10

Noname

преди 4 години

Лукас не се вижда в тъмното 😀😅.

9

me

преди 4 години

Много завист, много злоба. :)Аз бих казал следното - отиваш на кастинг, представяш се добре - играеш в сериал - прибираш парите. Имайте предвид, че не е лесно да си актьор, милионките залъгват. :)Ноо тука е обратното - ставаш в 8, палиш цигара, пиеш кафе, почесваш се, чудиш се да ходиш ли на работа днес, мързи те да мръднеш - дай да напишем 2 коментара под статия за богати хора.Кисело. :)

8

уви

преди 4 години

В съвременния сват най-безсмисленото нещо, което може да прави един човек, като това се отнася включително и за тийнейджърите, е да гледа телевизия! Обстоятелствата са такива- докато едни тийнейджъри бездействат и гледат телевизия, други печелят милиони, затова че първите им гледат *** сладникави сериалчета!

7

Анонимен

преди 4 години

Спали са с когото трябва и затова получават толкова. След години ще се оплакват, че са ги експлоатирали. Но това е цената другарки и другари. Като ядете баницата не ревете. После мрънкате ME TOO. Така е в този живот. Многото и лесни пари или са по наследство или си продавате тялото. Ако се задържат в схемата след години те ще решават кое дете или кой прохождащ актьор да *** големите кинти срещу плътски удоволствия.

6

Част 3

преди 4 години

Защото нямаме изгода от такава система. Неравенството ни гради и ни проваля, то е движещата сила. Ако го няма сме загинали.

5

Част 2

преди 4 години

Какво става после. Много хора се нервират защото разбират, че и те могат да са на тяхно място, но не успяват и започват да негодуват. Първото, което обвиняваме е системата, социализъм или капитализъм, консерватизъм или либерализъм и т.н. Сменяме системата и за някакво време всичко е добре, но после пак се появяват хора, които привличат повече и повече и тогава пак някои негодуват и тогава пак сменяме системата и така до края на света. А защо не можем да уредим една система, която да работи ли?

4

Част 1

преди 4 години

Който не е разбрал на Земята логиката е такава, ще има някои които за ден ще печелят толкова, колкото други за цял живот. Защо е така, ли. Капитала и властта притежават гравитация, която привлича повече и повече. В случая децата по една или друга причина са попаднали при капитала и са станали привличащи все повече и повече. По социализма въпреки глупостите едни хора по същия начин привличаха повече и повече и събираха власт, изразяваща се в коли, жени и пари, но за пари тогава не се говореше.

3

ПРАХ

преди 4 години

На БГ Политиците Децата взимат в пъти повече от тези американчета , и то без да участват във Филм .

2

Синоптика

преди 4 години

Живи и здрави да са, това е хамерика, ще ги взимат сега и на 15 ще искат да си прережат вените...

1

Анонимен

преди 4 години

Споко, ще предрусат набързо и ще заминат милионите.