16

Каруцар от градския

преди 4 години

Септември месец отново обличаме жилетките😫

15

Шофьор до 9-я аноним

преди 4 години

Шофьора извършва превоз. Нямаш работа да си приказваш с него, още по-вече че има цял член в ЗДП който забранява да се пречи на шофьора дори с разговори. А ако ти се иска да си повишиш своята култура *** на театър, имаме прекрасни актьори.

14

Шофьор до14

преди 4 години

Мързелив си ти. Първо се научи да смяташ, виж нехайството на изпълнителната власт и тогава пиши че съм мързелив. Съмнявам се че ще разбереш какво имам в предвид, но ти нали си добре, трай си.

13

До номер 7

преди 4 години

Аз не казвам, че работата на шофьора е лека. Казвам, че е професия която повечето хора ако се напънат могат да вършат. Просто повечето хора ги мързи. Искат да си чоплят носа и да получават заплата. А не да се бъхтят да изкарат книжка категория Д и след това да киснат по задръстванията. Всеки иска на готово и никой не иска да положи някакви усилия. И после няма работа, бедни сме.

12

Анонимен

преди 4 години

а какво стана с на лекарите? или да се ги пращаме да карат автобуси, хем ще помагат на хората, хем ще оказват първа помощ при инцидент?

11

Таксист

преди 4 години

Абе какво им седят на тъпите рейсове да идват тука пред такситата валят все повече пък и сам си си шеф Който ме харесва да се ходи пеша

10

Анонимен

преди 4 години

До ТедиНикой не отрича, че работата им е отговорна. И много хора са съгласни, че заслужават добри заплати. Но хайде да не разсъждаваме така фриволно за приноса към обществото и кадърността на различните професии.Има един стар лаф: Калпав шофьор през кариерата си може да затрие няколко десетки човека; калпав хирург - няколко стотин; калпавият учител - цяло поколение.

9

Теди

преди 4 години

За невежите и прости хора на които не им стига акъла да помислят да поясним защо трябва да са високи заплатите на шофьорите в градския траспорт, ами защото само на един курс преминат в абсурдния трафик на движението инеспазването на правила за шофиране от страна на другите шофьори те отговарят за десетки човешки животи, само за един курс а си направете елементарна математика за колко животи отговарят за един ден защо шофьора да не взима висока заплата от измисления вишист купил си дипломата

8

Анонимен

преди 4 години

Не заслужават! Който не се вози в градския трянспорт да не коментира! Шофьорите станаха нещо като полицаите, само искат, а отсреща какво се предлага -простотия и липса на елементарна култура.

7

House M.D.

преди 4 години

Колега #7, какъв наем? Тия шофьори нямат ли си собствени жилища? Какво 4-членно семейство? Брачният им партньор не получава ли някакъв доход?

6

Анонимен

преди 4 години

до 6 За Шофьор, както за Програмист или Лекар се изисква квалификация.Не всеки може да се престроява с рейс в задръстването. Изисква се професионална Книжка и Умение.Приветствам увеличението, но 1800лв преди данъците хич не са много. Опитайте да плащате наем и да издържате 4 членно семейсто в София, България със тези пари.Проблемът е че няма достатъчно шофьори. Ти ще се хукнеш ли да се местиш към София за стартови брутни 1150 лв?В Германия също има липса на шофьори.Само казвам.

5

Анонимен

преди 4 години

Средна заплата в градския транспорт 1800 лева... За работа която не изисква висше образование. Къде са троловете да дойдат да обяснят каква мизерия е в България и как хората нямат шанс да преживеят. Който го мързи да диша, няма шанс, да.

4

Анонимен

преди 4 години

До доволен селянинЗащо лъжеш? Пенсията в Румъния (след 10%-но увеличение) стана 1,100 RON (236 EUR )

3

Анонимен

преди 4 години

Браво! А на университетските преподаватели и учените в БАН кога?

2

доволен селянин

преди 4 години

В Румъния мин пенсия става 960 наши левчета гласуванокакво става другари от ГЕРБ що така изоставаме

1

Анонимен

преди 4 години

Чистата заплатана шофьор e не повече от 800 1000 лв на месец ако има извънреден труд може да се вдигне с 50 100 лв най-много .За три години щяла да стане 1100 1300 а трябва да е поне като на програмист 4000 и нагоре тираджия под 5000 лв не получава кой ще стане шофьор никой