28

1

преди 4 години

А къщата на деси плевнелиев,дали е засегната,защо не давате никаква информация,"ние сме разтревожени много"

27

Киро Х

преди 4 години

И след бурята, пак ще отида на Халкидики да си изхарча трудно изкараните парички, и то най-вече от уважение към тях! НЕ мога да си представя да дойде някоя мякаща батка да ми иска 25 лева за чадър и шезлонг...това е много рибка, айс кафенце и узаки на плажа в ресторантчето в Ситония! Нашето море беше тотално озрано от мутрогенни лъжебизнесмени и вече става само за руснаци и разни подобни от бившите соц. страни...предимно словаци и малко чехи!

26

AZ

преди 4 години

Как не чух един гръцки хотелиер да плаче на Мицотакис и да моли него и държавата за помощ.Всички сами се оправят и ще се оправят за десетина дни.Тук ако беше станало нашите калпазани щяха да висят при Боко и пет години нямаше да се оправят,

25

Анонимен

преди 4 години

ГОЛЯМА АТАКА ПО ВСИЧКИ МЕДИИ С ТАЯ БУРЯ! ДЕМЕК, АЙДЕ ВРЪЩАЙТЕ СЕ ПРИ НАС НА БЕТОНОМОРИЕТО! ПРОЗРАЧНИ СТЕ КАТО АМЕБИ!

24

Хахахааааа.

преди 4 години

ПАК СМЕ ТАМ, БЕ.....ПРИ ГРЕКО Е ИСТИНАТА!!!!!

23

До РодолюПката

преди 4 години

Къде ги видя тия 250 лв на ден в Гърция?! Това да не ти е дневната такса за чадърче с фотоволтаик и биоразградими шезлонги на Слънчака?

22

Анонимен

преди 4 години

След два-три дни на Халкидики няма да има и следа от бурята, докато на Слънчака ако валне малко повече и гьоловете по улиците ще стоят една седмица.

21

Dinosaurus

преди 4 години

Не ви ли писна да ревете на чужди гробища? От началото на сезона у нас се удавиха дестина човека; по плажовете мутренски джипове потъват, щото трябва "да си занесат джета до водата"... отделно WV ни тегли шута за завода, а вие оплаквате паянтовите коптори на Халкидики... ама гърци загинали няма, те предоставят на туристите неграмотната си почивна база. Вижте го тоя клип: разни тенекии и плажен инвентар... буря като буря. У нас лани отнесе на цял квартал стабилни покриви, ама никой не съчувства!

20

Анонимен

преди 4 години

Някой няма ли каже нещо за мръсния канал, който се излива на плажа?

19

Лудко

преди 4 години

Това с изгубения дрон на КАТ ли го снимаха?Кофти история, ама хората ще се оправят за 1-2 седмици, все едно, че не е било.А тука оправия няма, дори и без буря!!!

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Е.аси дребната гадна душичка. Как нещастието и смъртта на хората може да те радва. Не оставай изненадан когато ти се случи нещастие и никой не ти помогне...просто всичко се връща.

17

румен

преди 4 години

До Анонимензавистник ли си.. най лошото качество...какъв ти е проблема да се радваш на нещастието на хората... Бог ще ти го върне ...***

16

до16

преди 4 години

Ти си болен селски мозък!

15

Анонимен

преди 4 години

Дано всички софиянци и фенове на гърците да бъдат там сшедващия път когато удари.

14

Българин!

преди 4 години

Голяма Работа! Ако ще цяла Гърция и Сърбия да разруши все ми е тая! Гърците и сърбите СА НАЙ-СТАРИТЕ И НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ! С някои малки изключения ВИНАГИ СА БИЛИ ПРОТИВ НАС, а дори когато сме били съюзници (като в балканската война например) САМО СА ТЪРСИЛИ УДОБЕН СЛУЧАЙ, ЗА ДА НИ ЗАБИЯТ НОЖ В ГЪРБА!

13

Разумен

преди 4 години

За да умреш в буря трябва да си много ***.Сигурно са стояли под някоя козирка и са чакали гражданска защита да дойде да ги спаси, вместо да изтичат в някое заведениеТва е типично за разглезени гражданчета - не уважаваш ли природата, ще бъдеш помлян и гаврен. Така измират и хипитата в Хималаите - като пилци. Мислят, че като си накупили екипировки за хиляди долари и са недосегаеми, големи планинари няма що.Тва природата не е майтап бе еййй

12

Анонимен

преди 4 години

Няма да се плашите. сега прокрай ремонтите, колко много нови хотели, бараки и капани ще се появят, направо няма да повярвате. Гърка сега открива далаверата с бетона и хотелите. Не ги мислете - ще застроят повече от нас. Нали са по-добри от нас!

11

Анонимен

преди 4 години

Стига с този Халкидики и с тази Гърция! По цял ден, всеки уикенд, празник и по цяло лято, само с Гърция ни занимавате! Като толкова много ви харесва там, си вдигайте куфарите и да ви няма! Българина му дай да лижи чужди ***! Това му е в кръвта и отличителна национална черта!

10

Преял Гербер

преди 4 години

Трябва да сте благодарни на Бойко, щото е говорил с "шефа" и той е казал, че такива бури тук няма да има.Поклон Бойко!ПОКЛОН

9

Истината

преди 4 години

ХАРПОня ден удариха Италия с градушка по 5см - толко тежко топче, че да ти разцепи ГЛЪЪТАЯвно някой от ХАРП си прави експерименти в Европа