149

Анонимен

преди 4 години

Познавам купчина жени 25-40 без деца но имат кученца.Скоро разговарях с позната по този въпрос и отговора и беше че за какво ми е това дете, виж сега си ходя където искам, Гърция, планината, вечер на пиано бар с Жужа, не ми се занимава с дете ... без коментар, положението е трагично

148

Мишо

преди 4 години

Да се умножат по 10 гей парадирате в БългарияДа се въведе задължително изучаване на гей културата в училищатаРеклами на гей начина на живот във всички социални мрежи, билборди и ТВДа се разреши третия полЕднополовите бракове да се узаконят дори и от църквата

147

РОБИ И КАПИТАЛИСТИ

преди 4 години

РОБИ И КАПИТАЛИСТИ ЗА КАКВО ДА СЕДИМ ЗАКОНИТЕ ПРИКРИВАТ КАПИТАЛИСТИТЕ

146

Анонимен

преди 4 години

Минималната пенсия в Румъния стана 900 лв. У нас средната е 335 лв.

145

Азъ

преди 4 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ омръзна ми вашата медия и всички други медии да отразявате едни и същи теми.Че изчезваме и нямаме пари и време за раждане и отглеждане на деца.Ами стига само "софиянци" сте интервюирали и нормално е в тази "клоака" "столица" да има проблеми.Отразете хората в страната, говорете с тях, покажете там как е.Ама Вие сте *** медия и отразявате само едно място.Доводите на тези майки са смешни.Излиза че искат някой да им гледа децата за да могат да си гледат собствения живот.България е рай.

144

И мургавата пасмина

преди 4 години

ще се възползва. Има келепир в тази работа. Вервайте ми!

143

Анонимен

преди 4 години

До 2 години отпускТо това е и единственото добро у нас.Кажи ми какви условия има за отглеждане и развитие на деца.Преди няколко дни в социалните мрежи се оплакваха родители, че малолетни ромски деца нападат българчета на детски площадки и ги пребиват безпричинно.Презд това време родителите на децата са на работа, за да има помощи за биячите.Ами не, не искам тук да отглеждам деца.Няма смисъл да обяснявам, че има още много примери на беззаконие, дори на геноцид над българското население.

142

...

преди 4 години

А като не сте събрали още капачки за кувьози как ще се раждат драги ми много прости.

141

Анонимен

преди 4 години

2ра година майчинство 380лв?...еми ела навънка да видиш, че след 9 месеца не ти плащат и пени майчинство и.. бягай пак на работа., освен ако не си мизерничка безработна която живее на гърба на другите.

140

Стамат

преди 4 години

"Насърчават раждаемостта у нас"Как?С лозунги "РАЖДАЙТЕ!" :-D

139

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 143Аз лично предлагам гилотината за всеки български "родолюбец" независимо от етноса!

138

Munchen_DE

преди 4 години

До ами акоЛъжат! Раждаемостта изобщо не е толкова ниска. Затова няма и места в детските градини и училищата. Искат да изкарат, че голяма трагедия е станала, едни и същи 3-4 имена има в Интернет пространството, които само врява вдигат.В това време нашенецът си кара джиповете, върти си далаверите, живее си в къщите "за гости", децата си ходят с марковите дрехи, сега лятото моловете са пълни, за разлика от тези в Мюнхен!Съжалявам, но истината не винаги се харесва!

137

Защо

преди 4 години

Планетата е пренаселена и сега.Защо да се повишава раждаемостта?

136

ами ако

преди 4 години

сега, при тая ниска раждаемост няма места в яслите и детските градини, а 95% от училищата учат на 2 смени -АМИ АКО РАЖДАЕМОСТТА НАРАСТНЕ - ТЕЗИ ДЕЦА КЪДЕ ЩЕ ХОДЯТ, А ? А ? А? АААААААААААААААААА

135

Анонимен

преди 4 години

Днес.бг е анти-българска медия. В комнетарите се трие и цензурира уж политически некорекното като за световно, но анти-български коментари, включително и откровени призиви за геноцид над етнически българи умиелшно се оставят, че дори магически получават плюсове.

134

Анонимен

преди 4 години

Законодателството е създадено в полза на едно закриляно и правилегировано малцинство .Да нямаш ден трудов стаж и да получаваш стотици левове ,,социялна ,, медицинска ,юридическ помощ ? Това си е пожизнена пенсия от раждане да смъртта . Всичко друго е лицемерие и лъжи.

133

Анонимен

преди 4 години

Вече 30 години всяка управляваща власта в Бг "насърчава раждаемоста" в Бг!!!!!!Резултата е очевАден!!!!!!!Топим се като нация, подобно - сладолед на слънце в пустинята Сахара!!!!

132

до коментар №133

преди 4 години

Г-жо,моите уважения,говорите смислено,но невярно.Никога не съм чул някой да говори с неуважение към майките-българки.Вярно е обратното.Има негативизъм към оня етнос,хъхрещия,и повярвайте,никой не уважава нито мъжете им,нито жените им,нито децата им/защото те са бъдещи ***/.Само с увеличаване на ражданията от българките,можем да се измъкнем от тази драматична демографска трагедия.Още един път-поклон госпожо,и господ да е с нас,българите.

131

мхахаха

преди 4 години

Тея разбират насърчаването доста буквално. Мхахаха.Уважаеми дами и господа управляващи, да се насърчава раждаемостта в страната не означава да прилъжете няколко двойки да имат дете с няколко лафа, а означава да осигурите условия на хората да се чувстват спокойни, че могат да отгледат дете.

130

Държавата Лай...рия!

преди 4 години

До Анонимен 136"Може би имаме нужда от нещо голямо (и тежко) за да потръгнат нещата!"Гилотина ще да е, и голям кош от яворови клонки че да се здрав и да не се кърши. Че да се търкулнат тези български "родолюбски" глави, че да се изчисти това Народно перверзмо Събрание и България да цъфне!