4

Интриганти

преди 4 години

Значи всички, които са със стентове на сърцето са измамени.Чужди тела в сърцето не ги признава ТЕЛК. СЛЕД ТРИ ГОДИНИ ГИ ЛИКВИДИРВАТЕ, кардиоклиниките са опрали парите от пациента и той вече е оздравял от инфартка.Да ама не. Той си знае. Има проблеми и никой вече не го поглежда.Все за пари лакомеете.

3

...

преди 4 години

Аз не моа разбера. Болниците дължали... и аз като отида в болница и аз дължа...А бе... нали плащам като отида в болницата. И съм здравноосигурен. И пак плащам. И всички плащат... къде аджеба отиват тия пари, някой ще каже ли? Плащаме осигуровки, плащаме и в болниците и накрая болниците пак нямат пари. Басси бездънната яма са тия болници бате. Закривайте ги и без това нямаме качествено лечение и докторите не ти обръщат внимание. За какво ние всичко това? Закривай и това.

2

Анонимен

преди 4 години

Аз предлагам да се изземат имуществото и парите на този "лекар" като незаконно придобити, да не кажа откраднати. И ще погасим половината дълг на болниците. Каквото и да пее д-р Начев, никой от колегите му няма да повярва, че му пука за някого от тях. Чисти преструвки.

1

прост човечец

преди 4 години

Те болниците по принцип все за кинти мислят...не за лечението! Но скоро всичко ще се промени....и то крайно!