20

Анонимен

преди 4 години

А нещо за атентата на гара Буново, четири години преди тези събития? Във влака София-Бургас, във вагон за майки с деца??

19

Анонимен

преди 4 години

Докато си приказваме едно и също, Турция полека и без никаква съпротива от наша страна ни прилапва.

18

Оф

преди 4 години

За арменския геноцид защо не пише в учебниците като за Възродителния процес? Ами за етническите прочиствания на гърци, българи, асирийци? Какво ще каже Турция за насилствената ислямизация по време на османското "присъствие"?

17

добруджанец до12

преди 4 години

Вярна е информация за това че се целева от България.Виждал съм с очите си надпис автономия.И знам как милиционерите изливаха мляко,хвърляха сирене и кашкавал натровени. Как ни караха по 2месеца на бригада защото на *** не работели.Как има сляпо момче войниче от Дулово защото наредили децата най отпред и отзад хвърлят камъни.Работех като санитар и знам как се връщаха от Турция-хем нагли хем ги шиеха. ..

16

Анонимен

преди 4 години

До българинАз също съм съвременник като теб и съм69 години,и мога спокойно да кажа имаше ,кръв, мъчения, убийства, затвори, Белене страшното Белене,а когато бях студент сменяха имената на помаците и знам и за тяхната съпротива състудентът ми Ахмет от Смолянско не искаше да си смени името и изведнъж изчезна и никой не знаеше къде остана, ама аз си *** знам АхметТрудни времена бяха за нас турците и за другите МЮСЛЮМАНИТигава на разпит аз открито им казах не можахте да направите като Швейцария ,

15

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

А и добре си спомням какво пишеха в техните вестници--Хю Гелдиниш Ибрикчилер!....И това на първа страница! Смятайте за какви ги имат нашите....

14

Анонимен

преди 4 години

В статията няма нищо вярно. Тя е открито антибългарска, както и мероприятието, което отразява. В Гърция не е възможно да имаш негръцко име и при вземане на гръцко гражданство името му се сменя. В Естония и Украйна е същото Хора от тези държави са ми показвали новия и сктария си паспорт. За това у нас нищо не се говори. В момента около 50% от земята в Разграско и Търговишко е собственост на турски граждани. В Родопите не знам как е. България е нарочена за убиване и ни се насажда синдром за вина.

13

Ами то и в ЩАТИТЕ

преди 4 години

има такова нещо веднага те прекръщават --искаш неискаш...

12

националист

преди 4 години

Само Бай Тодор ! Турците, който работят отидоха в Турция и останаха там,в момента са доволни от това защото са постигнали нещо, а мързеливите се върнаха. Но турците смятали нашите изселници за Ман....и.

11

Анонимен

преди 4 години

Много мъдро и много точно го е казал Живков: който не се чувства българин и България не му е родина да се маха.А иначе много манипулации как не сме пускали никой никъде.А защо не казвате и защо се стигна до този процес . За разлика от сега тогава имаше държава и разузнаване и имаше данни за организиране на атентати. Имаше взривени бомби във влак от турци.Тогава нещата се казваха с истинските им имена , а не политкоректно както сега.

10

гостО

преди 4 години

Само"българската история" е автентична:хахахаха....ако се разровите в архивите ще видите,че в света НЯМА ПО- МАНИПУЛИРАНА ИСТОРИЯ ОТ БУЛГАРИСТАНСКАТА.Българската история е ИЗМИСЛИЦА!!!А геноцида срещу мусюлманите е ФАКТ!Света го знае,а една КЛИКА платени *** се активизира,но нормално е,БЕДНЯЦИ И ДУХОВНО,И МАТЕРИАЛНО!

9

Анонимен

преди 4 години

Спомням си тези два периода...единия, бях на седем, а другия на единайсет.Родителите ми обясняваха че турците се бунтуват и даже искали разградската област да се отдели от България.Предполагам че не е истина, просто бай-Тошо искаше да ги изсели, а Турция не смееше нищо да каже, щото бяхме във Варшавския блок.Ако греша, някои да ме поправи.

8

Анонимен

преди 4 години

1. Като цяло, с изключение на малък брой протурски активисти, принудително изселване нямаше. 2. Този ,,форум" като всичко подобно е съгласно поговорката ,,Който плаща, той поръчва музиката". Избира и кои да се поканят. Плаща Турция, следователно...?

7

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

А пък ние БГ гражданите пострадахме от измисления ,,народен съд,, наложен от кръвожадния режим на Сталин през 40-те. Руснаците винаги са потънали в кръв заради откачени лидери които се кланят на неизвестни авраамитски богове които изискват от тях жертвопринюшения на хекатомбата а и като гледам май сме вече халал и кашер за следващата хекатомба която ни я приготват,така са казали ДьорД ШороШ и илюминатите от блатата

6

bolbov

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ е Родина за тези,които живеем и работим тук ,слушаме глупостите на Бойко дишаме мръсния въздух на Сандъка за и кротко си тръгваме към кварталните гробища.Ние не искаме нищо повече от това да бъдем в нея България защото я обичаме такава каквато е.За това се наричаме български граждани и селяни.Няма България От край до край по испанските плажове и австрийските чукари там има само *** които някога са били българи и сега един крадльо пръска парите на БНТ да прави репортажи за тях.

5

българин

преди 4 години

Аз съм на 62 год.Съвременник съм на това явление.Почти няма нищо вярно от написаното.Нито е "кървав",нито е било с някаква сила.Помаците как в миналото са станали мюсюлмани и с трско-арабски имена?Сигурно с песни,танци и банкети?С ятаган!Трябваше поправка на това зло.Турците сами с желание тръгнаха за Турция.Никой не ги сря.Продаваха си къщите на безценица,с единствено желание час по-скоро да изчезнат от Б-я.Те бяха враждебно настроени към нас.Какви ги плещите дрес.Някои от вас не са били родени

4

Анонимен

преди 4 години

"Изследователите от Турция и България се обединиха в мненията си, че е необходимо да се откажем от все още битуващата в България тоталитарна терминология като "възродителен процес" и "голямата екскурзия"."А от османско "присъствие" и "съжителство"?

3

До 4

преди 4 години

Само ли си???

2

Анонимен

преди 4 години

Много искам да ги чуя такива либерасти, когато с Родопите селучи това, което стана с Косово....

1

Анонимен

преди 4 години

Тръгнаха си тези, които не чувстваха България като своя родина. Много останаха и досега са си тук. Какъв е проблемът?!