32

--

преди 4 години

Това не е Паркинсон и не е нищо сериозно - проблем с температурната регулация води до толкова кратки неконтролируеми тремори на цялото тяло. Оставете я, и без това слиза от власт...

31

Анонимен

преди 4 години

Така свършват всички като нея. Ще дойде друг, но за 1 000 000 и нещо ислямци ще трябват години за да ги изчистят. Не виждам добро бъдеще за германистан...

30

Анонимен

преди 4 години

А защо не я попитаха,защо им докара навлеците окупатори,наречени "бежанци" и "мигранти"?Седяха на полозите си и кракоплякаха одобрително - нали мутЕрата им го прави ,козируват и не мислят!Хептен,като нашите "медии",дето си чупят краката да превъзнасят Тиквун Първи Великий!

29

Анонимен

преди 4 години

Кой нормален човек се интересуваот настоящето и бъдещето на меркел?Няма такива. Що за хора са журналистите?Отговаряйте си сами.

28

Свети Петър

преди 4 години

Време и е да ми идва на гости!Вилкомен майне либе гестен!

27

Анонимен

преди 4 години

Жената все пак остана на крака и на място! Има воля в нея.

26

До лекар

преди 4 години

Демек, докторе, луда крава. Нали такова е масово известното наименование.

25

Анонимен

преди 4 години

да се разтрепериш та да пукнеш, продажна мумия.Зиген хайлен, майнен камфен, айнен цвайненАдолфо Итлеро беше прав! Добър човек, не бе сторил нищо нередно!

24

Циник до глъмака

преди 4 години

Китчице мека... Не се напъвай толкова... Че токувиж си се оцапало

23

Анонимен

преди 4 години

Руснаците и Хитлер така го бяха разтреперили

22

Ira

преди 4 години

Преди години се подиграваха на Брежнев...

21

Циник до глъмака

преди 4 години

Хубаво е... Че си учиш името... Такива ***... Сте навсякъде

20

до Циник

преди 4 години

тотшлагаргумент... Умееш ги тея работи, изтънчен както винаги.Айде бегай обратно във фокус.де да попиваш какво пишат немците и да ни пускаш дайджести. Тръпнем в очакване.

19

Циник до глъмак 17

преди 4 години

Няма да го намериш в списъка на баровете за хомосексуални неолиберали... Нали там се осведомяваш

18

ivailo

преди 4 години

Е , не е лесно да си признае: Обладана съм от демони , защото служа на злото..."

17

Анонимен

преди 4 години

Сталинизъм.

16

до Циник

преди 4 години

"След Мурксул - ще останат афроарабскоромски руини.""Последствията от беззаконията и ще имат необратими последствия..."Това от разширеното издание на Нострадамус е? Не съм го чел...

15

до 11 от лекар

преди 4 години

сериала се казва Boss, не знам какво заглавие са избрали на български и се разказва за кмета на Чикаго болен от Деменция с Телца на Леви. Това е заболяване между Алцхаймер и Паркинсон - в смисъл наблюдава се прогресираща тежка деменция като при Алцхаймер, но има формиране на Телца на Леви в мозъка като при Паркинсон. Може и това да е, но според мен е Якоб-Кройцфелд, който е заразен и най-вероятно е умишлино инфектирана.

14

дедо Ташунко

преди 4 години

Бабата е надула шкембето, има високо кръвно и начало на Паркинсон. Желанието да бъде на власт при нея е по-силно от разума да си отдъхне от 3 десетилетия активна политическа дейност и едно десетилетие като активистка на "свободната немска младеж", техния комсомол. Всички кадри на Ерик Хонекер са дялан камък и работят на високи обороти, докато започнат да се изпускат на публично място. Меркел е последното отмъщение на Ерик Хонекер. Wir schaffen das!

13

Циник

преди 4 години

Силно се надявам - ако има господ - да я накаже за това което причини на Европа."Отмъщението на Хонекер" причини повече злини на Европа от фюрера. Германия след Фюрера за 30 години се събуди по-силна от всякога... След Мурксул - ще останат афроарабскоромски руини. Последствията от беззаконията и ще имат необратими последствия... Пълчищата диваци дойдоха да останат и да се множат!