34

Анонимен

преди 4 години

"...в крайна сметка е засегнала фатално продълговатия мозък."Нека някой обясни, и то нагледно, как се уврежда продълговат мозък с достъп от очницата!? Или по-просто, госпожата знае ли къде е разположен продълговатия мозък?

33

ДС

преди 4 години

Айде сега. Има хартиени сламки, които вършат идеална работа.

32

Анонимен

преди 4 години

печена чашка от брашно,там е спасението

31

Шогуна-та

преди 4 години

Аз предлагам чашките за кафе и сламките да се правят от фафли,която след употреба се изяжда-лесно и чисто

30

Анонимен

преди 4 години

Изсмукана от пръстите статия. Или плод на напушена, журналискта кратуна. Предполагам ,че в тая статия, само датата е вярна.Колкото до "ситуацията", описана в статията, то тая бабка може и на игла за плетене да се наниже. Значи плетенето е вредно!Ама, как и най-вече защо ги измисляте тия истории, не мога да се начудя.

29

Анонимен

преди 4 години

със същия успех можеше и на вилица да се набучи бабето....

28

Анонимен

преди 4 години

Сега е още по-еко: храна за червеите...

27

Анонимен

преди 4 години

Добре де... как веднъж не напишете някоя по позитивна. От къде ги намирате тези гадни новини постоянно??? Не ви ли е срам. Сутринта да влезеш тук и да четеш такива новини. Е това е то българска Долнааа Гнуснаа работа. Балъции днес точка бе ге.

26

Динозавър

преди 4 години

Едно време сламките по заведенията бяха направени от житни класове, опаковаха ги в тънка хартийка. Хем екологично, хем без смъртни случаи.

25

Елена Ефремова

преди 4 години

Ей,не ми стигат парите , щото съм *** грешната жена, лелелееле .А другото с какво се оправя.Та не знам кое е първо - яйцето или кокшката.Днес с баща ми бяхме в магазина в Добринище - какво нещо е шизофренията - на баща ми не му и хрумва - а те са се сетили - преоблекли са се медицинските сестри и пак са си докарали по стотина сводника клонирани с име Николай Чакъров да ни плаши с туберкулозата , но аз за първи път бях свободна и му казах истината.Ще си продам собствената кожа, за да набода чужо

24

Анонимен

преди 4 години

До Елена Ефремова"...и да ме правят на *** винаги".....Защо да те правят, та ти си завършена такава. Цяло щастие е, че не те познавам и никога няма да седна на твоята маса. Нито да те разпростра върху нея!

23

Да анонимен 22

преди 4 години

По-зле са модифицираните селяни, забравили произхода си, захвърлили на тавана опинците на дядо си. Днес употребяват думата "селянин" като обидна. Е, аз сега съм селянин, слушам песните на авлигите, вечер - воя на чакалите. Чета, пиша, слушам Моцарт, губя си времето да наблюдавам изкривената психика на плебса, решил, че е гражданин и това е постижение.Българските селяни от векове са използвали сламки да пият ракия от бъклицата! Векове, преди да бъдат съчинени разните бъркочи със следи от алкохол

22

Анонимен

преди 4 години

Тоеа си е трудова злополука,независимоот мястото.Навремето се водеше битова,но това не променя аномалията,катоявление.За да стане това,много фактии епизоди наместват пъзела.Няма нищослучайно,независимо как изглежда.За сламката,когато се появи си бе типглезотия.Някъде и подхожда,но прода-вачът ти я слага,след като е пипал какволи не.За селянията- по видше благо отселянина едва ли има.Панелката недавахоризонти,а селото реди времето си.Браздата се разми и псувните ни отне-мат битието.

21

Анонимен

преди 4 години

"Тази метална сламка от арматура ли е била"Стомана-неръждавейка. В момента текат кампании с такива или с картонени да заместват пластмасовите.

20

Анонимен

преди 4 години

Това си е чист инцидент. Такива неща никой не може да предвиди и предотврати. Можело е само чаша да държала и когато е падала чашата да се счупи и да се нареже на стъклата. Господ да прости жената, всички ще умрем.

19

Анонимен

преди 4 години

Няма по-тъпо нещо от българска учителка

18

Анонимен

преди 4 години

Най-опасно от всичко е простотията, а тук тя прелива...

17

Анонимен

преди 4 години

Прoстите селяни не разбират защо, какво и кога се пие със сламка. Селянинът пие от буркан, дамаджана, чучур, канелка... Селяните са примитивни и тези неща не ги разбират, а те си имат обяснение.

16

Анонимен

преди 4 години

До 18Изместваш темата. Удобно

15

Анонимен

преди 4 години

Преди 40 години, сламките бяха бамбукови и бяха опаковани индивидуално в оризова хартия за да не се замърсяват. Това бяха времената на истинските неща, не като сега.