13

Жоро

преди 4 години

До Питър Другарю Питър.Кажи на ***,че това не е руско име и че много се излага.

12

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 13 Първо мисли,после плюй,щото ще ти се връща.

11

Анонимен

преди 4 години

Тръмпела не му е приятно като му казват истината в очите, по-некадърен президент и по-неадекватно правителство не са имали янките в цялата си история. направо ги подлуди тоя изкуфял дядка, че и света подлуди с търговските си претенции и всякакви щуротии. да се маха час по-бързо, че много щети нанесе на цялата планета.

10

Питър

преди 4 години

До Анонимен 9Е, нали точно това е правил посланикът.... Защитавал е перфектно интересите на собствената си държава - обяснявайки какъв *** е тръпмпона, е препоръчал и как да се отнасят с него - да му говорят "с елементарни думи и постоянно да го хвалят". За да може Британия да получи това, което иска от елементарния ***, случайно попаднал в Белия дом. За разлика от него, посланикът нито е случаен, нито е случайно попаднал на едно от най-отговорните места в момента

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Бритите си мислят че пак ще завладеят цялото земно кълбо......Те не си мислят, то си е ФАКТ!

8

Анонимен

преди 4 години

Британският *** подви опашка.Един посланик може да напусне поста си ,,по свое желание'' когато го хванат ,,в крачка''. Бритите си мислят че пак ще завладеят цялото земно кълбо.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6"Много си е нормален британският посланик, щом е направил такива заключения (в изтеклите документи)."Независимо от това какъв е Тръмп, един посланник няма право да дава преценка за президент освен в случаи когато трябва да защити интереси на неговата си държава! Тръмп все пак е официално избран президент на САЩ и това не засяга интересите на Англия! Каквото повикало - такова отвърнало!

6

Сата НАТО

преди 4 години

Не знам кой, ако не англо-саксонците, могат да бъдат лидери. Онези полуескимоси-полукитайци от московските блата, дето сичко им е пунт и пластика и потьомкинские деревни...те па ич.

5

Анонимен

преди 4 години

Във вътрешната си политика,американците унищожават на мига всяка вътрешна агресия,независимо от къде и как идва.А във външната си политика действат точно обратно,проявяват агресия във всичките и форми,независимо към кого е насочена и с всякакви средства.Англичаните са прагматиците.Кажат ли нещо,дори и да не е в техен интерес го отстояват до край с всички средства,но най често по дипломатически начин и дипломатично.

4

сигурно

преди 4 години

Тръмп е президента ,който ще е по велик и от Кенеди !

3

рам-бо 5

преди 4 години

Има един лидер,Русия

2

ай сиктир

преди 4 години

Съвсем джентълменски сега остава да се разберат кога ще е дуела и с какво оръжие.

1

Факт!

преди 4 години

Американците не могат да бъдат световни лидери.Те са прекалено емоционални.Няма как емоционален човек да е лидер.