53

Анонимен

преди 4 години

До до 76По-добре си пикай на главата, защото е празна т-и-к-в-а!!! НЯМА НИКАКВА БЛАГОСЛОВИЯ ОТ РАЗПАДА НА СССР.................има само тотално ограбване, разграбване и поробване на Източна европа от трътлестите *** от зяпядня еуропка!!! Но това ще им излезе през носа.........скоро братушките ще ви покажат къде зимуват раците.........мародери и лицемери! Толкова сте омразни, злобни, лъжливи....гади ми се само като чуя "еуропа"!!! ОТВРАТ!!! Колкото по-скоро се разложите, толкова по-добре!

52

Анонимен

преди 4 години

Румънците добре направиха, а ние защо ги оставихме :( После да до оправят България тея мизерници. България е пълна с дървета.

51

Спомен от социализма

преди 4 години

Спомнeте си липсата на тоалетна хартия, опашките за всичко, невъзможността да излизеш зад граница, жителството, чакането 20-25 г. за жигули, москвич или трабант, панелката-отмъщението на социализма, "модерните" заводи със скапана съветска техника и технология, ДС, МВР, партийните секретари, комсомол,профсъюзи,15 милиарда долара дълг, замърсяването на околната среда, регулярното спиране на тока въпреки, че работеха и 6-те реактора на АЕЦ Козодуй, лагерите, Белене, капачките за буркани и т.н. и т.н.

50

Анонимен

преди 4 години

Кой взриви църквата София? Загинаха и там велики български войници били се за България успешно ? Усещаш ли, че минаваш границата на търпимост? Българите си знаят историята и не им говорете за тоя мракобесен режим.

49

Анонимен

преди 4 години

Тука поляка е прав.

48

Анонимен

преди 4 години

На този мандата му изтече, в Полша ще яде бой с камъни, та сега ползва последна трибуна, да го съжали някой изтрещял ***.

47

до

преди 4 години

много българомразци-русоближещи жалкарчета има, радвам се че скоро ще измрете дано е в мъки

46

Анонимен

преди 4 години

Естествено че е робство. Всичко е управлявано от чужди служби. Това че българин е бил на пост не означава, че от него е зависело. Защо българските граждани във властта не съобщиха за адската радиация от чернобилл? А сега хиляди умират от рак? Всеки ден събират пари за хора с рак в фейсбук? За какво говориш изобщо? Ами народния съд? Избити десетки войници капитани и генерали било се за България през ПСВ и ВСВ. Смешкооо по тиху

45

АБРА КАДАБРА

преди 4 години

Зрителю/читателю предопреден бъди в АДА навлизаш ТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

44

Sata NATO

преди 4 години

През 70-те имаше подем, защото Западът им насипа кредити - явно за да ги зариби, което после ни вкара във фалит. Иначе началото на 70-те беше гола вода - застой на нивото на 40-те.

43

Спомен от социализма

преди 4 години

Кремиковци, долината на смъртта Девня, безумния, безсмислен и струващ милиарди на държавата завод за тежко машиностроене в Радомир, корупционната изядена в аванс атомна централа Белене и много други безсмислено построени и работещи на загуба заводи и фабрики, бетонни гета-панелките , които наричат жилищни квартали ! Хората бяха бедни и закрепостени по местораждане, без право на свободно изразяване на мнение и хранени с бооклуци- бяхме роби на шайка *** изро.ди. Ако сега да си правиш зимнина е просто каприз, тогава беше въпрос на оцеляване !

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 56А за глада в Германия и плана Маршъл, щом не си го видял нищо не знаеш.

41

да не забравяме

преди 4 години

То ако беше хубаво по времето на социализъма, нямаше да има 10 Ноември 1989г.Да не казваме, че на 25 Декември 1989 румънците си застреляха вожда и учителя Чаушеско, аналог на правешкия комунистически диктатор бай Тошо.Застреляха го неговите хора от секуритате, щото и на тях беше им дотегнало.

40

анализатор

преди 4 години

Хей,голяма трагедия минаваща в порнография!Шляхтича Туск,*** на ционистко масонската мафия повтаря мантрите на световния капитал-Русия-СССР-Русия са виновни за всичко!Евала Тускчо,разпада те е благословил...Гнусна *** ,говори от името на гнусната си нация а не от името на руснаците!Вие поляците винаги сте били европомияри!

39

Анонимен

преди 4 години

Живях в това време - тотален фалш, материализъм, потребителство, про стащина. РУСКО РОБСТВО! В семейството ми баба и дядо спазваха всички християнски празници - в тесен семеен кръг, защото бяха видели времена, когато са ги гонели от църквата с милиция. Конкретно в нашето шопско село главният комунист беше известен с това, че беше стрелял пиян по камбанарията и единствен в селото имаше нова волга.

38

Анонимен

преди 4 години

Най ми беше смешно, като ме пратят за хляб. Аз дете и половината квартал се наредил и бой за хляб.. По 3 по 4.. Пъхат в торбите. Жалка работа беше. Тогава се чудих, защо става така... Сега като голям човек разбирам. ГЛАД.Тъжна картина от нашата история. 44та година.

37

Анонимен

преди 4 години

Разпадът на азиатскатй империя на злото ще е благословия на всички поробени от нея държави и народности !

36

Спомен от социализма

преди 4 години

Какво си спомням аз от началото на 70-те години?Бях дете, дават ми пари и ме пращат до магазинада купя "нещо". Каквото има, защото обикновено няма.В магазина-опашка. Чакат да докарат "нещо". Нареждам се и аз. След половин час докарват шунка!Ура! Но следва разочаровано: О-о-о! Самоедин калъп!.. Няма да има за всички.! Месарятобявява, че ще дава най-много по триста грама..Докъдето стигне! Опашката кима безропотно..Месарят вади ножа и отрязва яко парчеот калъпа. После го налапва пред очите наопашката...

35

Анонимен

преди 4 години

Рускитеее граждани взеха да се пенят :) Нелепо радиационно племе.

34

Анонимен

преди 4 години

Синята десница също се разпадна и днес отломки говорят за минало величие .