25

Specter

преди 4 години

Какви 10 години имаме не повече от 4-5 за глобална реакция. Иначе след това ще бъдем само зрители на случващото се както и сега!

24

Анонимен

преди 4 години

Прави ми впечатление,че тази година за първи път България ври от див коноп!Такова чудо до сега не е било!Интересно как се е самозасадил!?

23

Анонимен

преди 4 години

До между друготоЗабрави да кажеш и за самолетите дет пръскат :о

22

между другото

преди 4 години

Само един вулкан отделя повече газове от цялото земно население!Това първо!И второ!САЩ,ЕС И Русия да престанат с климатичните си щуротии с техните ХААРП-и,и нещата ще си дойдат на място!А тоя пишманексперт да прави като вятъра!

21

Анонимен

преди 4 години

До 13Всъщност много добре се знае. Щеше да знаеш и ти ако четеше нещо друго освен днес бг.

20

Анонимен

преди 4 години

Човека бил уж интелигетно същество ама като чета коментарите не и по тези географски ширини.

19

гг

преди 4 години

Промяната била неизбежна. Ха добро утро. Всичко се променя.

18

До 18

преди 4 години

Има много неща които знаем, има доста неща които предстой да научим! Ако ти четеше сериозна литература, а не лековати захаросани конспирации, щеше да знаеш че учените отдавна са установили, че кристалните черепи, в това число онзи на Майкъл-Хеджис всъщност са изработени в Германия през 19 век и реално са фалшиви артефакти.

17

Robinzon

преди 4 години

Абе преди 10 години нямаше ли да се затрие земята.

16

До 16

преди 4 години

Много добре незнаеш, че нищо незнаеш! Ако беше прочел малко повече, щеше да видиш, че планетата са открити такива неща, за които няма обяснение! Примерно кристалния череп, който е направен с такава технология, с каквато и в днешни дни трудно ще го направят!!!!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Народът върви към самозатриване,което може и да е по-добре!

14

До 13

преди 4 години

Напротив много добре знаем, възрастта на планетата ни, кога е възникнал и как е еволюирал живота тук. Знаем че в миналото е имало екстремни климатични промени, нашата планета е била ледена пустиня, била е и много пъти по-гореща от днес, знаем че има цикли, знаем че живота е намирал начин да оцелее. Човека е преживял ледников период, преживял е суши, наводнения, колосални вълканични изригвания и т.н. - едно леко повишение на температурите няма да ни убие.

13

До 13

преди 4 години

Ако живота на земята се затрие ще останат само Боко и Чък Норис - те са безсмъртни

12

Анонимен

преди 4 години

Щом за човечеството климатичните промени са сериозен проблем какво правим ние? Свиваме се, ограничаваме се, заменяме прогреса с всеобща деградация, преоткриваме пещерния първобитен начин на живот и т.н.? Имаме разум, защо не го използваме, защо активно не се борим с проблема, защо не впрегнем науката, технологиите и индустрията за контролима по наше усмотрение климата? Знаем кои са парниковите газове, знаем тяхните химически и физически свойства, какъв проблема да ги извличаме от атмосферата?

11

Анонимен

преди 4 години

Земята съществува от 4-5 млрд. години! И преди нас е имало цивилизация, която се е затрила! Така и ще стане с нас! Никой не знае преди 2-3 млрд. години какви твари е имало на земята! Една ядрена война и рестарт на живота

10

Анонимен

преди 4 години

Сектански простотии, НПО бизнеса да върви. Какъв точно консенсус има в научните среди? Климатични промени ок, обаче в това нищо странно, нищо неестествено, напротив климата винаги се е променял - това са научните факти. Лъжите на секта шамани като Кондарев, обаче са много - жертвите от природни бедствия намаляват всяка изминала година, земетресенията няма нищо общо с климата, климатичните промени не са толкова резки и няма да доведат до апокалипсис и т.н.

9

Анонимен

преди 4 години

До ЧикънЗа съжаление, не са само горите. По-скоро трябва да се спре консуматорско-келепирския ни начин на мислене. Пречупен и през личния ни интерес и его, става мисия невъзможна.

8

Анонимен

преди 4 години

Е, добре де! тази тема не се ли "дъвка" вчера тук? Сега същата статия под друго име!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Човекът е примитивно същество, което подлежи на промяна в съзнанието единствено чрез страдания и апокалипсиси. Всички удобства свързани с технологичния напредък водят до падение в както на самия индивид така и на планетата която обитава. Тази раса е пред свършека си. Защо ли ? Защото се опитват да променят климата, правят ГМО бебета, правят ГМО храна и так.нат. Планетата ще изчисти тази раса и ще продължи да съществува и без нея. Ново вино в стара бъчва не се налива.

6

Анонимен

преди 4 години

Според прогнозите на същите "учени", направени през далечната 1976 г., още през 2000 г. в Монтанско, България трябваше да се отглеждат само цитрусови плодове.Толкова за "учените" въпреки които Земята се въртяла.Голяма борба пада срещу т.н. затопляне, за милиарди.