9

Оспешни

преди 4 години

Не стъпват на една и съща мотика два пъти, или три. Все още не са успели да влязат в затвора. Успели да да вземат диолома без да са стъпвали в университет.А загубените нещастници седят тука и четат и пишат простотии.

8

неудачник

преди 4 години

"Досадното на този свят е, че *** са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения" - Бертранд Ръсел

7

Вълк с дебел... врат

преди 4 години

ЕДИНСТВЕНАТА грешка която успешните не допускат е да ЧЕТАТ подобни овчо-напътстващи статии които да им дават наклон и точни инструкции за това как да живеят.УСПЕШНИТЕ, затова са успешни, защото могат да мислят САМОСТОЯТЕЛНО , могат да правят това което искат да направят, когато и както искат . На успешните , патерици не са им нужни , както и "правила" и "съвети" как да са успешни .

6

Анонимен

преди 4 години

до 5 от 1,още ти е достатъчно плитък мозъка и не можеш да разбереш какво всъщност написах. Чете се между редовете винаги, но някои не го умеете.

5

До 1 и 2 и подобни!!

преди 4 години

Точно такива като вас не могат да проумеят написаното в статията. Нещастници които минават през живота,без да оставят следи,освен мизерното си намерение да омаловажават всичко на онези-успелите. Вие сте бъдещите вайкащи се ползватели на социална пенсия.

4

Почвам да стоплям

преди 4 години

Защо на мене ми се случва това, обаче няма да го мисля и ще спя ...

3

Аз си пия биричка

преди 4 години

На никой нищо лошо ... Чудя се на съдбата защо се занимавала с мене ...пък то кво било ... Всеки изправял се срещу съдбата ... Се проваля, козият рог си го бият ... И молива аз си спинкам ...

2

Аз пък заспивам ...

преди 4 години

Продавайте си зелето ... Заспивам за дълго ...

1

Селски бег

преди 4 години

Комшията вече накладе един тон зеле, в неговите си очи той е успешен, па и в мойте.