15

Анонимен

преди 4 години

Дано не успее да събере гласовете. Много слаба кандидатура, както и останалите около нея. Минорното настроение се усеща навсякъде, интересът към нея е минимален. Демокрацията и принципите за избор на председател на ЕК бяха подкопани. Да се бяха опитали по-лош избор не можеше да направят. Някакъв случаен министър от Германия, за който доводите бяха, че е жена и майка на 7 деца.... какви сериозни аргументи само ?! ЕС наистина може да се разпадне поради липсата на лидерство, това е трагедия.

14

Анонимен

преди 4 години

16, пишете като цирей, видно е, че имате нужда да се прочистите отвътре от "гной".

13

дедо Ташунко

преди 4 години

до номер 12. Момченце (момиченце), не се заяждай с мен. Живея от 34 г. в Германия и се интересувам от глупостите, които вършат политиците и политичките (да си пазят .......). Урсула като министър на отбраната се носеше през цялото време от провал към провал. Не случайно съм избрал този ник, защото провокирам и.д.о.т.ч.е.т.а като теб да се на.ак.ват и да излизат от кожата си. Колкото повече минуси ми поставят, толкова повече се кефя, че съм го *** на ***.и.т.е креатури отново.Бъди здрав

12

1

преди 4 години

а какво стана с предложената от слънцето сталинка,уж беше най-подготвена,и сега изведнъж УРСУЛА.

11

Наблюдател

преди 4 години

Урсула-оригиналът!

10

House M.D.

преди 4 години

Преди време Урсула обикаляше софийските дискотеки.Правилният въпрос е "Какво значение има кой ще бъде назначен за цар на Евр(оп)ейския съюз, след като народите нямат възможност да гласуват за него?"

9

Митко-любопитко

преди 4 години

Зинаида Златанова да не е братовчедка на Неколина Ангелкова ?

8

дедо Ташунко

преди 4 години

до номер 10. Прав (а) сте, но не за всичко. Урсула фон Лайен е най-слаб министър на отбраната на всички времена, за Германия. И като социален министър не бе нещо особено. Единственото й "качество" е, че е вярна до смърт на фюрера Меркел. На две магарета сено няма акъл как да раздели. Иначе знае отлично немски, френски и английски, родена е в Бюксел и умее да се усмихва фалшиво. Трийсет кила с мокри дрехи.

7

OMG_Lucker

преди 4 години

Надяваме се да не я изберат. То по- добре на Боко дружката- склерозиралия Юнкер да оставят. Ще видим...

6

Анонимен

преди 4 години

Проблемът далеч не е в самата кандидатура. Проблемът е , че според правилата за избираемост изборът на Тимерманс е блокиран от гласовете на Полша и на Унгария, защото и той, и Вебер бяха крайни в изказванията си и в намеренията си спрямо тези страни. Западняците не искат да приемат, че те ще трябва да променят нещо в себе си, свикнали са да се налагат. Самата министърка не е виновна, че държавата им по конституция има слаба армия и съответно малък дял в бюджета. Наложено е от САЩ, Франция и UK

5

Анонимен

преди 4 години

Радан Кънев е пример за логиката на измамата.

4

Анонимен

преди 4 години

Юнкер за мен небе слаб политик,макарв началото да носеше визия на наложен.Той отрегулира много фино финанситеда има за всички и то по много,без да сетърси сметка за окраденото.Бибето оттези прекрасни обноски летеше и немо-жеше да си стигне егото.Затова и на вебер наби канчето за кохезия.Юнкерказа за Румъния и не само,доста премерена и остроумна фраза.

3

И.Б.

преди 4 години

По-добре да се инвестира, а не "загуби" време за назоваването на нов(а) кандидат(ка), отколкото г-жа фон дер Лайен да заеме този важен пост. Тя е абсолютно неподходяща кандидатка, която се домогва до пост, за изискванията на който не е нито дорасла нито заслужила. Направила е куп поразии като още действащ министър на отбраната на Германия. С вечната си усмивка и крехкото си телосложение е подала безмълвен сигнал към мъжете-министър-председатели да я подкрепят.

2

дедо Ташунко

преди 4 години

до номер 2. Господ се пише с главна буква. Иначе съм съгласен с Вас.

1

Анонимен

преди 4 години

ПО-ЛОШ КАНДИДАТ ДОРИ ОТ ЮНКЕР, КОЙТО БЕШЕ НАЙ-СЛАБИЯТ !