79

Анонимен

преди 4 години

Този, който е способен на сексуално насилие, вече не е дете. Да ги съдят по законите за възрастни. Но няма проблем, на практика германците ни натресоха тези либерални закони с цел да накарат малцинствата да си стоят в България. Нека сега си берат последствията. Ако може и нашите последствия, дето ги понесохме заради тях, да понесат с лихвите. Най - добре ще е.

78

Анонимен

преди 4 години

Много коректни го давате...-деца,турскоезично и т.н.,...Защо не си го напишете с истинските имена?

77

Анонимен

преди 4 години

Боже мой ,това Германия ли е ?Напротив ,те са се интегрирали и ви рушат нацията ,държавата и културата .А вие *** такива само да не ви обвинят в нацизъм стоите като *** и ръсите глупости .

76

да видят и те

преди 4 години

Тези индивиди са от Южна Индия и в родината си са от кастата Шудра. Те са на дъното на социалната йерархия в Индия, но исторически са били наричани "недосегаеми" в смисъл че все някой трябва да върши работата и затова не трябва да се малтретират.По времето на социализма, запада виждаше в тях евентуален съюзник за подривни дейности. Те ги учеха как да източват социалните фондове.След това правоохранителни организации се упражняваха с тях без да носят отговорност.

75

...

преди 4 години

Работя и живея в Германия от няколко години. Не съм някой висшист и не работя високо платена работа. Работя в склад, но понаучих езика, стремя се да общувам с немци и не съм видял негативно отношение спрямо мен. Всичките ми съседи са немци и се разбираме чудесно. От турски произход съм. Проблемите ги създават ***, както правят и в БГ. Сигурен съм, че е тези ''турци'' описани в статията са турчеещи се ***.

74

Анонимен

преди 4 години

До даЕто за това говорим!Веднага отговор, това говори ниско самочувствие.

73

да

преди 4 години

това,че ти се мислиш за *** си е твой проблем

72

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНапълно съм съгласен!Тука наще българи, родолюбци говорят говорят как другите били скъсани, нямали пари за нищо.....общо взето стигнах до заключението, че българина не стига че е беден но и е ***.

71

Щерю

преди 4 години

До какво гениално прозрение сами стигнаха германците...

70

хахахаха

преди 4 години

а стига бе? верно ли не искали да се интегрират?

69

Анонимен

преди 4 години

Какво ги обвинявате обикновените германци, от тях нищо не зависи.Братовчедка ми е женена за германец и вярвай ми изобщо не ги искат тези същества.Все пак да поясня за Източна Германия, тъй като братовчедката ми се ожени през 88г.Аз съм на 40 и съм женен за полякиня.

68

kukla

преди 4 години

Типичен средностатистически германец, облъчен от пропагандата на Меркеловата партия. Него бих го светнала, че тия българи са дошли в Германия да лапат пари и помощи. Не могат да хванат от немската култура, поради простата причина че наоколо няма вече изобщо немци. И не работят, защото няма нужда за да преживеят. Даже ако работят ще получават по-малко, защото истината за работата в Германия е така както го описва, нищо общо с хубавата едновремешна Германия

67

дон

преди 4 години

До Анонимен Имаш малка грешка ....за како МИЙ да знам английски..

66

ДЖИ ПИ ГРУП

преди 4 години

Селянино,ти да ти,днес уби ли човек на пешеходна пътека

65

Анонимен

преди 4 години

Интегрирай, стига рева. Покажи колко си напреднал, дойчо.

64

ДЖИ ПИ ГРУП

преди 4 години

До 96Не ми пука аз съм ***

63

Анонимен

преди 4 години

Какво ми се правят на улави немците?Много добре знаят за какви хора става въпрос.И че не са българи.И докато са избивали евреите,защото са ги смятали за заплаха за висшата арийска раса и равностойни на тях,то тези другите са ги пращали в концлагерите,защото са ги смятали за по-нисша раса.

62

Анонимен

преди 4 години

ДжиПи, германците защо не ви харесват, имаш ли идея, прочете ли статията?

61

Бай Иван

преди 4 години

30 години ЕС и разни фондации западни защитаваха въпросните български граждани,съдейки държавата ако случайно някой посмееше да ги въдвори в ред, сега нека те се отправят с тях ;) !!!

60

ДЖИ ПИ ГРУП

преди 4 години

Само да кажа на БГ-тата,селяни колите със които се гъзареят мутрите ви,на запад ги карат баби и дядовци,и спазват знаци и спират на стоп и спират на пешеходните пътеки и дават предимство и се усмихват и поздравява и СТЕ ТОЛКОВА ДАЛЕКО ОТ ОБЩЕСТВО.Селяни ,бандитите ви откраднаха държавата