93

Бумеранг

преди 4 години

До Анонимен=98 Става въпрос за самолети които са още на чертожхата дъска!

92

Анонимен

преди 4 години

Яко ни опънаха браво умници сме големи

91

корект

преди 4 години

Драги форумни писатели,Не става въпрос за 2 милиона, а за 2 милиарда, което разбираемо казано значи 2 хиляди милиона. Хиляда пъти повече!

90

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 95Ми те турците ги произвеждат или произвеждаха до скоро тия Ф-16.Не баш тия.Там е тънката разлика, която и стотици години а ви се обяснява вие ще твърдите каквото са спуснали от Мацква.

89

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 96и смешните крякания на форумните бойци как сме щели биле да победим всички врагове.Това къде го прочете бе ***?

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 912 милиона за скрап. Ердоган ще ги опраска и 8 те само с 1 ракета С 400.Ще ги опраска на някое филмче на Мосфилм, иначе С400 няма и а разберат от къде им е дошло.

87

Анонимен

преди 4 години

До Развеселенте са готови да купят не 16,а 116 самолетаЕ тогава ми е интересно какво ще пишете, че сега нали нямало смисъл да купуваме, защото гърците имали 100 пък ние с тези 8 ...

86

Анонимен

преди 4 години

2 милиона за скрап. Ердоган ще ги опраска и 8 те само с 1 ракета С 400.

85

Анонимен

преди 4 години

А какви са облагите за въпросните преговарящи? То е ясно, че хамериканците не са преговаряли с нас а директно са ни заявили ще купите толкова за толкова... Въъпросът е кой дупедавец подписа и вкарва отново и правнуците ни в дългове.

84

Коце кмета

преди 4 години

Що да не купим? Американците видяха че тяхната послушна Тиква носи на лашкане, и сега ще го излашкат пак, а масрафа ще платим ние! Братя роми,свалете си Тиквата, че инак вашите помощи от нашите данъци ще идат в Америка!

83

Анонимен

преди 4 години

За първата бройка самальоти Ф 16 теглига заем от , сега пак нема да стане без нов заем, освен това и излапаха и излъшъка в бюджета ако го имаше въобще, но народа нека да блее и още повече да беднее.

82

Анонимен

преди 4 години

А бе хора, с кого с каним да воюваме ?!НАТО е миролюбива организация,нали !?

81

РАДАРА БИЛ НОВ

преди 4 години

Ами че в съвременния въздушен бой се използват предимно оптични и инфрачервени датчици, защото включването на радара и като въшка на чело. Веднага следва пуск на ракета с насочване по лъча. А точно тук Су35 е в стихията си. Да не говорим, че след 5 г когато получим тези самолети ще бъдат внедрени радиофотонни радари, които сега са опитни образци. Ф16 нито е невидим като Ф35, нито е с 2 двигателя като Ф18, който флота иска и всички мощни самолети 4 поколение... Един среден самолет универсал

80

Анонимен

преди 4 години

До КАКЪВ БОЕКОМПЛЕКТСамо голи самолети и няколко боеприпаса купуват.Абсолютна ЛЪЖА!Каквото напишете вие червените ***, истината е точно обратната.

79

Анонимен

преди 4 години

До 1975Да има напредък по-света, но ТУК в БЪЛГАРИЯ потъваме надолуДокато точите сополи по Русия ще потъваме все повече и повече.

78

КАКЪВ БОЕКОМПЛЕКТ

преди 4 години

Младеж, ти наясно ли си, че трябват бомби и ракети за обучение СЪЩО. Всяка година над морето се правиха учебни пускове с ракети за да не паднат на главите на някой тракторист, а бомби редовно се пускаха по полигоните. Като купят 10 ракети за какво по напред. За музея, за обучение ли. Само голи самолети и няколко боеприпаса купуват. За да се свали цената. Радев е много точен каза им го. Има ценоразпис. Отстъпка 60 млн на 1260 - 4.7% голям праз

77

Анонимен

преди 4 години

До НОВОПРОИЗВЕДЕНИ СА Обаче плащаме като аборигени за мъниста...СУ35 3 пъти по-евтин и 10 пъти по-добър.Руските таралясници на хартия винаги са по-добри и когато срещнат Ф-овете падат от високо.Рашките нямат дори кола, която да е що-годе на нивото поне на китайските коли ама видиш ли самолетите им били 10 пъти по-добри от американските.Защо падат като круши остава загадка.

76

?

преди 4 години

Ами кой ще пазят. Децата са в чужбина. Младите остаряха. Топим се с и все повече и по бързо ще намаляваме. След 5 години като ги доставят ще сме с 500 000 по малко хора. А след 10 още милион надолу а пенсионерите ще са с милион повече. Явно отбраната на Бедни Старти Пенсии ще е голям проблем. Проблема с насърчаване на раждаемост ами няма пари за това.

75

Анонимен

преди 4 години

До ? 75Да го д**** болните, учителите, медиците, шофьорите, младите семейства, инвалидите и всички по редицата.Ще купим още 8!Ако Фолксваген дойде у нас ще има нови 20 000 работни места и ще плащат по 700 000 000лв данъци годишно.Тези самолети само с това ще ги платим за 3 години.А между другото другари догодина очаквайте още 10% повишение на доходите.

74

Анонимен

преди 4 години

До НОВОПРОИЗВЕДЕНИ САПардон ще бъдат. Но модела е 1970г. Удачен модел, но това е всичко. СТАР ЕМи не, не е стар.Дори фюзелажа не е същия.Явно бавно стопляш.Ще ти го напиша пак.Боекомплекта е най-новия, двигателя също и радара е от Ф35.Даже оборудването в кабината е най-новото.