църковните книги с които са приели християнството в киевска русслад монголците около век са под власта на полско-литовската държаваи са сдобиват с млосо полска мовювсички князе на осталите руски княжества включително московските са наследници на киевските рюричида сте чули за украински княз или македонски цар след новата ераямаша на краварите срещу русия- като нашите близачи на кравари

18

Анонимен

преди 4 години

Сата НАТО, много тАпотии си написал.

17

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕХ И ТИ САМО КАКВИ ГИ ГОВОРИШ- АЛКОХОЛИЗМЪТ НЕ Е САМО УКРАИНСКИ ПАТЕНСТ- ДАЖЕ В ПУСТИНЯТА ЗАЛАГАТ КАКТУСИ ЗА ИЧКИЯ, А НЯКЪДЕ ГЕЛ ЗА ВАНА "БОЯРЧИК"СЕ ПРОДАВА ПО АВТОМАТИ ЗА ПИЕНЕ.

16

Анонимен

преди 4 години

А АКО СОБСТВЕНИКА СИ Е ХВЪРЛИЛ ДИМКАТА, ЗА ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВИДЕОБМЕНА И НОВИНАРСКИТЕ СЪБИТИЯ- Я СИ СПОМНЕТЕ ЕВРОДИКОФ И ОНАЯ ТЕТКА С ОЧНАТА ЛИНИЯ ПРЕД ВЕСТВНИК ГАЛЕРИЯ, А ГУСПУДИНА СИ БЕШЕ ГРЪМНАЛ СТАРИЯ ТАРАЛЯСНИК- ОТ ТАМ ТРЯБВАШЕ ДА МИНЕ МОГЕРИНИ И ДА ВИДИ КАК В БГ ГЪРМЯТ ТАРАЛЯСНИЦИ. АЗ ВИЖДАМ ПОЧЕРК НА ЕДИН И СЪЩ ГОСПОДАР, А ВИЕ.

15

Анонимен

преди 4 години

Само бой по мускалските терористи Слава на Украйна Слава

14

Анонимен

преди 4 години

Месната алфа TV

13

Анонимен

преди 4 години

Следващия път и кремъл

12

мазепа

преди 4 години

Медвечук е кум на Путин, партията и телевизията му са про-руски, властта е прекалено толерантна към него. Но добре че в Украйна има будни граждани.... с гранатомети.

11

Анонимен

преди 4 години

Народът на Украйна ненавижда управляващите и васалните им лъжливи телевизии.

10

АнонимеН

преди 4 години

САНКЦИИТЕ КЪМ КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ СА МНОГО МАЛКО!!!!