30

Анонимен

преди 4 години

До 26:Напълно си прав,НО ПРИЧИНАТА ЗА ВСИЧКО ТОВА СМЕ СИ САМО НИЕ,ОВЦЕТЕ-РОБИ!НИКОЙ ДРУГ!!!РАЗБЕРЕТЕ БЕ,ХОРА,ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ - СТИГА СТЕ ТЪРСИЛИ ПРИЧИНИ НЕ ЗНАМ КЪДЕ СИ!!!ТЕ СА САМО В НАС!!ЕДИНСТВЕНО В НАС - ОВЧЕТО СТРАХЛИВО И МАЛОУМНО СТАДО,КОЕТО ВСЕКИ ПОЛУГРАМОТЕН НАГЛЕЦ КОМАНДВА,СТРИЖЕ,ДОИ И ...ТРАНЖИРА!!!Стои стадото,в кошарата,блее жалостиво по форумите,НО НИКОЙ НЕ ИЗЛИЗА ПО УЛИЦИТЕ ДА ПРОТЕСТИРА - ТОВА,КОЕТО ПРАВЯТ ВСИКИ НАШИ СЪСЕДИ!ВСИЧКИ,НО НЕ БУЛГАРСТАДОБОКЛУК!

29

Анонимен

преди 4 години

Съвета на Европа доволен ли е или недоволен от здравните грижи за българските граждани или това в момента не го интересува?

28

Унуфри

преди 4 години

Лидерите на ЕС прекрасно съзнаваха, че милионите мигранти, които приеха на наша територия в основната си част няма да работят. И не е нужно. Съвременните технологии минимизиран нуждата от работна ръка. Кукловодите им от ционистката мафия имат нужда от потребители, които да генерират печалба. Такъв е и конкретния случай. Здравните грижи са скъпа услуга. В чии ръце е фармацевтичния и медицинския бизнес се сещате сами.

27

Анонимен

преди 4 години

Евроатлантическите ценности. Тук пенсионерите живеят с по 100 евро на месец, а от ЕС ни се карат, че харчим само по 500 евро на месец за някакви чужди хора които никой не е канил и никой не иска. Аз викам, че трябва да почнат да ни критизират защо не се грижим за хората в Бангладеш. На всеки Българин да му се предпише по един човек в Бангладеш и да сме длъжни да им пращаме пари по пощата.

26

Сорос нареди

преди 4 години

"...да учат редки езици като пущу и урду, които са родни на повечето мигранти...".Това са вече новите официални езици на всички участници в София-прайд и русофобите ! Тати Сорос ще им купи подаръци и жартиери !

25

ivailo

преди 4 години

Условията където са настанени , и грижите които се полагат за тях, със сигурност са по-добри от кочините откъдето идват.

24

Съветът на Европа

преди 4 години

дали има представа как нашата здравна система се "грижи" за здравето на етническото мнозинство в България, тоест за онези хора, които работят, осигуряват се,плащат данъци и Бог знае защо търпят собствената им държава да отделя по няколко милиарда годишно, за да хрантути здрави млади хора от едно етническо малцинство, което не пропуска случай да покаже, че ненавижда и страната, и етническото мнозинство.Сега пък ни натресоха и "бежанци".Няма ли да ни пратят и марсианци за отглежданеи развъждане?

23

истината боли

преди 4 години

а нещо за мидицинската грижа за белите българи да кажете, а и ЦК, пардон ЕК, да каже за медицинските грижи за Меркел!!

22

стига бе

преди 4 години

А за грижите към българите в България нещо споменаха ли???

21

мак

преди 4 години

За хигиената да се грижат сами, имат ръце и сили, не са на почивка, приети са щото уж бягат от лошотиите, и трябва да бъдат доволни (не говоря за обиди, ако това е вярно). Още колко пари ще се наливат на натрапените гости? Освен това, умеят да трошат, като център в Хасково, нали получават всичко наготово. А тоя съвет поинтересувал ли се е от условията в бг болниците или липса на лечение, от пенсиите?

20

Анонимен

преди 4 години

Красимир Костов интересно мие в сити центъра дали тие легален офиса

19

Анонимен

преди 4 години

Не искам, а и не съм либерален или демократичен или както и да е (сега много модерни думи излязоха). Американците да им помагат. Те им докараха демокрация, аз да им плащам. Айде без тез... Боли *** .... за всичко което не е българин...

18

Анонимен

преди 4 години

А Комитет срещу условията на живот в недоимък на българските пенсионери КОГА?

17

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ЕЛАТЕ В МИАНМАР ДА ВИ ОБГРИЖИМ КАКТО СИ ЗНАЕМЕ НИЕ ХАХАХХА ЩЕ ЗАБРАВИТЕ И ЗА ИСЛЯМА И ЗА ИСЛАМИЗМА ХАХХАХА АКО НЕ ВЯРВАТЕ ПИТАЙТЕ БРАТЯТА СИ РОХИНГИ ХАХАХХАХА АКО МНОГО ШАВАТЕ ПРАЩАМЕ АРМИЯТА С ЛЕКАРСТВАТА И НАЙ-ВЕЧЕ ПЕНИЦИЛИНА ХАХАХА АМАН ОТ СОПОЛИВИ ИСТОРИЙКИ ВЕЧЕ............

16

То

преди 4 години

и ние не сме доволни от здравните грижи за българите в България. Съвета на Европа трябва да ни защити от собствената ни държава, която ни изтребва.

15

Анонимен

преди 4 години

Да им помагат със смс... Както на българите...

14

Анонимен

преди 4 години

На който не му харесва да си хваща багажчето и да се връща от където е дошъл. Ние сме бедна страна и не можем да се грижим и за други бедни....а и не искаме.

13

Гергана

преди 4 години

Пръднята Мирише ли може ли да знам приятно ли мирише?

12

Анонимен

преди 4 години

Ние пък сме недоволни от Европа заради здравните грижи, които ни докара с мигрантите!

11

zeus

преди 4 години

България никога не е имала колонии, съответно нямаме морално задължение да ги приемаме и да се грижим за тях. Да ходят на Запад в страните, които са ги експлоатирали стотици години като колонии!