12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Умнико, баце прави околовръсни пътища и пречиствателни станции, които не се ядат според пчеличката Мая и Повелителя на троловете. За това протестират хората! За околовръстен път и подмяна на водопровода! Не за социални помощи и подмяна на "плоския"данък. Не, че ме кефи ББ, ама помним аферата"Батко и братко" и падналото осветление в тунела на Хемус за които бяха "усвоени"парите при Тройната.

11

123

преди 4 години

Кметът от ВМРО доц. д-р инж. Ивайло Симеонов е тотална ***, нарцис и сбърканяк.Редовно обикаля с розови *** , тотален ***, няколко пъти се опитваха да го бият в сградата на общината.Единствената причина да е кмет, е заради това,че никой не искаше повече за кметица галя к*урвата от ГЕРБ.Този масонски *** парите от кражби и далавери, за жито и свещи да ги харчи.

10

Тодар Правешки

преди 4 години

Дрогаре и дрогарки!Права е ***, демокрацията наистина ни отне много. По времето на най-справедливия строй, ти спираха водата и тока без предупреждение, не ти казваха кога ще ги пуснат пак, после въведоха режим - 2 часа има, 2 часа няма и никой не си и помисляше да протестира, а сега... Разглезихте се дрогаре, разглезихте се!

9

Анонимен

преди 4 години

Велинград , Елин Пелин, Горубляне протести до дупка иначе няма оправия в тая държава само държавните служители са добре и ония със сините венци гласоподаватели на партията майка.

8

Баба от село

преди 4 години

Стига сте писали глупости. Въздухът на гарата не се диша от смрад на пластмаса. Чудехме се дали някой не си гори ***, а се оказа, че си имаме незаконно заводче, което да ни трови. Как не ги е срам тези ненаситни управници. Мястото е до София. Хората се изнасят извън големия град с надеждата за по-чист въздух. Какво стана? И от тук ще ни прогонят мръсниците мръсни. Бел ден да не видат дано.

7

Анонимен

преди 4 години

И сега има гара Елин Пелин и град Елин Пелин, ти си проверявай информацията останала ти от соца...

6

Анонимен

преди 4 години

Имаше една Д. от Гара Елин пелин, беше пълничка, но отслабна и стана страшна мацка.

5

Анонимен

преди 4 години

Гара Елин Пелин, а след това е град Елин Пелин, поне пишете вярна информация. А и са прави хората.

4

Гараджията

преди 4 години

До House M.D.Не познахте и двамата. Едно от 5-те населени места със статут на гара е гара Елин Пелин. Искаха да направят Гарата село, ама шопо нема им се даде никогаш! А градо Елин Пелин е на 5 км.

3

Анонимен

преди 4 години

Радвайте се на магистралите ,утре като дойде баце и ви прегърне и ви се усмихне широко и всичко ще забравите....Хайде сега...една вода....

2

koko

преди 4 години

До House M.D.selo e ...

1

House M.D.

преди 4 години

Калкулаторке, Елин Пелин е град, а не село.