10

Анонимен

преди 4 години

До МунчоНе, просто си е мислил, че Ауди е някаква спортна кола, която може да взима завоите с голяма скорост.Истината е, че тази марка има ужасно поведение в завой.Двигателите им са монтирани пред предната ос и недозавиват ужасно.Особено тези, които са само на предно предаване са пълна трагедия.Конкретно показания на снимката модел е цялостен провал от конструктивна гледна точка.Окачване, спирачки, кормилна рейка са пълен ***.На всичко отгоре вече са на по 20 години.

9

Анонимен

преди 4 години

По принцип за всички подобни катастрофи основната вина е на КАТ, защото не налага спазването на закона за движение по пътищата. Очевидно Аудито се е движело с превишена скорост, защото няма контрол от страна на КАТ, и не е успяло да вземе завоя. Ако КАТ работеше, тази катастрофа нямаше да стане.

8

Мунчо

преди 4 години

Сега не разбрахме ,дрогиран или неграмотен без книжка е шофьорът на Аудито,с каквито е пълно по пътищата,защото не е различил линейка от светофар и двупосочен от еднопосочен път. А смешните наказания които се прилагат само ще увеличат произшествието,като няма приложимост на един ,но закон на място. Ако има ефективни присъди ще им дойде акъла

7

Веско

преди 4 години

До Анонимен 6Точно тази информация е жизнено важна за матряла!

6

кьормусун снимката ?

преди 4 години

Какво да се изяснява , като е очевидно ,че аудито е влязло в насрещното на завоя и е блъснало линейката.

5

Анонимен

преди 4 години

До Мегз в затвора Toвa e A6

4

Мегз в затвора

преди 4 години

Ей, не се научиха тея линейки, че А5-иците са винги с предимство

3

Анонимен

преди 4 години

Така се получава, когато линейките се използват за превоз на пътници, в случая, хора, които периодично и често се нуждаят от хемодиализа. Колани има ли в линейката? Или тя вози хора срещу заплащане по други правила. Явно държавните хрантутници се размърдват едва когато има загинали.

2

Анонимен

преди 4 години

Специалисти!

1

Причината?

преди 4 години

*** с ауди изпреварва в завой без видимост.