262

Анонимен

преди 4 години

Е щом българите сами са решили, че не искат да същестуват като нация спасение няма, иначе ще търпят ли да ги управляват пре..стъпници, ще емигрират ли без да се опитат да променят нещо, просто не ги интересува че след тях няма да има нищо....

261

..... ин

преди 4 години

Чакайте сватове ;)

260

Нищо страшно

преди 4 години

Сега е така , утре ще е друго.Но България е вечна.

259

Нормално е

преди 4 години

Незнам какво ви учудва.Благодарение на БОКО Тивата населението намалява със сериозни темпове и като прибавим и "ЕВАКУАЦИЯТА" от "ТЕРИТОРИЯТА" нещата се получават.Добре,че не съм в България и не плащам данъци да издържам разни търтей и некадърници!!!

258

Анонимен

преди 4 години

изобщо не е намаляла, ами се е преструктурирала. мнозина бягат от мизерията в чужбина, завинаги но пак са си българи.

257

Bg izmet

преди 4 години

ВСИЧКИ БГ УПРАВНИЦИ И ВСЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ВЛАСТИ В БЬЛГАРИЯ РАБОТЯТ ЗА ТОВА ДА ПРОКУДЯТ МЛАДИТЕ ХОРА.

256

Анонимен

преди 4 години

Боце казва, че всичко е наред и икономиката е в подем, тъй че сме спокойни!

255

От извора

преди 4 години

Статистика: 2007-*** година беше последната, в която раждаемостта на българи и ц*игани беше изравнена. Може ли да предположите оттогава досега в чия полза са цифрите?

254

Анонимен

преди 4 години

И какво излиза ? - знаем какво искаме но не знаем как да го поискаме.И е виновен този който не ни го дава !

253

До 265

преди 4 години

Преди време ми казаха един от основните принципи на манипулациите и промиването на мозъци - накарайте човека да се чувства виновен и може да правите каквото си искате с него. Да, не съм виновен, не сме виновни и повечето българи.

252

Анонимен

преди 4 години

Проблемът с демографската катастрофа в България е ясен от 1990 година, когато тя започна, но демократите завзели властта в България са заети с кражбите и не мислят за бъдещето на България. Огромен брой бягащи и срив в раждаемстта при българите като следствие на мизерните доходи след 1989 година. Преди 1989 година доходите ни не бяха мизерни и тази разлика в доходите предизвика катастрофата. Сега трябва средната заплата да е 5000 лева,за да имаме горе-долу стандарта на живовт от перди 1989 година

251

Анонимен

преди 4 години

Политиците не ги било грижа за България , демокрацията била виновна , ЕС ни бил виновенА истината е че всички ние сме главните виновници за положението ! - равнодушието което ни е обзело.Трябва първо да се сърдим на себе си и като дойде момента да не можем да се погледнем вогледалото нещата ще се променят.

250

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 260"Няма данни за завинаги напусналите България."Има разбира се но на дали ще имат сурат да ги публикуват. Има много българи които се отказаха от българското си гражданство и определено не съжаляват за това. Не съдете по дежурните лелки и тетки които виждате по БГ посолствата за всеки празник. Те са иглички в купата сено! Над 250 000 българчета се раждат извън България и така ще си остане! А българите в България - ОБРЕЧЕНИ СТЕ ако нещо светкавично не се промени!!!

249

Анонимен

преди 4 години

До 255Всеки съди по себе си но отстрани се вижда най-ясно! Това което е очевадно за България и българите в нея не може да се прикрие колкото и отчайващи опити да се полагат от местните обитатели! Личи им тесногръдието, първичността, селияндурския манталитет и най-вече плиткоумието! Където и да погледнем се натъкваме на "родолюбиви" обстоятелства - здравеопазване, образование, съдебна и социална система. Ето, самообрисувах се ама дали това съм аз или ..............

248

Анонимен

преди 4 години

Общо взето каквото стана със селата в Бг за последните 30-40 години,това ще стане и с държавата

247

Хахаха

преди 4 години

Да ама според НСИ сме се" стопили "с 2 милиона окончателно!!!! Въпреки че тези хора са БГ граждани,с БГ регистрации.

246

Анонимен

преди 4 години

Няма данни за завинаги напусналите България.

245

До 254

преди 4 години

Именно !!! По каква логика ги водят тези хора за ОКОНЧАТЕЛНО напуснали???? И по каква логика се ТОПИМ ???? Тези хора не са умрели, те нереално са Български граждани ,и при това с БГ регистрации.Мислиш ли че в в друга страна ще водят такива граждани за Окончателно стопени????Или с това се гърми умишлено ?

244

Анонимен

преди 4 години

Хората родени 1970-1989 години в България (20 години) в момента са колкото хората родени след 1989 година (30 години) - малко над 2 милиона. Това разбира се е благодарение на голямата раждаемост сред небългарите. Ако сравним само българите, то сега българите родени през тези 30 години са 5-6 пъти по-малко от българите родени 1970-1989 години.

243

Анонимен

преди 4 години

притрябвали са му на някой българи