17

Анонимен

преди 4 години

БОЙКО ЩЕ ВЪВЕДЕ ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ,ЗАЩОТО Е НАЙ-ЕВТИНОИ НАЙ-БЕЗГРЕШНО.ОТ ВКЪЩИ ХОП БУТОНА И ГЛАСУВАЛ

16

видинчанин

преди 4 години

Така както за 40 години никой нищо не е направил за града ни изборите наесен може да ни ги спестите.Вържете едно магаре пред кметството и ефектът ще е същият !

15

Анонимен

преди 4 години

Машината не яде кебапчета и не пие бира, но гласоподавателя яде и пие. Дали ще натиска копчета на машина или ще задраскват квадратчета с химикал, все ще е за тоя който черпи. Единственият депутат с течащо сега дело за купуване на гласове е от Червената партия! Как имат очи изобщо да говорят за вероятни изборни от другите!? Както Чърчил е казал- "Комунистите винаги обвиняват другите за престъпленията, които те извършват!" Пък ги вършат с мерак и размах, защото гладен крадец държавна хазна сънува!

14

www

преди 4 години

За първи път подкрепям искане на БСП. Айде, така автоматично влиза и образователния ценз! Давай Бойко, това е твоят момент да промениш България към добро!

13

ИВАН

преди 4 години

да свалим най сетне СИК

12

Анонимен

преди 4 години

Мина времето, когато БСП решаваше кое,какво и как. Историята и миналото неудържимо ги зоват....

11

Шопо

преди 4 години

Машината не яде кебапчета и не пие бира ? Не иска и по 50 лева...

10

Чоко

преди 4 години

Машинно гласуване като във Венецуела. Това ни предлага БСП. Няма дори една страна в ЕС , която да гласува машинно. Дори ФУРАЖКАТА е избран с хартиени бюлетини въпреки, че и досега не обелва и дума за безработните си спонсори.

9

Гражданин

преди 4 години

Ѝясно е като бял ден, че управляващата клика за пореден път си наглася условията за нова манипулация за изборите. Страхът от машинното гласуване е голям и преминават през какви ли не евтини номера за да го стопират. Като не дават пълноценно възможност да гласуват всички българи на вън, като си играят от години с мъртвите души в избирателните списъци и на края като продължават да се гаврят с нас,карайки ни да чакаме на опашки. Трябва промяна и валя да се променим и накажем наглостта.

8

ДА ама НЕ

преди 4 години

Как ще снимат ц-то екрана и после по 50 лв и тава кебапапчета от шефа....

7

А Ц–ТО на ГЕРБ

преди 4 години

как ще гласува. Вие мислите ли за бъдещето на ТИКВУН?....

6

Влади

преди 4 години

Е, хубаво да бъде машинно. Ами как ще гласуват дъртаците, дето са основен електорат за червените?Това не е ли политическо самоубийство?Или БСП са просто контра за всичко, ако ГЕРБ предложат тотално машинно, комунистите ще са за хартиено,нали?Зелените чорапи , и той зее за машинно, загрижил се уж за гласуващите в чужбина, хайде де!

5

Мнение

преди 4 години

Изборите не променят нищо, а стачките и протестите на улиците. Другото е неефективно.

4

анонимен

преди 4 години

БСП много искат! Като спечелят някои избори и станат първи, нека да искат!

3

Анонимен

преди 4 години

И защо го няма в другите държави, като е толкова демократично?

2

Байфидан

преди 4 години

Червените глу.паци (отнася се и за 1) не разбраха ли, че ще продължават да губят и проблемът не е в машините, а в мухлясалата им недолюбвана от хората партия. А и машинното гласуване е архаизъм и повечето избиратели не го желаят.

1

да бе

преди 4 години

Щото до сега олигарсите не бяха в политиката!