17

Анонимен

преди 3 години

До ТHE Патриот И какво от това, че голям процент от мъжете и жените в Япония са девствени? Много важно! Това не се свързва само със "секс". Сексът е табу! Да създадеш семейство и да гледаш деца е голям ангажимент и изисква много труд и грижи. Като японците остават девствени да късно, или за цял живот, това не означава, че са много "примерни" и "цивилизовани". Всеки *** може да не се ожени. Има много бавноразвиващи и пропаднали, които остават девствени. Те да не би да са за пример?

16

Анонимен

преди 4 години

Ами да идват японките в България и да се сродяваме,и без това имат слабост към Българският народен бит,да не говорим за киселото мляко,което в Япония се цени изключително високо.А и нее по всеки джоб.

15

Анонимен

преди 4 години

Защото трябва да работят прекалено много и непрекъснато да се доказват професионално.

14

Jas

преди 4 години

Прочетох изключителни кретенизми в някои от коментарите. Мебели като мухи японците и подобни глупости. Японците са народ у който е доказано, че доживяват с най-висока средна възраст в в света. Имат едни от най-качествените храни, м/у другото над 80% с морски произход. Високият процент застаряващо население показва и супер здравеопазване, висок стандарт и силна економика. То в БГ от 25-30г. пенсионерите, за радост на държавата *** като мухи...

13

Анонимен

преди 4 години

Това е нормално за разватите общества, както беше и в Европа.В заешките ферми е друго яче

12

Анонимен

преди 4 години

Япония беше една от държавите, където се приложи експерименталният Кейнсиански икономически модел от Чикагската школа (който такова и нашата мама) + силно американско политическо и военно присъствие = наблюдаваме закономерния завършек.

11

Бау

преди 4 години

пуснете им ДНК рекламата на Иван и Андрей. Веднага ще се убедят, че трябва да раждат.

10

Анонимен

преди 4 години

Феминизираните японки, които са и кариеристки, плюс съчетано с колосален външен дълг и оттам пъплеща икономика. Резултатът е заглавието на статията.

9

ТHE Патриот

преди 4 години

50% от мъжете японци са девствени ,а при жените е 30%.Технологичният напредък си взима своята жътва ,тотално изтрщяване и алиенация на хората!Понякога се чудя какво всъщност ни донесоха тези технологии и компютри повече вреда или добро ??Превърнаха ни във пълни андроиди!

8

Анонимен

преди 4 години

Така е, в Япония намалява населението от десетилетия.Причината, концентрация на населението в големите градове, многото работни часове...като роботи са.Но тях да не ги мислим.При население 125 милиона и територия колкото Германия, са си направо пренаселени.В Токио само живеят 38 милиона....

7

Анонимен

преди 4 години

Тази статия я изкарахте за да неглижирате предна за 50те хиляди напуснали България миналата година ли?!Ето на това му се казва ПРОПАГАНДА.Но какво да очаквамде от комунистите които са заграбили медии, бизнеси и всичко останало.РЕВОЛЮЦИЯ и бесилки !!Само това ще оправи нещата.СКОРО!!

6

Анонимен

преди 4 години

Tиквата е виновен за топящата се Япония!Да праща червената свинемайка, че тук тя сама оправи прираста!

5

Франкоффон.

преди 4 години

Ха Ха Ха Ха...

4

Анонимен

преди 4 години

Какво да реши. Абе само печата пари (йени) от 10-15 години и си бърка в носа. Той разбира от икономика колкото аз от икебана..

3

Анонимен

преди 4 години

Емигрирали са в Тиквения Рай.Искат са стават Бойковисти.

2

пецата

преди 4 години

Страната на изгряващата смърт , мрът като мухи от радиация, преработване, стрес, болести, всичко което сме чували за япония е една пропаганда , живота там е много труден и гаден истински ад, не гледайте лъскавата обвивка и технологичния напредък постигнат с цената на много дадени животи.

1

Az

преди 4 години

Земетърс, цунамита, фукушима, как нема да се топи. Бг се топи с 50к тея с 500к, ама са нямали бай тошо, затова са толкова назад с киселото мляко и мотокарите :)))