13

Щерю

преди 4 години

Пиян като ел. тротинетка...

12

Анонимен

преди 4 години

Засега мо'е ми направят една бибитка на тротинетката...

11

Анонимен

преди 4 години

Не може в тъмното без жилетка .

10

до 8

преди 4 години

зареждай в офиса, да си баш на далавера :D

9

ЗДвП

преди 4 години

В закона ясно е написано10. "Пътно превозно средство" е съоръжение, придвижвано по пътя на колела и използвано за превозване на хора и/или товари. Към пътните превозни средства се приравняват трамваите, тракторите и самоходните машини, когато се придвижват по пътищата.11. "Моторно превозно средство" е пътно превозно средство, снабдено с двигател за придвижване, с изключение на релсовите превозни средства.*Тротинетката е ППС и МПС. Когато променят дефиницията за мотопед, ще стане и мотопед.

8

Анонимен

преди 4 години

Моята тротинетка струва 1200лв, но най-масовата такава е към 800лв. Зарежда се за 3 часа и минава около 20км. До работа и обратно ми е около 10км общо. Зареждането като ток е нищожни стотинки - към 60 вата харчи при зареждане.Чисто финансово съм сметнал, че се избива за около 2 години ходене с кола по същия маршрут...т.е не е особена далавера...но пък съм еко-био супермен ;)

7

Анонимен

преди 4 години

Проблемът в България е, че КАТ не работи и няма кой да наложи спазването на закона за движение по пътищата. В София е пълно с диваци велосипедисти каращи по тротоарите, а сега и диваците с електрическите тротинетки прехвърчат между хората. Оказа се, че най-нагли в нарушаването на закона са велосипедистите, а сега и тротинеткаджиите. Даже мотористите не са чак толкова нагли.

6

Анонимен

преди 4 години

да разберем като какви участници в движението се определят от закона за движение по пътищата. Защото в момента не е ясно пешеходци ли са, колоездачи, мотори или коли.

5

Анонимен

преди 4 години

Тротинетките с предно предаване ли са?

4

88762

преди 4 години

такава тротинетка струва 1000 и кусур лева...

3

Жо

преди 4 години

ЗАКОНЪТ за движение по пътищата трябва да се прилага, както за ползващите МПС, така също и за каруцари, велосипедисти, пешеходци и за всички други, които се придвижват по някакъв начин по пътища, улици и тротоари.Не може велосипедисти да карат с 30 км/ч по тротоари и пешеходни пътеки, когато нямало велоалеи.

2

лольо

преди 4 години

Аз си сглобих Ел колело с кит за електрификация от Алито. Купих сравнително скъпи и читави компоненти. Нонстоп го карам, вече съм му навъртял 3000 километра. Имам висок клас нова, не съм я палил от 3 седмици, седи на сенка под една каисия в двора. Не мисля и да я паля. Който не се е качил на електричка той не се в влюбил. Там е бъдещето

1

Анонимен

преди 4 години

Имам такава тротинетка и ходя с нея на работа. Баси кефа!У нас още не са навлезли масово, което е добре, защото не се бутаме по велоалеите. Проблем е уцасното състояние на част от улиците и повечето тротоари.