229

До 282

преди 4 години

Плиткоумно е да мислиш,че по-логиката ти може да арестуват готвача щото видиш ли вдигнал си му скандал,защото не ти е харесала супата дето ти е сготвил и си си извадил телефона и сте почнали да се псувате.

228

Анонимен

преди 4 години

До 282...........момента човек не разсъждава.................Това ако го каже значи е по плиткоумен от дънер! Българинът е адски лесна плячка за съдебно доене! Обречен е!

227

До 279

преди 4 години

Тя първа го измести от себе си .А в този случай са жени представи,че бяха мъже много е лесно да кажеш ,че викна полиция на момента човек не разсъждава така.Ти май не си даваш сметка колко са били опънати нервите на всички а.Сигурен съм,че ако и твойте нерви са така опънати и ти може да направиш нещо за което поле друг да каже абе що не викна полиция и тнт а и какво е направил той не е ударил никоя от тях.

226

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 278"утре ако покажат запис от камера в хотела като видиш как нагло са започнали скандала друго ще говориш."Да разбира се! Няма да застана на страната на туристите! Ако са плюли по рецепционистката - заслужено! Чакам го!

225

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 276"Ако видиш,че клиенти са агресивни спрямо момичето на рецепцията и спрямо теб как ще реагираш .Като нищо ще им набиеш по един тупаник а тук си говори,колко са невинни.Жалко,че са им се разминали тупаниците."Ще викна полиция, това е! Саморазправата от мъжка страна към жени е адски пагубен казус, на всичкото отгоре чужденци, при това от една доста "популярна" страна! Разбираш ли глупостта на служителя, как сам си го нахлузи!

224

Анонимен

преди 4 години

До 277 утре ако покажат запис от камера в хотела като видиш как нагло са започнали скандала друго ще говориш.

223

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 271"Стана ясно,че са нападнали и плюли момичето на рецепцията. Е после как да не им биеш шута на такива .Шута им е малко."С приказки от ипод шипковия храст не става, дай доказателства! Туристите ги имат! Едно видео е повече от 1000000 свидетели, "видяли" как плюят момичето! Ако имаше видео да го предоставят!

222

Анонимен

преди 4 години

До 272.Ако видиш,че клиенти са агресивни спрямо момичето на рецепцията и спрямо теб как ще реагираш .Като нищо ще им набиеш по един тупаник а тук си говори,колко са невинни.Жалко,че са им се разминали тупаниците.

221

Анонимен

преди 4 години

Малко им е яд ги било щото били дали 25 лв за такси ми като им е скъпо да си стоят в Израел.

220

Анонимен

преди 4 години

До 269"Да ще стане но еврейката няма да вземе и стотинка .Я си спомни за мутрата изгонила руснаците преди няколко седмици, да не би да му направиха нещо."Ти наистина ли не схващаш тънкия момент? В клипа с рускинята няма физическа агресия! Това е ключова разлика! Тук при това има нападение с цел отнемане на личен мобилен телефон. А за световната анти-реклама - просто нямам думи!

219

Анонимен

преди 4 години

Стана ясно,че са нападнали и плюли момичето на рецепцията. Е после как да не им биеш шута на такива .Шута им е малко.

218

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 266Частен обект не означава че имаш право да нападаш физически, сега ще го разберете подробно и разделно! Ако действията ти са в разрез със закона нямаш шанс! Охраната не се намесва а служителя/собственика. Тук е ключа от бараката! А полицията е винаги над охраната, която в случая не е повикана заради саморазправа!

217

До 265

преди 4 години

Да ще стане но еврейката няма да вземе и стотинка .Я си спомни за мутрата изгонила руснаците преди няколко седмици, да не би да му направиха нещо.

216

Анонимен

преди 4 години

Тук вечно ревящите неудачници няма да спрат да реват за туристите.Само,че това мутрата не го интересува те не може да го докоснат дори и да искат.Оня Швед изрита камериеркака и го пусната а тук за едно скандалче,че те скандали ежедневно стават.

215

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 263Рецитирай го на "каратиста", ще има нужда от морално четиво! Идат "Вазовите" любовчийки!

214

Анонимен

преди 4 години

До 261Ще видим, сега се почва! Скоро ще стане ясно.

213

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 258Тя не е в дискотека а в хотелското фоие, има разлика! На всичкото отгоре новината се предава по изрелската национална телевизия което означава че видеото от телефона и е хванало декиш. А сега ходи да доказваш че нямаш сестра! на всичкото отгоре България е прочута с корупция и грубо отношение към клиентите. Лоша съдба другари, лоша!

212

До 260

преди 4 години

Не бери грижа има камери в хотела.Вината е споделена така,че тая да не се надява да я изкарат жертва,жертвата е не тя а служителя.

211

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 253Но пък тя го е наплюла така,че и той може да я съди.....КЪДЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВОТО! Нали това се опитвам да ти обясна че тя има доказателства при това солидни а той - вълна! Аз знам кой кого ще осъди и те уверявам че няма да спечели служителя ако няма жидео-кадри доказващи плюването.

210

До 256

преди 4 години

Мутра видял ли си да плати глоба, по-вероятно е тя да плати глоба от колкото него.Няма нито да го осъдят нито глоба ще плати дори и да го изкарат виновен.По-тая логика всеки служител който клиент изкара извън нерви ако и каже 2 думи трябва да е осъден ,това няма да стане.