24

???

преди 4 години

Къде е Сашо да разпъне палатката, да обяви гладна стачка и да се провикне :"Лош ден за Европейската демокрация"! 🔨🔨🔨С чувство на ирония.

23

Анонимен

преди 4 години

Дотам стигнаха ГЕРБ, че България членува но има по-малко влияние и от напускащата Англия. ОП увеличиха деоутатите си но и Слабаков и Джанбаски са калпави.

22

А защо?

преди 4 години

А защо няма председатели на комисии от Полша, Чехия и Унгария и най-вече Гърция? Дискриминация или не се допускат други мнения освен немско-френското? Така си беше и в Източния блок под ръкводството на Москва. Нищо ново! И после да не се чудят германците, че всички ги мразят!

21

Анонимен

преди 4 години

с такива политици винаги българина е бил в миманса

20

ПроСоТо

преди 4 години

абе майтапи!..важното е,че подарихме на краварите 1.3 милиарда доларес,нищо че не са в нашия съюз-"ЕС"!...но пък слугите им дърпат конците на нашата "Изстрадала географска територия",така че всичко си е на мястото..

19

Анонимен

преди 4 години

Здравейте, африканци. Пратите Мамун председател в европарламент, тежи колко десет евродепутати.

18

до Митко

преди 4 години

Недей да умуваш, а се справи с елементарната граматика! Кого се пише "със" например! И още - пише се мЮсЮлмани!

17

митко

преди 4 години

6.9 -3=3.9млн.упражняващи ментална дейност българи ,които градят бъдещето предимно на своите деца.Но как?Страна разположена на 111 хил.кв.км.със шепа хорица-християни и мюсулмани,които вечно ,са нямали пари и затова управлявани 10 години от един и същ човек със репликата:"Ти ако беше на мойто място,какво щеше да направиш?".Или всички забравиха че икономиката на планетата е въздушен фарс,илюзия и страх,любов и омраза,накратко безсъзнание,сън,мечта.А тези,които мечтаят не са достатъчни като бройка

16

Йово

преди 4 години

Да се посмеем със заглавието: "България загуби още тежест в Европарламента." Много ми е интересно България кога и каква тежест е имала в ЕК на ЕС! Само припомнян едно изказване на Борисов: "Това искат началниците в Брюксел". Каквото иска ЕС го получава в България. Вижте Унгария има тежест защото Орбан не играе по свирката на ЕС. А както се казва в старата поговорка: "Камъка си тежи на местото". Унгария тежи като камък България като разреден въздух.

15

Петров

преди 4 години

БокУ нали обясняваше как Мария Бойкова Борисова Неделчева Гоцеделчевска фон Габриел ще заемме всички възможни ръководни постове щото той я избрал и била от ГЕРБ?

14

ШибиРиби

преди 4 години

Никой не слага рунтави на ръководни позиции в Европа . Там Слабаков та помоли да му направят комисия за анализ на вонящите буболечки

13

митко

преди 4 години

България.1,4% от населението на ЕС.Смешното продължава.1млн.деца до 15г. по данни на Евростат,половината от които са с ромски етнос,като повечето от децата в бъдещето ще са двуязични т.е.потенциални мигранти.1,5 млн. пенсионери.Мъдростта на пенсионерите е като гласът от миналото,което няма висока вибрация и креативност а само работа,имитация на стадото и тотална консервативност.Близо половин милион младежи от 15-25г,които са с деградирала финансово-правна,сексуална и емоционална менталност.

12

Правилно

преди 4 години

По-малко права за питеците, че ще "оправят" и Европа, след чудната работа на собствената им територия.

11

мак

преди 4 години

Да не Му се покачи кръвното.

10

истина е

преди 4 години

Срамно ,е ,че в ЕС. има робска държава !! Елате да видите как живеят хората по селата и малките градове ,а не само да шпалирате по жълтите павета !!

9

Бай Иван

преди 4 години

На ЕС сме му нужни, за да използва" умните и красивите" за обслужващ персонал в техните си държави и да продават второразрядните си *** тук на петорни цени за нищо друго ;) !!!

8

тцъ

преди 4 години

тука всички се изнежиха и станаха програмистчета. на вагените им трябва някой дето могже да борави здраво с гаечният клюя.германия прави фолксвагени тука правим фолк с ваг*ни.

7

game1

преди 4 години

Пичове, трябва да се помолим за нашите депотати - да имат вдъхновение да работят за България! Нали виждате? Просто друго освен молитвата не ни остава! А може и да не е случайно това ;) Дерзайте!

6

Анонимен

преди 4 години

Сега сериозно с такива хора в политиката какви резулатите точно се очакваха ?

5

Анонимен

преди 4 години

каква тежест?!? само пълнеж като чета именцата - един свестен няма. всички на заплатка пратени за услуги към вожда или към партията. номенклатурчици без никаква идея защо са там и как могат да подобрят живота на българите, добре поне че бюрека е аут, че с неговия английски направо....