28

Анонимен

преди 4 години

Бойци на ИД се биха срещу кюрдите...Биха се ама наужким. След като планът на американците с ИД не се осъществи джихадистите облякоха кюрдски униформи. Къде мислиш изчезнаха хилядите джихадисти? Освен това ИД не са извършили нито един терористичен акт в САЩ и Израел.

27

до Авторката

преди 4 години

Забравила си изречението от където си копирала Текста че този същия уж говрещ турски но с акцент който има кюрдски или арабски корени пише в чужди Медии , без коментар

26

зб

преди 4 години

Чичо Сам насъска бясните кучета защото Доганя се заигра сериозно с руснаците

25

Анонимен

преди 4 години

До Любопитен 28Момче,Бойци на ИД се биха срещу кюрдите, а не заедно с тях; твърденията за сметките на ЦРУ-то са си чисто пропагандни, произхождащи от Кремъл; атентати имаше и в Америка, и в Израел, а че джихадистите убиват предимно мюсюлмани от различните от тях ислямски секти е единствения верен факт в поста ти.

24

До анонимен

преди 4 години

Анонимен великите държави никога не изчезват. Те завладяват и нови, а мн.други им се подмазват.:)

23

MaйMyнaтa

преди 4 години

Нормална ситуация, от ненормални индивиди.

22

Лчбопитен

преди 4 години

Защо 99,999% от жертвите на ИДИЛ са мюсюламани? Защо няма дори единствено нападение на ИДИЛ срещу Израел?Защо ИДИЛ никога и никога не напада американски цели?Защо военната екипиривка и въоръжение на ИДИЛ винаги и винаги са свързани с фиктивни компании на ЦРУ?Защо след "освобождението" на Ал Ракка, бойците на ИДИЛ преминаха на страната на кюрдските террористи, подкрепяни от САЩ, а водачите на ИДИЛ заедно със семействата им бяха транстпортирани с американски военни хеликоптери в Йордания?

21

Охобохо

преди 4 години

Религиите са за музея в 21 век.*** вярват в някакви богове измислени от някой преди 2000 години и все още тоя някой ги командва от гроба.Религията е по-силна и от комунизма както личи и промитите мозъци няма да свършат.С религия се управляват слабите,неуките и простите,а останалите с пари,страх и глад.Има едни племена в затънтени райони дето няма цивилизация и те стрелят до ден днешен по хеликоптер като мине с лъкове,като го мислят за някакъв змей вероятно.Същите са и тези ислямисти ***.

20

Анонимен

преди 4 години

Едни чобани заплашили друг чобанин.Абе... чобански лакърдии и неволи...

19

Анонимен

преди 4 години

Доста промити русофилчета има в този форум.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15"Как върви "революцията" на Гуайдо бе, съвсем го забравихте това момче.."Досущ както и революцията на жълтите жилетки във Франция. И Мадуро и Макрон не цепят басма, какво искат народите им. И ги бият добре!

17

Щерю

преди 4 години

Мирните мирни не стоят - за мъст живеят...

16

Тръба

преди 4 години

Така се получава, когато купуваш С400, а не F16.

15

Анонимен

преди 4 години

Британците снощи, как натупаха ирранските маймуняциии в морето . Тръгнали да си отмъщават, къде сте ве това е Британската империя бе ***. Цял Хитлер не можа да е събори... Направо ще ви изядат в морето живи.

14

Fenasi Kerim

преди 4 години

Знаете ли колко нашественици от Пакистан и Бангладеш заловиха край Одрин вчера? 450 души! Ердоган изобщо не им е удобен на ционистите.

13

Fenasi Kerim

преди 4 години

Да заплашват Нетаняху поне веднъж че да им повярвам. Ционистките простотии край нямат.

12

Ayhi

преди 4 години

Allah, Аллах, пише се с две л. Моля, да го поправите!

11

Анонимен

преди 4 години

Как върви "революцията" на Гуайдо бе, съвсем го забравихте това момче ахахахха

10

Анонимен

преди 4 години

rojbata na USA IDIL v deistvie Pazi se Erdo

9

Анонимен

преди 4 години

Пуснете national geographic HD. Дават новата поредица - последната битка на Хитлер.Маните ги тея дърти комундеелии тук. Изобщо не знаят, къде се намират.