22

анонимен

преди 4 години

Белия пудел пак се появи!!!! Явно е забравил да си изпие хапчетата! !!!!!

21

въпрос

преди 4 години

до кога шиптърите ще месят в българската политика време е да бъдат изгонени позорно там от където се домъкнаха

20

Анонимен

преди 4 години

Егати "руският" патриот е тоя.Пък и психически не е добре човечето.

19

Анонимен

преди 4 години

По -важното е в случая защо той направиОП с мафията .Може би защото и той е част от нея !Каузата Атака е била театър за пред хората.

18

Аз

преди 4 години

Този е русофил и патриот колкото аз марсианец

17

Анонимен

преди 4 години

Напротив ,Русия е толкова изложена вече ,че е нормално да имам такива последователи като Сидеров .

16

О С Т А В К А !!!

преди 4 години

Болен само излага Русия. Той не е нито русофил, нито русофоб. Сидеров е обикновена политическа жрица, която обслужва онзи, който дава повече.

15

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

На този политически клоун Сидеров дните му в парламента вече са преброени. Който прави коалиция с ГРОБ, отива в небитието.

14

Анонимен

преди 4 години

Атака приключи като кауза още когато Сидеров направи ОП с мафията.

13

Стратег

преди 4 години

"Борисов 3', поне за мен свърши при настъпването на Българската Нова Година 21-22 декември 2018 г. Тогава Доган и ДПС, официално подкрепиха ГЕРБ с декларация, заменяйки ОП с "Воля". Затова имаме "Борисов 4" с Патерици ДПС и Воля. Разбира се, масонът-*** Доган е хитър резл.ия и остави Патерицата ДПС в Сянка, а на разрушителният прилив постави кораба на ОП-то:))) да го троши бурното политическо море;))) Така па ДПС, громят "национализмите";)))

12

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Докато се вихри...бурята в чаша с вода около Варадерото,в МС одобриха разхода от много милиони над...тавана даден от Парламента за...хамериканските фърчила.Това ако не е поредната изветряла...милиционерска димка с която власта иска да...замотае обществото,да не коментира,че му бъркат дълбоко в джоба.Ако може еййй така,между другото да се...спомене за сделката,а ние да се...тръшкаме за...мъченика Сидеров и неверните му съзаклятници патриотари.Ооо темпора,оо моресс.

11

Анонимен

преди 4 години

Той към комунистите не е толкова критичен, колкото към коалиционните си партньорки! Върти се край Бойко да го направи посланик или кмет на Ямбол, че мандата след малко ще приключва!

10

ВОИН АТАКИСТ

преди 4 години

ГЛЕДАИТЕ ДОВЕЧЕРА ПО АЛФА КАКВО ШЕ СТАВА ! ШЕ ИМА СТРАШНИ РАЗКРИТИЯ ЗА КОРУПЦИЯТА НА СЛУГИТЕ НА САЩ И ЕС !СЛАВА НА ВОЛЕНСЛАВА НА РОССИЯ

9

аз-ът

преди 4 години

ти ходиш се биеш в Театралните академии , ама те се били държали като тийнеджъри... Тоя дебелия много те търпя, в следващото НС и ти и Валерката сте ... АУТ !

8

Анонимен

преди 4 години

Белата Златка къде му е масичката?

7

Анонимен

преди 4 години

а ти се държиш като баба клюкарка която е се ядосана! и кой ти каза че си абониран за ръководна роля, кой ти внуши че си незаменим? от "патриот" който беше националист, американофил, русофоб а сега е русофил, кабинета няма нужда!

6

Оху

преди 4 години

Ти ги направи диви петли,а после те били тинейджъри!

5

Анонимен

преди 4 години

власт на всяка цена и колкото се може за по-дълго... перхидроленото жуже иска още и още и още. алчността граници няма. в една нормална страна отдавна да са по затворите цялата им група, но тук си управляват стабилно и крепят гербавите.

4

Геройко

преди 4 години

Ръка припряно ще целува, защото вече хич не струва!

3

Анонимен

преди 4 години

според мен се държат като тийнейджърКи