44

Анонимен

преди 4 години

Сами сме си виновни за това а на всичкото отгоре си вярваме че западняците пасат трева! Нямаме правителствена както и гражданска дисциплина и отговорност!

43

Анонимен

преди 4 години

Знаят колко струваме, това е!

42

Анонимен

преди 4 години

До Време е за помянаАми то ако става на въпрос и Люксембург са къде по богати, дето са 300000.......Ние влязахме в НАТО и ЕС по две причини = стратегическо място на Балканите и разполагане на тяхни бази а и забравих също да дразнят руската мечка "все пак им бяхме най-верния съюзник"

41

Време е за промяна

преди 4 години

До Анонимен 40: А защо нямаме икономика? Холандия има два пъти по-малка територия от България, а брутен национален продукт на глава от населението 6 пъти по-голям от нашия. Вече трети мандат на Бойко си оставаме най-бедната държава от ЕС и изоставаме дори от предпоследните. Време е гербаджиите да сиходят - когато това стане, нещо може да се промени.

40

Нане

преди 4 години

От нула... Към минус безкрайнност... КочинЯта върви, към тотален фалит...

39

БиБи

преди 4 години

ПК по бюджет, безопасност на храните, земеделие, икономически въпроси, екология са много важни, а тъкмо в тях нямаме представители...Пак ли ще цифровизираме европазара?

38

Анонимен

преди 4 години

Рада дълбоката да връща мандата .

37

Анонимен

преди 4 години

Каква тежест, какви пет лева.Какво се вързвате и вие, просто заглавието търси провокация за повече коментари.Харесвам сайта, ама понякога прекаляват, пример, вчера три статии за отрицателния прираст.По темата, ами няма как да сме тежест, когато сме само консуматори а не производители.Нито имаме голямо население, нито икономика, с нас никой не се съобразява, дори държави извън ЕС.Това е!

36

Кошмари родни

преди 4 години

*** пак Сорос бълнува и собствената некадърност и параноя оправдава.Но кошмара все остава.

35

axa

преди 4 години

опсс глътка въздух

34

axa

преди 4 години

избори, избори ама либерастите, со'росоиди станаха по-силни, което е и целта, вкараха дори най първите вманиачени соро'соиди от сдс-то, което означава че скоро ще има едни закончета дето след тях ще ни подават по глъдка въздух да мърдаме поне, нека ни е щото сме умници, избираме само нагаждачи и мижитурки и плюеме по тези които се опитват да се борят с тази евр'оге'йска ламя,нека е, заслужаваме.

33

mdaa

преди 4 години

източна европа е в ЕС за да сме банановите републики на запада, затова са богати защото все цицат от някъде, чисти *** ама ние се натискаме, така че по наше желание си e.

32

Анонимен

преди 4 години

До 34 - Прав си , Шашко Ал е тежката ни артилерия ,и като добавим фалцета на Джамбазчето , гръмовитото и страховито Слабаче - ще ги размажем-сега да се хабят сили за дребнавите проблеми на здравеопазване , образование , фалшиви храни и новини, достойно заплащане , далавери на парното..излишно хабене на сили ..чакай да дойдат ВАЖНИТЕ неща - с колко отбора да е световното , къде да е домакинството, финалите..ами Западните Балкани - Източни ли да станат, или да потеглят към Африка

31

Анонимен

преди 4 години

Най - смешен Радан .Мисли че някой му пука за мнението му ,жалко и безинтересно .Щял да вдига бунт ,смях .На всичкото отгоре нелегитимен с типичната десебарска логика на измамата.

30

ПроСоТо

преди 4 години

До Петровама това бяха просто ПОРЕДНИТЕ бълнувания на тоя болен.."човек"!За коя от държанките му не оплю със сладострастен ентусиазъм де що имаше монитор?..Да ги изреждам ли? А резултата?..мало-умието е нелечимо!...Е,за да бъдем честни,то може да налегне ВСЕКИГО!Но когато то определя поведението на фигури,калесани да въртят цяла нация и "държава",тогава....тогава нещата приемат друг характер...А ний,ний смо идиотн...

29

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 25 Що плюеш ГЕРБ,като няма нито една партия в България различна от 'БИВШАТА' БКП.В България няма промяна от 1944.Само много ***хора могат да мислят различно.Същите *** .......(да спестя на ***)сме като СССР(демек Русия-за по-младите).Не може да си свестен и да живееш в тази ***(мое скромно мнение).Have a nice day!

28

Анонимен

преди 4 години

Нашите си клатят краката и прибират по 10 хилки евра всеки месец за клатене.

27

Анонимен

преди 4 години

Съвсем сериозно ви питам къде е Лиляна Павлова?Нали Хаджидимовска я самоотказаха в полза на Лиляна.

26

митко

преди 4 години

До до Митко.Мерси,...за граматиката!Кючекчий,може би.Финансово религиозни,грозни,.. и като менталност,.. и като външен вид хорица,които затова са 5% от населението на цялата планета и прогресивно изчезващи заради постоянната война и бедност в тези страни.А тези с парите от нефта ще бъдат понижени до неузнаваемост от новите открития,електромобилите и др.А нашите евро-азиатски комший отдавна си мечтаят да не са се раждали и затова акцентират на аудио ритмите повече отколкото на реалността.

25

Анонимен

преди 4 години

За нищо не ставаме ей,от ден на ден по зле става