27

муспи

преди 4 години

Бойко Борисоф също трепери, но никой не му обръща внимание? Обидно!

26

Анонимен

преди 4 години

До 29Нещо теорията ти куца - по полов път! Покажи ми доброволеца, който да и го предаде? Друго ще е!4088

25

бабето е за

преди 4 години

лудницата и то от поне 7-8 години напоследък нацяло изкука

24

kukla

преди 4 години

Предполагам че ще я държат възможно най-дълго време. Може и да почне да се изпуска, та тогава ще тичат с едно гърне отпред, друг някой с второ гърне отзад, ама ще държат даже и на легло и на системи. Защото не никак сигурно че нейната партия вече ще може да излъчи някой нов канцлер. Процентите на Меркеловата партия и нейната коалиция са много под 50% вече, и продължават да падат.

23

Щерю

преди 4 години

Богу дух предава - власт не...

22

Православен патриот

преди 4 години

Всички сме хора, всички боледуваме.Да сте чуили, Путин някога да е бил болен ?Още едно доказателство, че е Бог.

21

Анонимен

преди 4 години

когато Нинова даде оставка преди да и изтече мандата, и тази тогава

20

Анонимен

преди 4 години

До Sicht punktK'ъв си ти ***, *** cплecнат? Голям капацитет си явно.

19

Sicht punkt

преди 4 години

ХДС са религиозна партия и трябва да бъде забранена.Това че в абревиатурата и присъства "християн" не я прави религиозна. "християн" е там поради простата причина, че партията се опира, на основните християнски ценности, като любов, разбирателство, добронамереност, съчувствие, диалог....

18

Ари Голдберг

преди 4 години

Сабат Шалом, Меркелщайн!

17

Sicht punkt

преди 4 години

Да, масонско-*** кръгове все още не са готови за смяната. Онази новата още не е достатъчно добре обработенаТи дори не познаваш Каренбауер, а си взел да анализираш.Каренбауер от 2011г. е министър-председател на областта Saarland и е достатъчно добре подготвена за да влезе в длъжност.

16

Sicht punkt

преди 4 години

Но да не забравяме, че Каренбауер беше посочена от самата Меркел и спечели избора си с минимална преднина и то заради силното лоби на Меркел в самата CDU. Така че Каренбауер никога няма да поиска оставката на Меркел. Това е личен избор!

15

Анонимен

преди 4 години

Да, масонско-*** кръгове все още не са готови за смяната. Онази новата още не е достатъчно добре обработена (не са и измислили достатъчно силен компромат да я държат), а АфД все още не е забранена и лидерите и не са вкарани в Гуантанамо

14

Анонимен

преди 4 години

Според мен в случая не Меркел се натиска да е на власт, защото по принцип немците и за най леката настинка си вземат болнични, ето вземете за пример предишния папа който беше немеца Рацингер и като се усети че не издържа се оттегли да си гледа старините. Според мен има кръгове, които виждат определен риск Меркел да отстъпи точно сега, например АфД все още не са измислили мега компромат който да смаже АфД

13

Анонимен

преди 4 години

И рептилите боледуват...

12

Sicht punkt

преди 4 години

Тая ще я държат докато не почнат да и сменят памперсите по време на химна.Властта е сладък кокал.Путин ще здаде власт докато не се озове два метра надморска височина! - едноличен рекордьор, дори Ким Чен Ун и Мадуро не могат да му бъдат конкуренти.

11

Анонимен

преди 4 години

Тия "притеснените" при първа възможност ще й прегризат гърлото.

10

Анонимен

преди 4 години

Тая ще я държат докато не почнат да и сменят памперсите по време на химна.Властта е сладък кокал .Ако питате мен е жалка картинка тресяща се бабичка която фъфли неразбираемо по време на кризите.Ама да не забравяме че е бивша комунистка-те тия се гласят да седят на власт до гроб.

9

Анонимен

преди 4 години

Бурето трудно ще даде властта .... Хванала се е като удавник за сламка и не пуска ....

8

Анонимен

преди 4 години

В такива ситуации политиците не са притеснени, а въодушевени от възможностите да изместят съперника с влошеното здраве. Те са като глутница гладни за власт вълци. Думата "притеснени" е употребена единствено за благозвучие.