22

Инспектор Клузо

преди 4 години

През 1978г. светият отец бил на зор и свърнал да пусне една вода там и... от светата течност принцесите чудодейно възкръснали...

21

Анонимен

преди 4 години

Ватикана има едно голямо НИЩО. Ей това има Ватикана.Освен чудото на Богочовекът Иисус, дошъл на Земята и въплътил се като човек, нищо друго нямат и просто разиграват цирк, че имат тайни.А това е чудото, което е в основата на Христовата църква-тоест всички хора, които вярват, че Иисус е Божият Син, дошъл *** Земята в името на нас, човеците.Христовата Църква няма мрачни тайни и полуистини, които да вади в удобен момент, за разчистване на сметки а ясни твърдения за всички събития около Божия Син

20

Мегачеп

преди 4 години

Лелеее какво порно беше Емануела в тийнеджърските ми години.

19

Й.В.Сталин

преди 4 години

Ватикански потайности и дивотии. Ест человека, ест проблема, нет человека, нет проблема.

18

Анонимен

преди 4 години

Ковчег с размер 4 на 3 метра?!Кой е преводачът, бе?В друг сайт пишеше, че под надгробната плоча на едната принцеса е открита празна стая. Да не би тук да ни съобщават размерите на тази стая, но поради слабо познаване на език, да са обявили стаята за ковчег?

17

batmario

преди 4 години

И друг гроб му бутнаха камъка-той празен..............

16

църквата

преди 4 години

дали са разрешение след като са разчистилиза по-сигурно са разчистили всичко че с тия ДНК истории...

15

Анонимен

преди 4 години

Ватикана със сигурност има много тайни. И много пари. И всичките те са свързани с много мистерии и човешко страдание. Религия.

14

Един

преди 4 години

Още кога са ви позволили да ги отворите гробниците, трябва да ви е станало ясно, че нищо няма да намерите вътре. Иначе просто нямаше да ви позволят да ровите вътре. Но нека не забравяме основното мото в религията: "Блажени са вярващите (бaлъци), защото тяхно е царството небесно!".

13

Анонимен

преди 4 години

прекалено много тайни имат католиците,май всичко им е лъжа и направено да изглежда едно а вътре няма нищо или е съвсем друго.Религия,която си има държава е просто една земна религия,не духовна

12

Bluesky1

преди 4 години

Егати нескопосания превод....нищо не разбрах, освен че липсват останките на някаква жена!!!

11

Анонимен

преди 4 години

"Сега Ватикана се заема със задачата да разгледа всички документи, които пазят информация за реновацията на гробището през 60-те и 70-те, както и онези от погребенията през 19-ти век."Да не се окаже, че и документите са изчезнали.

10

АТАКИСТ

преди 4 години

Пускайте статия как най- великият тенисист разби мечтите на най-големият си опонент през годините, като го смля от бой на Уимбълдън преди малко - 38 годишният Дядо Роджър Федерер уби от бой Надал.Най- великияяяя!

9

Свидетел

преди 4 години

Не беше така, г-н съдия!Като погребваха сестрите, с очите си видях, на тримата гробари им свърши мастиката преди погребението. Какво да правят, теглиха жребий и пратиха Марио до денонощния. Ама той объркал пътя!Вече ще почва погребението, а Марио го няма! Шефовете гледат, ще има уволнения.. За да прикрият проблема, двамата му авери сложиха плочата и казаха, че работата е свършена. Телата останаха скрити встрани. Планът беше през нощта тримата да оправят нещата, но дойде мастиката и забравиха..

8

Бай Иван

преди 4 години

Пропуснали са важен факт-католическите попове си падат по момченца , не по лица от женски пол,религията е измислена , за да контролира нискоинтелигентните и необразованите ;) !!!!

7

ПроСоТо

преди 4 години

и ще използвам случая:-МАЖОРЕТКИТЕ тук се скъсват да съскат с/у руснаците за това,че се "кланяли на мумията на Ленин"..В същото време се правят на разсеяни за ФАКТА,че в подземията на Ватикана се пазят ДЕСЕТКИ,може би стотици МУМИИ на папи,кардинали,"светеци" и др.Та:..правете си изводи!..

6

Анонимен

преди 4 години

тия надупените на алаху ли се молят?

5

ПроСоТо

преди 4 години

а сега сериозно:-Чутовна ЗАБЛУДА за човеците е внушението,което "Падналите" им натрапиха преди хиляди години,че "Има човеци,които са нещо повече от останалите човеци".....Царе,крале,принцове,принцеси,"звезди",ТИРАНИ,"политици",хитреци,мошеници,разбойници,....ВСИЧКИ ТЕ СА ПРАХ !!!!!!!!!ПРАХ,хвърлян в очите на хората.."На ползу "богоизбраните".....но така се върти светът.."ДО ДЕНЯ ХИКС"...

4

православен

преди 4 години

Каква изненада. Освен че се гаврят с момченца се гаврят и с трупове.

3

Анонимен

преди 4 години

Просто се затвърждава фактът, че Ватикана е сборище на сатанисти.