24

Анонимен

преди 4 години

До Гледна точкаВече попадам на няколко твои коментара. Научи значението на думите, които пишеш, защото са все едно от друга тема. Празнословие!!!

23

Пародия

преди 4 години

Кокала, кокала. Шмеркел ще умре но ще умре с кокала между зъбите. Трябва да вкара още мигранти.

22

Гледна точка

преди 4 години

Много ми се иска това да не истина! Не бих пожелал смъртта на никой, но на Земята има най - различни башка лyди. Вие каcтpирани ли сте откъм съвест или главата е вече в торбата? До Коце кмета

21

Анонимен

преди 4 години

Меркел не съществува. Загледайте се в кожата около очите и. Меркел е просто торба кожа, която е обитавана от извънземно, което иска синовете ви да станат гейове, а дъщерите ви - лезбийки!

20

Анонимен

преди 4 години

Да се изследва за бяс, заедно с всичките и пудели! Намордници за всички!

19

Анонимен

преди 4 години

"я трови. Или КГБ? За кого е неудобна Меркел."Най-неудобна е за тези посредата!

18

Гледна точка

преди 4 години

При някои пациенти се налага само моментна редукция на тремора, особено в случаите когато предстои някаква социална активност. При тези пациенти временен ефект би имал приемът на една чаша коктейл или БИРА, непосредствено преди събитието или приемът на пропранолол (от 10 до 40 мг) половин час преди него. ПОСТОЯННАТА КОНСУМАЦИЯ на АЛКОХОЛ през деня за потискане на тремора. Есенциален тремор на ръцете - трябва ли да се притесняваме - НЕ!?Не се притеснявайте за Меркел от у Германия има много бир!

17

Анонимен

преди 4 години

"Възрастната" чума трябва и ще си го получи както си му е редът! И не само тя!

16

ЦРУ

преди 4 години

я трови. Или КГБ? За кого е неудобна Меркел.

15

Анонимен

преди 4 години

Призлява й само като си помисли, че тези церемонийки са последните й в живота. Не й се пуска кокала, дъртата чанта

14

Коце кмета

преди 4 години

Е ние това се тревожим, че тая гаднина пръшива е още жива. Надявам се скоро да не е така. Ама първо да се помъчи и погърчи, пък тогаз да фърли топа за общоевропейска радост.

13

Вили

преди 4 години

Тя доведе ***, но европейците сами сдадоха багажа, сами станаха *** и сами се прецакват, като дремят. Както и ние дремем и ни разкапаха държавата. Една птичка пролет не прави, щом дремем ще такова супата.

12

Есенциален тремор

преди 4 години

Есенциалният тремор представлява най-често срещаното двигателно разстройство. Характеризира се с бавно прогресиращ във времето тремор на ръцете при поддържането им в определена позиция, например при изпънати напред ръце, и/или при тяхното насочено движение. Обикновено засегнати са и двата горни крайника. Към днешна дата не е открита конкретна причина, която стои в основата на възникване на тремора.

11

пешо трипера

преди 4 години

нищо му нема на тоа бур сук

10

Анонимен

преди 4 години

'Долфо 'Итлеро беше добър човек, не бе сторил нищо нередно.Баба Мекрел затри Германия и ЕС.Заради нея зверове насилват германските моми!Омри Мекрел, боклюк спакан!

9

Анонимен

преди 4 години

няма ненаказано зло каквото повика знаете за какво става въпрос това получи

8

Анонимен

преди 4 години

хората се тревожат, че е добре... тя не разбира колко мъка донесе за Европа с нейното решение да приеме милиони чалмосани. но идва време всеки да си плати сметката...

7

Гледна точка

преди 4 години

ясно беше че е болна още като отказа да се пре-кандидатира.Можете ли да поне малко да уважите личното пространство на един човек било то и публичен? До вчера пеехте, как щяла да я правят пожизнен канцлер, сега други лъжи стъкмисвате!!

6

МНЗ предупреждава

преди 4 години

Прегръдките с Бойко Борисов са опасни за вашето здраве

5

Не се бойте

преди 4 години

Прекалила е малко с белото. Ще и мине.