65

тттт

преди 4 години

До АнонименДържава, територия, както искаш и викай, ама не забравяй, че още има живи свидетели и старци, които разказват на внуците си от първо лице. И от двете страни.

64

Анонимен

преди 4 години

До ттттЕй винаги ще се намерят такива които да използват всяка ситуация и да дрънкат глупости. България не може да окупира държава която не е съществувала. Дрънканиците на някои направо са безпрецедентни. Нямам думи какви подляри може да съществуват по тези земи. Да, ТТТ за теб говоря.

63

пфф

преди 4 години

До РККАНещо бъркаш вярата с религията ама карай, към такива като теб никой няма кой знае какви очаквания.

62

тттт

преди 4 години

Добре, че в българските учебници не пише за зверствата на българските окупационни войски в Македония, да се видим и ние какви сме хубави. Дано никога повече!

61

Днес 8000 до 5г 8млн

преди 4 години

Всяка година холоухостъ се увеличава дано повече пymaци отидат там а не само на цифри

60

РККА

преди 4 години

И КАТО СЕ КРЪСТИШ В ЧЕРКВА БЪЛГАРИНО ,НЕ ЗАБРАВЯЙ КАК ПРЕДАДЕ БРАТЯТА СИ ПО ВЯРА В КОСОВО...

59

Анонимен

преди 4 години

Falshifikazia ... Postanoffka .. Razrabotka na Amerikanskite Sekretni SSluzbi ... Zelta E da se Otkusne Kossovo i Da se Napravi Platzdarm na Narkotraffik ,Kriminalno -Transplantirani Organi, Prostituzia i Zona na Amerikanski Bazi ,Podchinen na JUdeite miussulmanski Anklav ,udoben za Agressia i voini ...Ima Svidetelstva ,che Amerikanzite i albanzite sa kupuvali Stotizi trupove ot morgite po 100 $ parcheto,po korupzionna Shema i sa Falshifizirali Tova,kakto JUdeite sa Fashifizirali "genozida" vuv filmi i snimki sled Vtorata Svetovna voina ,koato Samite Te sa Planirali i Predizvikali.. Bahme sv

58

Анонимен

преди 4 години

Който си мисли ,че това е пропаганда и лъжа,нека се поинтересува за зверствата на сърбите в Македония,особено в периода между двете световни войни!В същото време сърбите се имат за силно Православни!!!Никъде в нашата религия не пише ,ще човек трябва да издевателства над друговерец и най вече над Православен от друг етнос!То и заради сръбските надмености и издевателства ,Бог ги наказа и им взе Косово!

57

Анонимен

преди 4 години

"Слизайки на Джугум, той ми каза: "Ще побързаме и не гледай това на стола". Точно над пътя, на стол, имаше човек краката му бяха вързани. Беше облечен с пола. Бузите му бяха разрязани и закачени с безопасни игли за ушите. Мисля, че нямаше очи, не се виждаше от кръвта. Човекът беше все още жив, опитваше се да каже нещо. Забелях, че половият му орган беше отрязан. Толкова се уплаших, че не чувствах желание за живот", разказва Хасан.а на бас че това е бил сърбин?Що за хора са тия ***?

56

РККА

преди 4 години

СТИСКА ЛИ ВИ ДА ПОБЛИКУВАТЕ ГОРЯЩИТЕ ХРАМОВЕ ХРИСТОВИ В КОСОВО

55

РККА

преди 4 години

Васил Михайлов във филма ,,Петко войвода,, има една култова реплика..,,ТОВА ЕЕ ..ЕДНА *** УЙДУРМА ГОСПОДИН СЪДИЯ.....,,ислямизацията на балканите продължава от еврейската пета колона....

54

А бе

преди 4 години

Тая работа е малко като със избитите в концлагери евреи-заявените 6млн. са абсурдна цифра,в цяла окупирана Европа не е имало толкова като наличност!

53

Анонимен

преди 4 години

Съвременник на събитията съм и ме е много яд когато ислямистите главорези от АОК ги изкарват жертви.

52

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ДО 48:ГОВОРИ ЗА СЕБЕ СИ........ НОРМАЛНИТЕ ХОРА ИЗПОВЯДВАТ АРИЙСКАТА РЕЛИГИЯ НАРЕЧЕНА БУДИЗЪМ!!! РЕЛИГИЯТА НА ПРОСПЕРИТЕТА,МИРЪТ И ПРОСВЕЩЕНИЕТО!!!!!

51

Пак

преди 4 години

Пропаганда.

50

Анонимен

преди 4 години

До ФактДобре американците да са. Кой обаче предизвика намесата им и то по възможно най - фрапантния начин? Защо сърбите тогава не потърсиха възможност да разрешат конфликта по друг начин, а решиха да я карат по средновековному? защото си мислят че се намираме в хайдушките времена. за съжаление не сме там. Сега нещата можеше да не са перфектни за тях, но все пак по - изгодни. Сега каквото и да искат никой няма да им го даде. Като сложим и плачовете отгоре - забрави.

49

аз

преди 4 години

Помним, Батак!!!

48

Анонимен

преди 4 години

Слава и свобода за радован караджич и ратко младич!!

47

Анонимен

преди 4 години

Къде, обаче, е истината и какво представлява тя?! Победителите никой не ги кара да доказват твърденията си! Войната е сатанинско дело и е жалко и за загиналите мохамедани и за загиналите християни! Някакси не можем да не забележим обаче, как Новия Световен Ред подложи сърбите на по-различни стандарти на отговорност, отколкото други нации, като евреи, саудитци и т.н., известни с геноцид не по-малък по размер от сръбския в Сребреница! Покой на душите на умрелите!

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43Дали? Същата работа може да стане и с Кърджали и родопския регион в България. Сърбите бяха провокирани за да направят това. На единия от югославянските генерали албанските мюсюлмани му заявили, че родното му село вече не е негово, а албанско. И как мислите те ще стоят със скръстени ръце ли? Хората браниха Югославия и религията си която е като нашата православно християнство.