24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Всяко нещо има цена. Само здравето на народа няма. Затова основна държавна функция е здравеопазването. Но облагодетелствани подмазвачи манипуларат, я обезсмислят, прехвърлят я върху мизерните доходи на 80 % от българите. И ти, същество, ме обвиняваш в афинитет към социализма, след като само този месец дадох около 300 лв. за лекарства и процедури при 350 лв.пенсия, а държавата за 10 години ме доведе до крайно влошаване, с канибалската си човеконенавистна, и ...порочна система.

23

Само питам

преди 4 години

А тоя ПрУфесор няма ли да си припомни как дълги години тези болници работиха с орязани бюджети и поставени пред избора да спасяват човешки животи или да нямат дългове избраха да лекуват хората . Гнусна държава . Покриваме задължения на олигарси, купуваме си безполезни дърти хвърчила за милиарди , харчим европейски пари за да могат разни политици да си правят къщи за гости в които да живее родата им А НЯМАМЕ ПАРИ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ , БОЛНИЦИ, УЧИЛИЩА , ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ ......

22

Емил

преди 4 години

Долна *** плюете по разкошен лекар, който всеки ден спасява жалкия ви живот, гнусно стадо от неудачно и и страхливци

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17За всички с власт всичко е прекалено скъпо като здравеопазването ,като политическата класа , безплатен у нас е само труда на 80 % от този скапан и наведен народ. Как може да си мълчим и да не скачаме когато тези наглеци ни ограбват. Не може един политик и шеф на болница да взема по 20-25000 лв. а тези ,които работят за тях да живеят на ръба с мизерни заплати ! Неравенството у нас е издигнато в култ точно от хората с власт !

20

Анонимен

преди 4 години

Този ли беше с 15те апартамента и милионите в сметките си?

19

4

преди 4 години

Източват ги такива като теб , не леля Пена !

18

Хахахааааа.

преди 4 години

Ами 300-болници са това!!!!КОЛКО ДА ДЪЛЖАТ??!ВСЕКИ СИ ПЛАЩА ЗА МАСРАФА!

17

Анонимен

преди 4 години

Здравеопазването никога не е било безплатно и няма как да бъде такова. Но *** обяснявай на соцносталгиците, на постсоцносталгиците и т.н. Великите илюзии на комунизма и на заблудените.

16

Анонимен

преди 4 години

Тези вече са се приготвили да ги изкупят болниците. Парите вече отдавна са в техните джобове. Само остава да натиснат Анани да им ги продаде изгодно за 1 лев като фалирали. След това ще дойде ИСТИНАТА за частното дране на държава и пациенти.

15

Анонимен

преди 4 години

Може да плати поне половината от спестените си пари като деректор.

14

Анонимен

преди 4 години

на фона на 3 милиарда за летящи щайги и един милиард от гърба на народа за тол таксития 150 милиона са едно ншщоно докато не ги провесим по стълбовете - така наречените управляващи - краварски те па.чав.ри няма оправянемного лошо било това народен съд аа

13

Анонимен

преди 4 години

ай ай ай завода на фолксвоген в турцияникой не бръсне народ дето се оставя да го управляват тъ.пи прод.ажницидраги европуйци- за ония от брюксел не чините и пукната пара

12

Bg izmet

преди 4 години

БОЛНИЦИТЕ НЕ ДЬЛЖАТ.ДЬЛЖИТЕ ВИЕ УПРАВНИЦИ КРАДЛИВИ

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6НО пък са милионери и живеят, убеждавайки света, че в България има здравеопазване, не се срамуват от реалното скоростно намаляване на българския народ.А малоумната, порочна система на НЗОК, ДЖИ-ПИ-тата и ДКЦ (абсурдна структура, която те лекува 2 х 30 мин. в 1 месец САМО и после те хвърля в тресавището да умираш бавно и мъчително) е убийствена за здравето на хората и Бермудски триъгълник за финансите.Решението е в големите болници! ТЕ лекуват! А имаме много прекрасни лекари!

10

Анонимен

преди 4 години

Ама докторите си вземат всичко,те задължения не търпят,даже преди въпроса - Какво ви боли?,задават най-важния(за тях)- Имате ли пари?

9

Анонимен

преди 4 години

Обаче не е забравил да си накъдри лимбата за снимката. :) Самолюбие и егоизъм на N - та степен.

8

:)

преди 4 години

Д р Начев, д р Михайлов, д р Хинков и д р Мирчев - светата четворка на българската здравна реформа. Хинков и Мирчев са братя и имат сестра. :))) Да дойдат да ми обяснят, че нямат сестра. :)))

7

Не-е-е

преди 4 години

Не болниците дължат пари, а държавата дължи здраве, МНОГО ЗДРАВЕ И ЖИВОТ ДЪЛЖИ БЪЛГАРСКАТА "ДЕМОКРАТИЧНА" ДЪРЖАВА на българския народ, престъпен дълг!

6

Анонимен

преди 4 години

Такива като Генчо Начев и, неизвестно защо, все от неговото поколение систематично съсипаха българското здравеопазване, започвайки някъде от 1997-*** година под предлог, че го "реформират". Гледам тоя театър вече 20 години и все по-зле става. Оцеляват само някои частни лечебни заведения и кабинети, които наистина лекуват и имат разумни цени. Доста Джи Пи-та също присъстват логично на пазара на медицинските услуги. Д-р Начев и с-ие само Ла.пат. И говорят откровени лъжи. Обяснявам си го с Д.С.

5

Анонимен

преди 4 години

Този наглец с частният си автопарк как не се срамува от народа си.....Големи доктори и още по-големи търгаши със здравето и живота на народа си !