34

ivailo

преди 4 години

Пълна е с нечисти духове заради греховете си...

33

Ъхъ

преди 4 години

До 28. Германия е предизвикала цели 2 войни, загубила и двете, но хората сега живеят в пъти по-добре от спечелилите войните. Нали така?! Защо ли?! И защо Меркел да си тегли куршума, онзи с мустачките беше обявен за военнопрестъпник, затова го е направил. А дали германците са овце? Не знам, да видим нас си, дали германците биха приели безропотно ако случващото се в България им се случи на тях. А?! Съмнявам се. То всъщност и африканците няма да го приемат, после другите били овце.

32

Shark

преди 4 години

Естествено че си е нейна работа. И понеже германците са възпитани хора, не се занимават с подобни клюки. Де да беше тук, то щеше да има писане по вестници, списания, сайтове, щеше да има коментари от *** и пульо.

31

анонимен

преди 4 години

Здравето на всеки си е негова работа. Стига вече с тези глупави анкети. Тази жена е била принудена да решава глобални проблеми. Занимават хората с глупости.

30

Анонимен

преди 4 години

Не на германците, на всички нормални хора мнението е такова.

29

да

преди 4 години

А лудостта и глупостта на Меркел само неин проблем ли си е? Я тогава си зимайте бежанците!

28

Анонимен

преди 4 години

Щом е болна г -жа Меркел, да се лекува. Това мога да препоръчам. Другото - поради какво защо, не е моя работа. Тя си знае.

27

Анонимен

преди 4 години

Германия е предизвикала цели ДВЕ, Световни войни. И двете ги е загубила! На съвестта им тежат милиони, човешки животи. Предишният им водач (онзи с мустачките), поне си тегли куршума- по офицерски! Днешната им водачка няма такъв кураж и ще мре много бавно и много МЪЧИТЕЛНО.Колкото до германците, то те са си същите както преди 80 години. Послушни овце. Факт!

26

човек

преди 4 години

До: номер 21 (Бобчо)На тоя чичкото с мустачки му е треперила лявата ръка само.А Меркел се тресе цялата.От друга страна обаче, друг един чичко гладко обръснат без мустачки е прекарал цялата война в инвалиден стол парализиран почти целия от кръста надолу, пък е спечелил войната и е бил сред победителите.Така че едно заболяване не е винаги съдбоносно за един лидер.Путин започна да си носи собствени чаши и посуда навсякъде където ходи а никой не знае - от Новичок ли се страхува или е болен.

25

Sicht punkt

преди 4 години

Не позна!Меркел е от звездата Електра, съзвездието Плеяди!Всички сме се "запътили натам! Е някои за по-добър живот ще се насочат към Орион!

24

Стратег

преди 4 години

Защо трепери, люшка и се тресе, тялото на Меркел?1. Меркел е под непрекъснатото въздействие на уреди за НЛП;2. Меркел е рептил в тялото на човек, поради, което човешкото тяло се стреми да отхвърли извънземният наяественик;3. Господ е наказал Меркел с жестока болест заради чужденците допуснати в Европа и изнасилили и убили стотици бели жени.

23

Елзасец

преди 4 години

Елзас и Лотарингия са френски и въпросът е затворен.Другото не е важно.

22

Царят е гол

преди 4 години

Царят е бременна ферментирала във собствен сос бабичка, която се тресе неконтролируемо по военни срещи.

21

Присмехулник

преди 4 години

аудиторията се интересува много повече от въпроса зададен в анкетата на цивей, отколкото от отговора даден от "мнозинството германци".все пак в германия човек трябва да внимава за кожата си, да не би да бъде изкаран антисемит, или не дай си аллах - десен популист, че току виж се е самоубил без време...

20

Бобчо

преди 4 години

То на един чичко с мустачки, бивш техен управник са му треперели ръцете пак така, ама до колкото знам от историята накрая нещата не свършват съвсем добре за Германия, пък и за Европа също.

19

Анонимен

преди 4 години

До лекар"Професор" не би паднал на толкова ниско ниво, че да комуникира с теб!

18

лекар

преди 4 години

как ще няма Мозъчен Проблем, айде Професорите, дето го твърдят, да ми покажат човек без Мозъчен Проблем със същият тип конвулсии!!

17

анонимен

преди 4 години

Добре де, няма мозъчен проблем, но с този физически, не се ли излага пред цял свят?! По-добре да се оттегли, няма незаменими хора, а тя на всичкото отгоре нанесе голяма вреда на Европа с тези бежанци!

16

Анонимен

преди 4 години

ДоStich PunktМного обичам някой да се прави на доктор без дори да е прегледал пациента, ти да не си личният лекар на Меркел?

15

Sicht punkt

преди 4 години

МЕРКЕЛ НЯМА НИЩО ОБЩО С МОЗЪЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ. ЗАБОЛЯВАНЕТО И Е ЕСЕНЦИАЛЕН ТРЕМОР И Е ИЗЦЯЛО ФИЗИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ. ДОРИ НЕ СЕ ХАРАКТЕРИЗИРА КАТО ЗАБОЛЯВАНЕ!!